Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

19 березня в Іспанії відзначають День батька

Щорічно 19 березня в Іспанії відзначають дуже теплий сімейне свято - День батька

Щорічно 19 березня в Іспанії відзначають дуже теплий сімейне свято - День батька. У католицькій традиції це свято збігається з днем ​​вшанування пам'яті Йосипа Обручника (Сан-Хосе) - батька Ісуса Христа.

традиція відзначати день батька існує не тільки в Іспанії, проте в багатьох країнах це свято припадає на інший день. Наприклад, в США, Франції, Великобританії, Пуерто-Ріко, Аргентині, Чилі, Колумбії, Еквадорі, Мексиці, Камбоджі, В'єтнамі, Індії, ПАР, Зімбабве і на Ямайці його святкують у третю неділю червня (цього року - 17), в Південній Кореї - 8 травня, на Гаїті - 8 серпня, в Індонезії - 12 листопада, в Сальвадорі і Гватемалі - 17 червня, а в Болгарії - 26 грудня.

У цей день діти вітають своїх батьків і дарують їм подарунки , А останні, в свою чергу, намагаються провести якомога більше часу зі своєю сім'єю. Однак повною мірою насолодитися торжеством в колі сім'ї можуть не всі батьки, оскільки на більшій частині країни цей день є робочим.

Пощастило тільки жителям Мурсії і Валенсийского спільноти, де День батька оголошено вихідним. В останньому випадку він збігається з заключним днем ​​фестивалю Фальяс 2018 .

Справа в тому, що День батька - один з трьох свят, щодо якого влада автономій вирішують самостійно, чи робити його вихідним днем ​​чи ні. Ще дві такі дати - 29 березня - Великий четвер, що є вихідним у всіх регіонах, крім Каталонії і Кантабрії, і 25 липня - День Якова Заведееви (апостола Сантьяго), коли відпочивають тільки жителі Галісії .

Для тих, хто може собі дозволити відпочити в День батька, в Іспанії існує багато цікавих варіантів проведення дозвілля. Наприклад, можна поїхати на морську прогулянку і поспостерігати за життям китів і дельфінів . Це обійдеться в € 39 для дорослого і € 19,5 - для дитини. Можна відправитися в минуле, зробивши подорож в Середні століття , сплавитися по підземній ріці або провести ніч в будинку на дереві .

ИЕ

Стаття виявилася корисною?

Так

() ()

Новости