Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найцікавіші веб камери Світу. Обговорення на LiveInternet

Середа, 03 Июля 2013 р 00:50 + До цитатника

1. Пряма трансляція з космосу з веб-камер встановлених на Міжнародній космічній станції Американського космічного агентства (NASA) з висоти 350 км над Землею, які показують будні астронавтів. Коли астронавти відпочивають з 22 до 10 години за московським часом, зовнішня веб-камера транслює погляд на Землю і космос. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

2. Трансляція Сонця передається кожні 6 годин з веб-камери з космосу встановленої на сонячній і геліосферіческой обсерваторії "SOHO" Виведення 14 лютого 1996 року на галоорбіту навколо точки Лагранжа L1. Ця точка знаходиться приблизно в 1.5 млн. Км від Землі і чудова тим, що сила земного тяжіння тут дорівнює силі сонячного, що зручно для тривалих і безперервних спостережень за процесами на Сонці.

Км від Землі і чудова тим, що сила земного тяжіння тут дорівнює силі сонячного, що зручно для тривалих і безперервних спостережень за процесами на Сонці

3. Веб камера США. Центр Нью-Йорка. Мовлення зі звуком. Картинка збільшується на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

4. Веб камера США. Сент Луїс. Панорама. Мовлення зі звуком. картинка збільшується на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

5. Веб камера США. Штат Флорида, місто Дестін, популярний пляж. Оновлення 10 сек. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

6. Веб камера США. Зоопарк міста Сан-Дієго, вольєр з білими ведмедями. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

7. Веб камера США. Welcome to Aruba. Картинку можна збільшити на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

8. Веб камера США. Статуя Свободи. Картинку можна збільшити на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

9. Веб камера США. Welcome to the Midtown, NYC. Мовлення зі звуком. Картинку можна збільшити на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

10. Веб камера США. Welcome to Dallas, Texas. Картинку можна збільшити на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

11. Веб камера США, Уест-Палм-Біч. Місто на півострові Флорида, штат Флорида. Культурна столиця Флориди вражає музеями, театрами та історичними пам'ятками. Легендарний курорт на березі океану.

Легендарний курорт на березі океану

12. Веб камера США, Уокеган, штат Іллінойс. Ця камера дозволяє заглянути в гніздо сімейства птиці Сапсан. В онлайні можна спостерігати, висиджування пташенят і турботу батьків про своє потомство. Це польовий музей вченого і директора Чикаго Сапсан програми, Мері Хеннен.

Це польовий музей вченого і директора Чикаго Сапсан програми, Мері Хеннен

13. Веб камера США, окрузі Оріндж, штат Каліфорнія. Веб-камера показує гніздо пташки колібрі на ім'я Феба. За рік Феба робить від 4 до 5 кладок яєць. Колібрі відкладає два яйця білого кольору, які висиджує одна самка протягом 14 - 19 діб. Онлайн трансляція з веб-камери ведеться в високій якості. Вночі, щоб не порушувати спокій колібрі, гніздо не підсвічується. У зв'язку з-за різниці в часі, оптимальний час перегляду для Москви - друга половина дня і ніч.

У зв'язку з-за різниці в часі, оптимальний час перегляду для Москви - друга половина дня і ніч

14. Веб камера США, Лодердейл-By-The-Sea, штат Флорида. На північ від Форт-Лодердейл розташувалася казкове місце для відпочинку приморська село Лодердейл-By-The-Sea, водний спорт, глибоководна рибалка, дайвінг, круїзи і багато іншого.

На північ від Форт-Лодердейл розташувалася казкове місце для відпочинку приморська село Лодердейл-By-The-Sea, водний спорт, глибоководна рибалка, дайвінг, круїзи і багато іншого

15. Веб камера США. 5 Авеню. Мовлення зі звуком. Картинку можна збільшити на весь екран.

Картинку можна збільшити на весь екран

16. Веб камера США, Чикаго. Картинку можна збільшити на весь екран.

Картинку можна збільшити на весь екран

17. Веб камера Канада. Ніагарський водоспад - загальна назва трьох водоспадів на річці Ніагара, яка відділяє американський штат Нью-Йорк від канадської провінції Онтаріо. Це другий за величиною водоспад світу. Картинку можна збільшити на весь екран. Читати докладніше >>>

Читати докладніше >>>

18. Веб камера Англія, Лондон дивиться на знаменитий пішохідний перехід на Abbey Road, який був знятий в якості фону для обкладинки альбому «Бітлз» (альбом носить назву вулиці - «Abbey Road»). Читати докладніше >>>

Читати докладніше >>>

19. Веб камера Японія. Панорама Токіо. Мовлення зі звуком. Картинку можна збільшити на весь екран. Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні.

Тисни на зображення і веб камера відкриється в новому вікні

20. Веб камера Пуерто-Ріко. Вид на берег острова Пуерто-Ріко, розташованого в північній частині Карибського моря, в місці з'єднання ланцюгів Малих і Великих Антильських островів.

Вид на берег острова Пуерто-Ріко, розташованого в північній частині Карибського моря, в місці з'єднання ланцюгів Малих і Великих Антильських островів

21. Веб камерs, Білорусія, Мінськ. Міська панорама. Одна камера транслює панораму з будівлі Мінського міського виконавчого комітету, а друга встановлена ​​на будівлі Адміністрації заводського району. Можна вибрати розмір зображення і частоту зміни картинки.

Можна вибрати розмір зображення і частоту зміни картинки

22. Веб-камера Острів Бонайре. Вид на пляж з віндсерфінг-центру "Jibe City" на східному узбережжі острова.

Вид на пляж з віндсерфінг-центру Jibe City на східному узбережжі острова

23. Веб-камера Єгипет, м.Дахаб. Камера встановлена ​​в школі віндсерфінгу "Серф Море" в Дахабі. Камера крутиться і показує кілька точок: море, лагуну, чіллаут станції, ресепшн.

Камера крутиться і показує кілька точок: море, лагуну, чіллаут станції, ресепшн

24. Веб-камера Єгипет, м Хургада. Веб-камера показує один з пляжів Хургади. Камера встановлена ​​в дайвінг-центрі Colona. Картинка оновлюється 2-3 рази на хвилину. Гарний вид на пляж і на Червоне море.

http://temka441.ucoz.ru/index/veb_kamery_moskvy/0-8

Серія повідомлень " веб-камери ":

Частина 1 - Лампочка-довгожителька
Частина 2 - Кострома онлайн. веб камера.
...
Частина 13 - Веб - камери Йорданії
Частина 14 - сайт "Чемодан" - вебкамери світу онлайн
Частина 15 - Найцікавіші веб камери Світу
Частина 16 - Найцікавіші веб камери Росії.
Частина 17 - Найцікавіші веб-камери Санкт-Петербурга.
...
Частина 22 - Всі веб-камери Криму
Частина 23 - Для особливо допитливих --- веб-камери світу
Частина 24 - Сходження Благодатного вогню. Пряма трансляція з Єрусалима 2016 рік.

процитовано 7 раз
сподобалося:

Новости