Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Магічна розслаблююча ванна. Поради шаманки

  1. Підготовка до процесу
  2. Як діють розслаблюючі і заспокійливі ванни?
  3. 1. Масла.
  4. 2. Розслаблююча музика для ванни.
  5. 3. Мило і піна.

Якщо ви втомилися, потрапили під дощ, замерзли, і ваші нерви на межі - це свідчить про те, що тіло і душа потребують спокої і глибокому релаксе. Зараз той самий час, коли розслаблююча ванна домашніх умовах з ефірними маслами допоможе заспокоїтися і набратися сил.

Підготовка до процесу

Перед тим як прийняти розслаблюючу ванну для тіла будинку, потрібно ретельно підготуватися. Це буде відбуватися не як звичайний сеанс, а, скоріше, як антистресова терапія. Організм повинен досягти максимального розслаблення. Є кілька аспектів, які можуть цьому посприяти.

Вам знадобляться:

  • ефірні масла;
  • музика;
  • піна для ванни;
  • мило.

Все елементарно: наберіть будинку воду в ванну, додайте піну, включите цілющу шаманську музику. Кожен з елементів процесу невід'ємний. Разом вони позитивно впливають на ваше самопочуття. Варто пам'ятати, що заспокійливі ванни для дорослих підходять краще, ніж для дітей. Малюкам такі сеанси влаштовувати ні до чого.

Як діють розслаблюючі і заспокійливі ванни?

Давайте дізнаємося, який ефект роблять все кошти окремо:

1. Масла.

Вони позитивно впливають не тільки на стан здоров'я, але і аури. Наприклад, апельсинове підвищує оптимізм, кедрова відновлює енергію, а кориця регенерує. Тому такі заспокійливі ванни ідеальні, щоб розслабити нервову систему. При виборі масел варто спиратися на власний смак і уподобання. Крім цього, вони володіють противірусними властивостями. Тому розслаблюючі ванни в домашніх умовах з ефірними маслами приносять такий дивовижний ефект. Необхідно, щоб запах був приємний.

2. Розслаблююча музика для ванни.

Музика дуже сильно впливає на людський організм. Кожен децибел позначається на нашому самопочутті і настрої, а також на загальний стан організму. Коли у вас гарний настрій, вас тягне до енергійним мелодіям, коли сумне - до сумних і меланхолійним. У разі якщо ви морально і фізично виснажені, цілюща Шаманська музика стане найбільш підходящою для відновлення аури. Вона допоможе позбутися від поганих думок і набратися внутрішньої енергії, щоб продовжувати радіти життю.

3. Мило і піна.

У моменти стресу в домашніх умовах відмінно допомагають лікувальні трави. Вони виділяють складні ефіри, які позитивно діють на нервову систему, позбавляючи від напруги і перевтоми. У Живильний рукотворному милі з цілющими травами містяться всі необхідні елементи для шкіри і нервів. Розслаблююча же ванна з піною створить повітряну атмосферу.

Відмінним завершенням процедури стане теплий ніжний душ, який остаточно змиє всю негативну енергію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Як діють розслаблюючі і заспокійливі ванни?

Новости