Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Світлана Сурганова записала пісню для фільму "Шпигун" | British Wave

Сьогодні (5 квітня) на екрани кінотеатрів вийшов новий російський фільм "Шпигун", знятий за книгою Бориса Акуніна "Шпигунський роман".

Спеціально для цієї картини Світлана Сурганова записала пісню "Довоєнний вальс".

Світлана розповіла про те, чому саме їй випала честь заспівати таку "зовсім радянську" пісню:

"Це була пропозиція знімальної бригади заспівати саме цю пісню, яку колись виконував Йосип Кобзон. Вона, так скажемо, не заїжджена пісня, рідко виконується, але в ній йдеться ось про ці передвоєнних днями. Я так розумію, саме про цей час , про ці події йде мова у фільмі, знятому за Акуніним, і знімальна бригада визнала за необхідне і можливе включити саундтреком саме цю композицію ".

"Коли я її вперше почула, у мене якась острах була, тому що я не знала ну як подати і взагалі. Ну, так скажімо, з такою естетикою і з такими піснями ніколи не стикалася, не контактувала і не намагалася заспівати, і боялася , зізнаюся вам, боялася. Але начебто всі залишилися задоволені. Подивимося, що вийде на виході. Звичайно, для мене це була честь взяти участь в цьому проекті. Причому, коли я прийшла в студію і задала питання: «Чому саме я?». взагалі, дуже дивний такий вибір - я, виконувати ось цю пісню, вона абсолютно в таких в радянських традиціях написана, виконана, ну зовсім ось радянська, ретро-ретро радянська. І режисер мені сказав: «Ось нам знадобилася - зараз себе улюблену буду хвалити - нам знадобилася лірична, інтелектуальна і інтелігентна виконавиця», і ось чомусь я потрапила на цю роль ".

Російський трейлер фільму "Шпигун" (2012):

Знайшли помилку? Повідомте нам про це - виділіть помилковий, на Вашу думку, фрагмент тексту, натисніть Ctrl + Enter, в вікно, що з'явилося впишіть коментар і натисніть "Відправити".

Причому, коли я прийшла в студію і задала питання: «Чому саме я?

Новости