Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інтер'єр малогабаритної ванної кімнати - проявіть фантазію!

Головна

/ / / Інтер'єр малогабаритної ванної кімнати - проявіть фантазію!

Незважаючи на невеликі розміри і уявну простоту, ремонт в малогабаритній ванній кімнаті - справа непроста. Вмістити все необхідне на мінімальній кількості квадратних метрів, залишивши місце для пересування - це серйозне завдання. Так як здійснити все це, залишивши в той же час місце і красі? Розглянемо кілька корисних порад, які дозволять зробити простір вашої ванної таким, як вам би хотілося.

Розглянемо кілька корисних порад, які дозволять зробити простір вашої ванної таким, як вам би хотілося

  1. Пол і стіни. Щоб візуально розширити простір, варто класти плитку для підлоги діагонально. Стіни перед укладанням плитки краще вирівняти, збивши при цьому старий шар штукатурки. Кольори плитки краще вибирати світлі, пастельних тонів - так ваша ванна буде затишніше. Не варто використовувати контрастні кольори або великі малюнки. Але якщо ви не любите стилістику мінімалізму, спробуйте панно з мозаїки спокійних відтінків. При виборі плитки також варто враховувати і її розмір. Розташувавши плитку вертикально, ви візуально зробите кімнату вище, а горизонтально - нижчою і витягнутої.
  2. зазвичай малогабаритні ванні кімнати в наших квартирах позбавлені іншого джерела світла, крім штучного, тому варто звернути особливу увагу на освітлення. Для розширення простору зробіть світло яскравим і розсіяним, приділивши увагу зоні над раковиною.
  3. Вільний простір у ванній кімнаті можна збільшити за рахунок дзеркал. Нехай цей метод і не додасть квадратних метрів вашої ванної, але візуально зробить її більш просторою. До того ж, можна використовувати різні варіанти, в залежності від бажаного стилю.
  4. Якщо ви любите ніжитися у ванні, але розміри не дозволяють втиснути її в санвузол, зверніть увагу на душову кабіну. Природно, вона не замінить повноцінну ванну, але в ній є свої плюси. Вона займаємо менше місця, проста в обігу, можна вибрати безліч варіантів, починаючи від наявності радіо і масажних насадок, закінчуючи сучасними душовими кабінами, обладнаними за останнім словом техніки. Або, можна звернути увагу на кутові ванни або укорочені (сидячі).
  5. Якщо у вашій квартирі є можливість зробити санвузол спільним - це буде чудовим виходом з ситуації, коли місця катастрофічно не вистачає. Поєднавши ванну і туалет, ви втрачаєте частину того комфорту, але при цьому отримуєте можливість розмістити більше у вашій ванній кімнаті. Наприклад, одвічна проблема - куди подіти пральну машину або куди повісити шафку, вирішиться сама собою.

Якщо вам важко продумати інтер'єр вашої невеликої ванної кімнати самостійно, зверніться до фаховій літературі або загляньте на сайт InteriorDesigns.ru , Де зібрані різноманітні варіанти оформлення. В остаточному підсумку, ви обов'язково знайдете саме той варіант, який вас влаштує!

Так як здійснити все це, залишивши в той же час місце і красі?

Новости