Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП 10 місць-маршрутів для корпоративів, які ви ніколи не забудете

  1. Корпоратив на Шацьких озерах
  2. Хмільна Одеса
  3. Де зупинитися:
  4. Пізнавальний Кам'янець-Подільський
  5. Феєрія в Тернополі
  6. Де зупинитися:
  7. спортивний Буковель
  8. Де зупинитися:
  9. Спа-тур в Шаян
  10. Де зупинитися:
  11. традиційний Львів
  12. Де зупинитися:
  13. Туристична Волинь
  14. Де зупинитися:
  15. Дорога любові в Чернівцях
  16. Де зупинитися:
  17. Корпоратив в парку «Київська Русь»

Корпоратив - це сімейне свято, тому що робота - другий дім, а колеги - друга сім'я. Існує повір'я, яке свідчить: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш».

Саме тому відзначати треба з хорошою компанією в кращих місцях України.

Ми вирішили відійти від банальних посиденьок в ресторанах і походів в клуби, щоб показати, яким грандіозним може стати свято насправді. Про те, як краще провести корпоратив напередодні 2017 Нового року, куди поїхати і чим зайнятися - читайте в нашій добірці.

Корпоратив на Шацьких озерах

Корпоратив на Шацьких озерах

Де зупинитися:

  • Galicky Dvir Hotel (від 350 гривень за ніч)
  • Маєток Nester-House (від 500 гривень за ніч)

На території Національного природного парку буде не тільки свіже повітря, а й прекрасна атмосфера. У новорічну ніч можна покататися на санях і замовити банкет, влаштувавши традиційні українські гуляння. Бажаючі зможуть відправитися на зимову риболовлю під зірками в оточенні широт Світязя.

На наступний день - екскурсія по Володимир-Волинському - княжої перлині України. Що може бути краще освоєння нових місць разом з дорогими й улюбленими колегами?

Хмільна Одеса

Хмільна Одеса

Де зупинитися:

Корпоратив 2017 повинен запам'ятатися і вам, і вашим колегам, але це абсолютно не означає, що потрібно відмовлятися від солодкого, напівсолодкого або сухогоJ

Дегустаційний новорічний тур в Одесу передбачає кілька цікаві пунктів на шляху до пізнання смаку. А яка дегустація обходиться без сиру і винограду?

У перший передноворічний день вас чекає екскурсія по місту з зупинками в пам'ятних і цікавих місцях. Увечері - вечеря по-одеськи і stand-up шоу.

У другий день можна відправитися на дегустацію вина і коньяку в «Шустов», де також розповідають про походження і витримці напою, проводять розіграші та конкурси. У вечеренію програму варто включити відвідування оперного театру.

Наостанок залишається екскурсія та музичний фестиваль в Білгород-Дністровської фортеці, звідки і піде виїзд до рідного міста після гучного святкування корпоративу.

Пізнавальний Кам'янець-Подільський

Пізнавальний Кам'янець-Подільський

Де зупинитися:

  • -Комплекс апартаментів «Доменікалі»
  • -Готель «Old Castle»

Корпоратив 2017 можна провести і в «кам'яному місті» - Кам'янці-Подільському . У програму необхідно включити першим пунктом екскурсії по старому і новому місту, а також по довколишніх замках. Наступним пунктом стоїть продегустувати місцеві вина, про які ходять легенди. Ну а на останок - заглянути в один з традиційних ресторанчиків, щоб спробувати нетрадиційні страви.

Феєрія в Тернополі

Феєрія в Тернополі

Де зупинитися:

  • Готельний Комплекс Глобус
  • Готель «Сапсан»
  • Готель «Камелот»

Недовга, але шалено цікава поїздка чекає вас напередодні нового року 2017. Перший день найкраще зробити екскурсійним. Так, відправившись по замкам Тернопільської області, включаючи Волинський Версаль і замок Вишневецьких. По дорозі можна зупинитися на пізній сніданок і ланч. Після відвідин замків вирушайте в Вознесенську церкву, створену в 1530 році. На наступний день обов'язково відвідайте кращий ресторан Тернополя - «Старий млин». В обід відвідайте Збражскій замок і запасіться сувенірами, для себе, конечноJ

Увечері вирушайте в «Кнайпу 1540» для завершального банкету з живою музикою і танцями.

спортивний Буковель

спортивний Буковель

Чому напередодні новорічних свят найкращим місцем для корпоративу виступає Буковель?

По-перше, там удвічі менше людей, ніж 31 грудня та 1 січня. По-друге, це відмінна можливість позмагатися з колегами і відновити дух здорової конкуренції.

Де зупинитися:

  • Готель «Берег»
  • Gans Hotel
  • Bukovynskiy Zatyshok Chalet

У перший день вдосталь накатав на лижах чи сноуборді , А краще на все по черзі. А ввечері всією дружною компанією йдіть в ресторан «Кухель», де і глінтвейном пригостять і смачними варениками з сиром нагодують.

Другий день присвятіть прогулянкам в упряжці з хаскі або катанням на санках, адже відпочинок повинен бути активним?

Для особливих екстремалів уготоване зорбінг і тюбінг. Зорбінг - це спуск у величезній кулі, всередину якого вас поміщають. А тюбинг - це спуск на надувних двомісних санях з веслами.

Спа-тур в Шаян

Спа-тур в Шаян

Де зупинитися:

  • Smerichka
  • Hotel Maramorosh

Назва туру саме по собі натякає на те, що в основі корпоративного відпочинку буде колективний релакс. Ну а чому б не подарувати своїм співробітникам повне розслаблення і настрій на майбутній робочий рік?

У перший день вирушайте на екскурсію до найближчої пам'ятки - водоспаду Шипот. Після недовгої екскурсії їдьте в изу- дегустувати сири місцевого виробництва і дізнаватися секрети їх приготування. Увечері - сауна і масаж.

На наступний день вас чекає відправлення в термальний комплекс в Косино, де ви і пробудете до кінця дня. Третій день можна присвятити прогулянкам на свіжому повітрі і процедурам для тіла.

традиційний Львів

традиційний   Львів

Корпоративний новий рік у Львові - ідеальний варіант для консервативних українців.

Де зупинитися:

  • Готель «Опера»
  • Готель «Нобіліс»

У перший день замовте театралізовану екскурсію по древній частині міста в event-агенції «Меркурій», яку ви ніколи не забудете. Далі вирушайте на обід в «Будинок Легенд» на вулиці Староєврейській 48. Там вас чекають приємні сюрпризи і дегустації різних сортів вин. Пізніше просто необхідно продегустувати каву і шоколад, а також накупити сувенірів і зробити Селфі з вуличними музикантами.

У другий день йдіть на площу ринок, де обов'язково познайомитеся з місцевим колоритним пісенною творчістю. Проведіть пару годин на ковзанці під відкритим небом і їдьте вечеряти.

Туристична Волинь

Туристична Волинь

Новорічний корпоратив в Луцьку обіцяє бути непередбачуваним!

Де зупинитися:

  • Patio di Fiori
  • Hotel Versailles

У перший день вирушайте подивитися будинок з химерами. Більш цікавою екскурсії просто бути не може. Наступним пунктом плану відвідає краєзнавчий музей і вирушайте в ресторан «Замкова ВЕЖА» на обід. Увечері сходіть з колегами в караоке клуб і переконайтеся, що в Луцьку навіть гуляють по-іншому.

У другий день замовте автобусну екскурсію по обласним замкам. А ввечері замовте свято з конкурсами і танцями в ресторані «Прага».

Дорога любові в Чернівцях

Дорога любові в Чернівцях

Кращий сценарій корпоративу на Новий рік 2017 - поїхати в Чернівці в компнаїі улюблених колег.

Де зупинитися:

  • готель Андінна
  • Готель «Чернівці Арбат»

У перший день вирушайте на оглядову автобусну екскурсію по місту, ретельно досліджуючи всі вулички і милі будиночки. Особливу увагу приділіть університету (Колишньої Резиденції Буковинських митрополитів), де можна пізнавально провести час. Увечері влаштуйте вечерю при свічках і в напівтемряві в одному із затишних ресторанчиків міста - «Брізоль».

Другий день присвятіть підготовці до вечірки: купите забавні вбрання і прикраси, переодягнувшись, наприклад, улюбленими персонажами з фільмів, замовте банкетний зал і ведучого з програмою в event-агенції «Зорепад». А ввечері насолоджуйтеся корпоративів в колі найближчих колег.

Корпоратив в парку «Київська Русь»

Корпоратив в парку «Київська Русь»

Корпоративно розважитися по-царськи пропонують в парку «Київська Русь». Для любителів мегаполісу і тих, хто не бажає далеко їхати за межі столиці - відмінний варіант.

Провідні продумають новорічну шоу-програму, а також конкурси та розваги на будь-який смак. Крім того, одяг і їжа будуть відповідати стилістиці парку і не зможуть не порадувати вибагливих відвідувачів.

Читайте ще:

Організація корпоративних поїздок по Україні

Гірськолижні курорти України

Куди поїхати на вихідних взимку: ТОП-6 місць

ТОП-5 термальних джерел України

Мукачево: що постореть, де зупинитися, куди сходити

На Різдво до Львова

СПА-готелі в Україні

Що може бути краще освоєння нових місць разом з дорогими й улюбленими колегами?
А яка дегустація обходиться без сиру і винограду?
Другий день присвятіть прогулянкам в упряжці з хаскі або катанням на санках, адже відпочинок повинен бути активним?
Ну а чому б не подарувати своїм співробітникам повне розслаблення і настрій на майбутній робочий рік?

Новости