Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний курорт Зельден

Відомий великий галасливий гірськолижний курорт   Зельден   вміщує в себе велику інфраструктуру і сучасне гірськолижне обладнання, 35 підйомників

Відомий великий галасливий гірськолижний курорт Зельден вміщує в себе велику інфраструктуру і сучасне гірськолижне обладнання, 35 підйомників. Курорт розрахований в основному для тих, хто катається середнього та професійного рівня, 2 сноуборд-парку, є невелика кількість трас легкого рівня і школи для навчання гірськолижного катання. Також, є окремі траси для санок та бігових лиж, крім цього на території розташовується 4 освітлених траси для вечірнього катання найяскравіші в Європі. У Зельдене головними є 3 гірські вершини, протяжність кожної траси нараховує з кожної вершини від 2км.

Курорт розташований поруч з 2 льодовиками і працює цілий рік. Природні умови завдяки горам і постійному сніжному шару, а також великій кількості сонячних днів - справжній рай для любителів екстремальних зимових видів спорту, тому тут постійно проводять змагання Кубка світу з альпійського гірськолижного спорту.

Курорт постійно живе як денний, так і нічним життям, тут проходять галасливі вечірки на двох дискотеках, а також розташовується велика кількість ресторанів і кафе, є багато магазинів для шопінгу.

Дістатися найближче з Інсбрука близько 85 км, а також поїздом з Відня або Зальцбурга.

Дістатися найближче з Інсбрука близько 85 км, а також поїздом з Відня або Зальцбурга

Новости