Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld 4 *

  1. Готелі в м.Відень: 4 зірки

Готель Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld (Фолкенштейнер) розташовується недалеко від центру Відня, в однойменному раайоне Шоттенфелд. Мені довелося зупинитися в ньому на 4 дні, тому я вирішив поділитися з вами своїм відкликанням про готелі, коротко розповісти про нього і показати фото, зроблені в номері.

Варто відзначити, що готель знаходиться в 5 хвилинах ходьби від станцій метро Burggasse-Stadthalle і Thaliastraße гілки метро U6. Поруч - безліч автобусних і трамвайних зупинок. Все це робить переміщення по Відні дуже зручним, особливо якщо у вас є проїзний на транспорт у Відні (це дозволить значно заощадити на проїзді).

У номерах відмінно ловить WiFi по всій території готелю. Швидкість не перевіряв, але для прослуховування музики і перегляду відео-роликів на екрані мобільного телефону, а також для зв'язку по Skype цілком вистачало.

Готель Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld (Фолкенштейнер) розташовується недалеко від центру Відня, в однойменному раайоне Шоттенфелд

Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld 4 * - мої враження, фото і відгуки

Сніданок накривають по системі «Шведський стіл». При цьому вибір середній: не так щоб було де розгулятися, але і поїсти буде що. Як правило, це яєчні, ковбаски, хліб, кекси, джеми, риба ... Зараз вже складно все згадати і перерахувати. В принципі, цього сніданку вистачало мені до обіду з головою.

У номерах прибирають регулярно: свіжі рушники і білизну, пара часточок шоколаду і новий чай / таблетки для кави-машини оновлювали кожен день. До речі так! У номері була встановлена ​​кави машина, що дуже зручно для любителів чаю та кави!

У номері був встановлений кондиціонер і телевізор, проте ні тим, ні іншим не користувався.

Фото робочого столу в готелі Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld

Персонал працює за принципом «нас тут немає». У хорошому сенсі цього слова. Ви знаєте, що в номері буде чисто і прибрано, вранці вас чекатиме ситний сніданок ... Але при цьому ніхто не впадає в вічі, ніби все відбувається за помахом чарівної палички.

Дуже добротний бізнес-готель в центрі Відня, 4 зірки

Номери, зрозуміла справа, тобто з двома роздільними ліжками та одним великим двоспальним. Я жив один, проте так як двоспальних не залишилося, довелося взяти два односпальні ліжка.

Взимку в номерах буває прохолодно, проте це легко подолати, так як інтенсивність опалення ви регулюєте самостійно.

Душова кабінка в готелі Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld (Відень, Австрія)

У готелі є ресторан, пральня. У номері - халат, тапочки, зручний шафа-купе, сейф. А ось праска і прасувальну дошку потрібно просити у прибиральниці, хоча і приносить вона їх відразу за запитом.

У підсумку, що ми маємо: досить стандартний бізнес-готель недалеко від центру міста. Свої 4 зірки цілком виправдовує.

Забронювати номер в готелі Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld 4 * по найбільш вигідною ціною можна тут:

Крім того, я настійно рекомендую ознайомитися з іншими готелями у Відні, на які є відмінні знижки:

Готелі в м.Відень: 4 зірки

Адреса готелю: Schottenfeldgasse 74, 1070 Wien, Австрія

Телефон: +43 1 5265181

Готель Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld на мапі Відня:

Готель Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld на мапі Відня:

Панорамне фото двомісного номера в готелі Фолкенштейнер Шоттенфелд у Відні

Якщо вам допомогла або сподобалася моя стаття, будь ласка, поділіться нею в соціальних мережах. Для мене це дуже важливо. Дякуємо!

Новости