Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація компанії на Кіпрі. Супровід кіпрських компаній

  1. Реєстрація / готова компанія на Кіпрі з повним номінальним сервісом - 2500 € Всім відомо перевагу...
  2. РЕЄСТРАЦІЯ КІПРСЬКОЇ КОМПАНІЇ
  3. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ бенефіціарів КІПРСЬКОЇ КОМПАНІЇ
  4. Нові вимоги до власників кіпрських компаній. Процедура Due Dilligence

Реєстрація / готова компанія на Кіпрі з повним номінальним сервісом - 2500 €

Всім відомо перевагу офшорної компанії - відсутність податків, але, на жаль, така компанія підходить не для кожного виду деятельності.На сьогоднішній день, багато банків закривають рахунки офшорних компаній і многи партнери відмовляються працювати з класичним оффшорам.В випадку, якщо Ваші партнери з країн ЄС або Ви бажаєте відкрити рахунок в стабільному банку, Вам необхідно створити компанію з гарною репутацією. Прийнято вважати, що компанія з репутацій - це дороге задоволення. Зовсім ні, і ми пропонуємо Вам розглянути альтернативний варіант - кіпрська фірма, яка об'єднує переваги компаній ЄС і дуже низькі податкові ставки.

Переваги компанії на Кіпрі

Переваги компанії на Кіпрі

Реєстрація компанії на Кіпрі дозволяє при дотриманні мінімальних вимог і порівняно не великих витратах, отримати всі умови для створення міжнародної компанії.

Реєстрація фірми на Кіпрі дозволить Вам використовувати лояльне ставлення влади до нерезидентним компаніям і низькі податкові ставки. Це ще один плюс на користь реєстрації компанії на Кіпрі. Саме з точки зору податкових ставок кіпрська компанія є дуже вигідною для власника. Стандартна ставка податку на прибуток становить 12,5% від суми «чистої» прибутку. Податок на додану вартість при русі товарів і послуг з ЄС дорівнює 0%. Стандартна ставка при продажу всередині країни становить 19%.

Цікавим є те, що кіпрська компанія - це унікальна можливість уникнути податків на дивіденди (вхідні та вихідні), на приріст капіталу, роялті, процентні виплати. Дивіденди, отримані кіпрськими компаніями, повністю звільнені від оподаткування стосовно дивідендів, отриманих від іноземних корпорацій за умови, якщо кіпрська компанія є власником, по крайней мере, 1% в статутному капіталі такої компанії.

На відміну від багатьох європейських країн, де при виплаті на офшорну компанію налічується додатковий податок, виплата дивідендів кіпрською фірмою також не підлягає оподаткуванню. Дана обставина робить компанію на Кіпрі ефективним інструментом в структуруванні власності і дозволяє активно використовувати будь-які компанії.

На сьогоднішній день, важливим аспектом правильної роботи з іноземною компанією, є дотримання принципу "країна реєстрації компанії повинна збігатися з країною реєстрації обслуговуючого банку". Наявність кіпрської компанії дозволяє без проблем відкрити рахунок в кіпрському банку. Також, важливим моментів роботи з даною компанією, є можливість оренди офісу або невеликого робочого місця, для підтвердження реальності ведення бізнесу. Надання договору оренди приміщення на компанію, зареєстровану на Кіпрі вимагають більшість європейських банків.

РЕЄСТРАЦІЯ КІПРСЬКОЇ КОМПАНІЇ

Відкриття компанії на Кіпрі - це не таке дороге задоволення, як здається на перший погляд.

Незважаючи на те, що мінімальний статутний капітал кіпрської компанії становить 1 000 €, законодавством Кіпру не передбачені вимоги до його оплати.

Незважаючи на те, що мінімальний статутний капітал кіпрської компанії становить 1 000 €, законодавством Кіпру не передбачені вимоги до його оплати

Акціонером кіпрської компанії може бути як фізична, так і юридична особа, резидент будь-якої країни. На відміну від акціонера, директором кіпрської компанії переважно повинен бути резидент Кіпру або, в разі, якщо в компанії кілька директорів - більшість директорів повинні бути резидентами Кіпра.Еслі Ви хочете отримати Tax residence certificate (СЕРТФІКАТА податкової резидентності), то директором компанії обов'язково повинен бути кіпріот. Також, для отримання сертифікату податкової резидентності багато реєстратори обмежили видачу генеральної довіреності, і вважають за краще видавати спеціальні доручення з обмеженим переліком повноважень. Видача саме такої довіреності, збільшує шанси кіпрської компанії на отримання Tax residence certificate.

Згідно вимог законодавства, всі компанії на Кіпрі повинні мати секретаря компанії, який може бути як фізичним, так і юридичною особою. Секретар повинен бути обов'язково резидентом Кіпра.Как правило, секретарем кіпрської компанії виступає одна з компаній реєстратора. Це робиться для зручності ведення переговорів з кіпрськими державними органами, податковою і т.д.

Кожна компанія, зареєстрована на Кіпрі зобов'язана оплачувати щорічну державне мито (government levy) в розмірі 350 EUR. Дана пошіна повинна бути оплачена до 30 червня кожного року. Мито може бути оплачена будь-яким зручним способом. На сайті реєстру кіпрських компаній є можливість оплати мита онлайн за допомогою кредитної картки.

Багато клієнтів запитують, що буде з кіпрською компанією, якщо вчасно не сплатити мито.

Якщо Ви, з якої-небудь причини не встигли сплатити мито до 30 червня, то штрафи нараховуються наступним чином:

  • З 01 липня до 30 серпня необхідно сплатити не 350 EUR, а 385 EUR
  • З 01 вересня до 30 листопада сума мита зі штрафом складе вже 490 EUR
  • Якщо ж Ви оплачуєте мито після 30 листопада, то сума мита зі штрафом становитиме 500 EUR

Несвоевренная оплата або несплата даної мита може призвести до видалення Вашої кіпрської компанії з державного реєстру підприємств Кіпру. Відновлення компанії можливо тільки через суд.

Кіпрська компанія зобов'язана вести і здавати щорічну фінансову звітність. Перший фінансовий звіт разом з аудиторським висновком можна уявити в термін до 18 місяців після реєстрації кіпрських компаній, після чого потрібно надавати звіт ежегодно.Наша компанія працює тільки з висококваліфікованими аудиторами на Кіпрі, і в разі спірних питань, всі клієнти нашої компанії спілкуються з аудиторами безпосередньо .

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ бенефіціарів КІПРСЬКОЇ КОМПАНІЇ

Реєстр бенефіціарів на Кіпрі

Починаючи з січня 2020 року на Кіпрі буде діяти едінний реєстр бенефіціарів компанії.
Звертаємо Вашу увагу, що даний реєстру не буде відкритий для публічного доступу, а тільки для доступу державних і фіскальних органів.

Реєстрація кіпрської компанії має єдиний недолік - обов'язкова щорічна фінансова звітність і наявність місцевого секретаря. Але, якщо Ви вирішили відкрити кіпрську фірму, за допомогою професійних юристів і аудиторів, цей недолік легко перетворити в преімущество.Для збереження повної конфіженціальності, Ви завжди можете відвідати офіс на Кіпрі реєстраторів Вашої кіпрської компанії і домовитися про всі аспекти роботи. Одним з основних переваг компанії на Кіпрі є конфіденційність бенефіціара. На відміну від більшості європейських країн, де державний реєстр відкритий для публічного доступу або номінальний сервіс законодавчо не передбачено, при реєстрації компанії на Кіпрі можливо використовувати послуги номінального акціонера і / або директора компанії. Саме законодавчо передбачена послуга номінального сервісу дозволяє зберегти інформацію про реального власника кіпрської компанії конфіденційною.

Крім того, Ви можете не тільки зареєструвати компанію, але і купити офшор на Кіпрі, і тим самим заощадити Ваш час. Саме готові компанії на Кіпрі дозволять Вам оперативно почати вести бізнес і швидко підписати контракт.

Сприятливий податковий режим і чинне законодавство роблять офшор на Кіпрі відмінним інструментом податкового планування, а широкий спектр угод про уникнення подвійного оподаткування дає можливість ефективне управляти компанією, а також забезпечити конфіденційність власника і захист активів.

На додаток Ви отримаєте не тільки компанію на Кіпрі з рахунком, а й зможете відвідати офіс компанії реєстратора для відпочинку.

Нові вимоги до власників кіпрських компаній. Процедура Due Dilligence

На сьогоднішній день, не тільки банки при відкритті рахунків перевіряють своїх клієнтів, але і ргеістратори кіпрських компаній зобов'язані собіратся і зберігати інформацію про реальних власників компаній.

Що таке процедура перевірки клієнта, а саме KYC (Due Dilligence клієнта)?

Як правило, кожен реєстратор повинен отримати від свого клієнта інформацію про майбутню діяльність кіпрської компанії, для яких цілей планується відкрити компанію на Кіпрі, структуру компанії і походження коштів власників компанії.

Всі учасники компанії (директор, акціонер, бенефіціар, повірений) повинні надати следющие документи:

  • документ, що підтверджує особу (паспорт, id карта)
  • документ, що підтверджує адреса проживання (прописка в паспорті, комунальний платіж, договір оренди і т.д.)
  • резюме (СV)
  • банківська рекомендація, в якому відкрито особовий рахунок.

джерело походження коштів, а саме:

  • source of wealth - володіння рухомим \ нерухомим майном, депозит, володіння цінними паперами і т.д., спадок.
  • source of funds - заробітна плата, дивіденди, гонорар і тд.

Вся інформація повинна бути підтверджена документами.

Реєстратор має право запитувати і оновлювати інформацію про своїх клієнтів кожні 3 місяці. Для даної мети в кожній юридичної (адвокатської) компанії, є спеціальний співробітник - Compliance Officer, який пройшов державні курси і має відповідний сертифікат. Обов'язком Compliance Officer є збір і перевірка KYC документів та надання відповідної інформації до державних органів (на вимогу).

Звернувшись в компанію MaIra Consult Ви можете купити або зареєструвати кіпрську компанію в найкоротші терміни!

Зверніть Вашу увагу, що наша компанія може надати не тільки послуги з реєстрації компанії на Кіпрі, а й також ми можемо взяти вже зареєстровану компанію під обслуговування компанії MaIra Consult.

Також по всьому кіпрським компаніям, ми можемо замовити і апостилювати виписки з державного реєстру Кіпру.

Найбільш часто, клієнти замовляють такі виписки по кіпрським компаніям:

Company Search, в якій вказана вся інформація про компанію, структура компанії і відображені всі зміни по компанії;

Certificate of Dissolution, документ підтверджує, що компанія була ліквідована.

Що таке процедура перевірки клієнта, а саме KYC (Due Dilligence клієнта)?

Новости