Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бар Trzesniewski у Відні

  1. Як я економлю на готелях до 20%?

У барі Trzesniewski все маленьке. На невеликих шматочках чорного хліба подаються яєчна помазка, оселедець-Матье, салямі, копчений лосось. А пиво наливають в гуртки об'ємом всього 1/8 л. У барі Trzesniewski все маленьке

бар Trzesniewski

Коли ви гуляєте по центру Відня, можна перекусити в барі Trzesniewski, розташованому на вулиці Доротеергассе, 1. У бару своя цікава історія. У 1902 році Франтішек Тржесніевскій з Кракова відкрив закусочну в центрі першого округу. Меню складали бутерброди, причому секрет приготування бутербродної маси нікому не відкривався. За часів кризи підприємливий краковчанін ділив хліб на маленькі порції, які залишилися майже незмінними з тих пір. А на шматочках чорного хліба подаються яєчна помазка, оселедець-Матье, салямі, копчений лосось.

Можна взяти сподобалися бутерброди і з'їсти їх в барі за стійкою, а можна попросити упакувати їх в спеціальну коробочку і взяти з собою.

Можна взяти сподобалися бутерброди і з'їсти їх в барі за стійкою, а можна попросити упакувати їх в спеціальну коробочку і взяти з собою

Ресторан Тржесніевскі, фото Gryffindor

Найпопулярнішим є бар на Доротерргассе , Але існують і інші філії. Кожен день в барах переробляється 600 кг хліба, подається 18 видів бутербродів (спочатку їх було 22).

У барі збираються в основному жителі Відня для обговорення своїх проблем і нагальних питань за кухлем пива і бутербродами. Пиво подається в гуртках обсягом 1/8 літра, крихітні бутерброди і крихітне пиво. Є в цьому закладі і вино, і шампанське, що подається в таких же дозах.

бар Trzesniewski
Dorotheergasse 1, 1010 Wien
Mariahilfer Straße 95 1060 Wien
Ignaz-Köck-Straße 1, 1210 Wien

Як я економлю на готелях до 20%?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Як я економлю на готелях до 20%?

Новости