Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як провести вояж по замкам Великобританії

  1. Як провести вояж по замкам Великобританії Великобританія сповнена чудовими пейзажами, пам'ятками,...
  2. Куди ще піти в Великобританії і як продовжити вояж по замкам?

Як провести вояж по замкам Великобританії

Великобританія сповнена чудовими пейзажами, пам'ятками, таємницями і історіями Великобританія сповнена чудовими пейзажами, пам'ятками, таємницями і історіями! Саме з цієї причини щороку все більше і більше туристів відправляються до Великобританії, щоб ближче познайомитися з культурою цієї приголомшливої ​​країни і менталітетом місцевих жителів. У цій невеликій публікації туроператор в Києві Voyage Travel пропонує вам ознайомитися з тим, як відпочити в Великобританії, які пам'ятки подивитися і як здійснити вояж по замкам. Хочете у відпустку? Цікавитесь замками? хотіли подивитися пам'ятки Великобританії і ближче ознайомитися з історією Великобританії? Турагентство «Україна Тури» розповість, як здійснити вояж по замкам Великобританії і куди потрібно обов'язково з'їздити!

Як здійснити вояж по замкам Великобританії

Уельс славен дивовижними пейзажами і середньовічними замками Уельс славен дивовижними пейзажами і середньовічними замками. Давня історія «кельтської околиці» закарбувалася в архітектурі Уельсу. Якщо ви хочете припасти до джерела старовинних легенд, вирушайте в поїздку по Залізному кільцю - ланцюги оборонних замків, побудованих після підкорення Уельсу в XIII в. Знайомство з замками почніть з Конуї - найбільшого і добре зберігся зміцнення Залізного кільця. Потім зверніться до замку Бомаріс на острові Англії, побудованому за наказом Едуарда I. Він строго симетричний і максимально пристосований до оборони, але у нього немає головної вежі. Наступна зупинка у замку Карнарвон, форпосту на перетині морських шляхів Уельсу. Це одна з найвеличніших будівель часів Едуарда I.

Куди ще піти в Великобританії і як продовжити вояж по замкам?

Відправляйтеся до замку Харлех, що стоїть на прямовисних скелях над морем. Одна з його особливостей - потаємні ходи, що ведуть до води. У центральному Уельсі зверніть увагу на замок Поуїс, який будували не англійці, а валлійці. Не пропустіть фортеця Пембрук, що стоїть на мисі між двома річками. По дорозі до Кардіфського замку огляньте велетня Каерфілі - одну з найбільших фортець Європи.

От і все! Тепер ви знаєте, як влаштувати вояж по замкам Великобританії, як провести відпустку і насолодитися приголомшливою поїздкою. хочете в автобусний тур в Європу і пригод? Тоді зв'яжіться з нашими менеджерами по туризму та замовте автобусний тур у туроператора в Києві Voyage Travel.

Куди ще піти в Великобританії і як продовжити вояж по замкам?
Хочете у відпустку?
Цікавитесь замками?
Куди ще піти в Великобританії і як продовжити вояж по замкам?

Новости