Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прокат велосипедів на Пхукеті на порталі Паблік Тревел Ростов-на-Дону

Прокат велосипедів на Пхукеті

Прогулянки на гірському велосипеді стали все більш популярні в Таїланді серед місцевих жителів і іноземців. Адже саме таким чином ви побачите Таїланд з дивовижних, нових ракурсів. До того ж, даний вид транспорту бюджетний, спортивний і екологічно безпечний для природи.

Прокат велосипедів на Пхукеті

За допомогою прогулянок на гірському велосипеді по Таїланду, ви зможете побачити рідкісних видів тварин і рослин, вивчити місцеву природу.

Коли ви берете в прокат машину, вона з повним баком і, відповідно, повернути її теж треба з повним баком. Ви можете попросити у орендодавця карту Пхукета і тайську симкарту.

Звичайно ж, є страховка на машини, всі вони застраховані з франшизою. Тобто якщо відбувається страховий випадок не з вашої вини, то вам не потрібно нічого платити. А якщо по вашій, то ви оплачуєте те, що не входить в страховку. Тоді максимальна сума платежу буде - для машин типу Toyota Vios, Toyota Yaris, Honda Jazz і т.д. 10-000 бат, для машин типу Honda CRV, Toyota Fortuner, Toyota Camry і т.д. 20-000 бат. Пошкодження коліс в страховку не входить.

Якщо у вас немає водійських прав, ви можете взяти в оренду машину з водієм. Плюс до вартості прокату машини буде додатково 500 бат за 8 годин роботи водія. За кожну наступну годину 100 бат. У разі виїзду за межі Пхукета, вам доведеться оплатити водієві готель в розрахунку 400 бат за ніч.

У Таїланді на гірському велосипеді

Більш зручний і цікавий такий вид спорту як гірські вело - прогулянки на півночі Таїланду. Саме вдалий час року з листопада по лютий, тоді на вулиці не жарко.

Саме вдалий час року з листопада по лютий, тоді на вулиці не жарко

Прокат велосипедів на Пхукеті

Зазвичай, гірські вело-прогулянки здійснюються організовано за допомогою компанії. Такі «екскурсії» називаються вело-тур або еко-тур. Компанія відповідає за забезпеченість їжею і необхідним спорядженням для ночівлі (при необхідності), а також супровід гіда.

Прокат велосипедів на Пхукеті

Взяти велосипед на прокат можна і подобово для себе особисто. Тоді ви самі відповідаємо за своє подорож. На всіх курортах Таїланду ви зможете без проблем орендувати велосипед на необхідне для вас час.

Найдешевший спосіб пересування - це велосипед. Вартість його оренди становить 100-120 батів в день. На жаль, цей сервіс не так поширений на Пхукеті: вам доведеться чимало потрудитися, щоб знайти пункт прокату. Пересуватися на велосипеді по острову досить непросто через гірських доріг, але використовувати його для переміщення на невеликі відстані легко і корисно.

Провінції для байкінгу

Провінція Mae Hong Son розташована на півночі Таїланду і вважається другою за величиною північній провінцією. Гірські велосипеди і спорядження туристи знайдуть в області Пай - центр байкінгу. Маршрути йдуть по містах, селах, водоспадів і гарячих джерел. Гіди покажуть вам неймовірно красиві місця, де ходять тільки тварини.

Гіди покажуть вам неймовірно красиві місця, де ходять тільки тварини

Прокат велосипедів на Пхукеті

Провінція Чіанг Май - північна столиця Таїланду. Найкрасивіший маршрут йде від дороги Дой Интханон до Про Луанг Джордж через Ма Сам. Перші 20 км - дорога складна для новачків, а ось решта 30 км - цілком рівна і приємна.

Прокат велосипедів на Пхукеті

Провінція Аюттайя (Sukhothai) - маршрути гірських велосипедистів прокладені через столицю Сухкотай так, щоб мандрівники могли розгледіти храми і головні визначні пам'ятки провінції Аюттайя.

Прокат велосипедів на Пхукеті

Майже всі маршрути в Таїланді розраховані на фізично підготовлених велосипедистів, новачки не зможуть витримати повністю маршрут. Крім того, велосипедисти повинні везти інструменти для неполадок і аптечку + сонцезахисний крем, кепка, окуляри.

Новости