Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Які королівські обов'язки виконує Кейт Міддлтон

  1. Червоні коробки королеви
  2. передача обов'язків
  3. роль Кейт
  4. Автор публікації
  5. ROYALS

Додано в закладки:

Королева Єлизавета II - монарх Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії, Глава Співдружності, захисниця віри і верховний правитель Церкви Англії, і глава Збройних сил - але що вона насправді робить день у день? І які королівські обов'язки виконують інші члени її сім'ї, зокрема, герцогиня Кембриджська?

І які королівські обов'язки виконують інші члени її сім'ї, зокрема, герцогиня Кембриджська

Джерело Зображення: Гетті / Анвар Хусейн Колекції

Червоні коробки королеви

Роль королеви в якості глави держави означає, що вона повинна бути в курсі того, що відбувається в парламенті і в урядах всіх інших країн Співдружності, а також поточних подій з усього світу. Це означає багато паперової роботи для неї. Кореспонденція доставляється їй в її знаменитих «червоних коробках», і вона проходить через них кожен день в обов'язковому порядку.

Кореспонденція доставляється їй в її знаменитих «червоних коробках», і вона проходить через них кожен день в обов'язковому порядку

Джерело Зображення: Гетті / Роздавальний Матеріал

Вона здійснює державні візити за кордон і приймає світових лідерів в Великобританії. Ще одна важлива частина її ролі - це нагородження за передовий досвід і старанну роботу, будь то посвячення в лицарі, вручення медалі або запрошення на одну з її вечірок в саду.

передача обов'язків

Джерело зображення: Гетті / ВПА басейн

Більшість обов'язків не може бути передано іншим членам сім'ї, поки Її Величність Королева займає престол. Тим не менш, вона відправляє своїх дітей, щоб представляти її в королівських турах протягом десятиліть, а в її Алмазний ювілейний рік всі вони були відправлені в різні куточки Співдружності, в тому числі, вперше і два її онука - Вільям і Гаррі, які відвідали Канаду і деякі з Карибських островів відповідно.

Принц Чарльз представляв свою матір на зустрічі глав Співдружності і супроводжував її на відкритті парламенту.

роль Кейт

Кейт - дуже сучасна принцеса, і, як і у інших членів сім'ї, її роль може бути розділена на чотири окремих області: уявлення країни, підтримка людей, підтримка благодійних організацій і збереження інституту королівської сім'ї.

Подання країни є фундаментальним способом підтримки королеви і може розглядатися як продовження ролі королеви. Кейт їздить в королівські тури, відвідує державні банкети і дипломатичні прийоми в Букінгемському палаці, і був помітним присутністю на Олімпійських іграх 2012.

Коли щось жахливе відбувається в світі, що призводить до створення Книги співчуття, Кейт повинна бути там, щоб висловити свою повагу від імені своєї країни. Це було, в тому числі, коли помер Нельсон Мандела і після терористичних атак в Парижі.

Це було, в тому числі, коли помер Нельсон Мандела і після терористичних атак в Парижі

Джерело Зображення: Гетті / Басейн

Підтримка людей - це спроба пролити світло на тих, хто бореться або страждає. Під час свого туру по Канаді в 2011 році Вільям і Кейт відвідали Невільницьке озеро, яке нещодавно було знищено пожежами, щоб зустрітися з рятувальними службами і вивчити проблеми відновлення. А в 2012 році вони відвідали Бірмінгем після заворушень.

Джерело зображення: Гетті / ВПА басейн

У Кейт велика кількість благодійних організацій, які вона курирує, і більшість з них зосереджені на благополуччя дітей і молоді.

Джерело Зображення: Гетті / Самір Хусейн

Традиції сім'ї прив'язані до ключових дат в календарі і включають в себе службу Співдружності в Вестмінстерському абатстві, Парад квітів, урочистості на честь дня Підв'язки, і Королівський Аскот. Обов'язком Кейт також є обов'язкова присутність на всіх цих заходах.

Джерело Зображення: Гетті / Білий Дім

Ключові обов'язки королеви будуть успадковані Чарльзом, а потім Вільямом, але Кейт, як майбутня королева поступово візьме на себе все більше обов'язків, пов'язаних з гостинністю.

Нагадаємо, що в даний момент Кейт перебуває у відпустці у зв'язку з вагітністю та пологами у зв'язку з народженням її третю дитину.

Автор публікації

не в мережі 11 хвилин

ROYALS

Коментарі: 195 Публікації 2200 Реєстрація: 28-03-2018

І які королівські обов'язки виконують інші члени її сім'ї, зокрема, герцогиня Кембриджська?

Новости