Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Стара Загора представляє свій новий туристичний сайт STARAZAGORA.LOVE на міжнародній виставці "Культурний туризм" у Велико Тырново

Офіційний туристичний об'єкт Стара Загора www.starazagora.love оптимізований для смартфонів, що дозволяє подорожувати протягом століть і вивчати історію та природу регіону. Саме тому муніципалітет Стара Загора присутня на Міжнародній виставці культурного туризму у Велико Тырново.

Стара Загора та її околиці - одне з найдавніших поселень світу з історією понад 8000 років. Стародавнє місто міста приховує унікальні для Європи та світу таємниці. Найстаріший і добре збережений будинок в Європі за 8000 років можна побачити в Музеї Неоліту. Поруч із Стара Загора - найстаріші шахти Європи. Регіональний історичний музей зібрав понад 100 тисяч артефактів з цієї дивовижної історії, але це ще не все.

Єдиний Музей Релігії показує, як доля зібрала язичницькі, фракійські, християнські та мусульманські храми в одну. Сьогодні багато людей говорять, що перебування в цьому місці надає їм особливе почуття і навіть лікує їх. Поруч з музеєм знаходяться руїни римського міста Августа Траяна, одного з найзначніших у римській провінції Фракія.

Розташований у самому серці Фракії, Стара Загора також є чудовою відправною точкою для цікавих мандрівників, які хочуть дослідити регіон. У радіусі всього за 45 хвилин від міста є багато і дійсно різноманітних місць, які завоюють серця найвибагливіших туристів - затопленої церкви в греблі Ябрчево, куди приїжджають фотографи з усієї країни, "Каранове селище" - одне з найбільш найбільші кургани в Європі, а також найстаріший активний монастир в Європі - "Св. Афанасія Великого "в селі Златна лівада, заснована в 344 р. Св. Атанасій Великий, повертаючись з Сердики.

Під час 15-ї виставки міжнародної виставки "Культурний туризм, що проходить у Палаці культури і спорту" Василь Левскі "у Велико Тырново з 19 по 21 квітня відвідувачі зможуть зустрітися з експертами з туристичної інформації центр в Стара Загора і планують наступний відпочинок з ними.

Туристично-інформаційний центр Стара Загора протягом цього року брав участь у цьому форумі, крім нового сайту, він також представляє багатий календар подій муніципалітету з більш ніж 500 подіями. Ініціатива здійснюється в партнерстві з Асоціацією власників готелів і ресторанів міста Стара Загора.

19.04.2018

Автор: Емілія Благоєва

Новости