Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Приголомшливий осінній вальс! Музика з глибини душі

Неймовірно, казково, чарівно! У мене листя за вікном падають саме під цю мелодію! Це не просто звичайна музика, це музика з найніжніших, самих сумних, найщиріших куточків душі. Геніальна мелодія ...

Я ніби як знаю, що це Шопен, але пишуть, що це сучасна мелодія. Навіть не знаю, кому вірити.

У будь-якому випадку, авторство не применшує красу і диво цієї музики.

У будь-якому випадку, авторство не применшує красу і диво цієї музики

Під цю музику Осінь приходить в моє місто, засинає різнокольоровим листям тротуари, шумить дощем по вікну. Саме під цю музику ми гуляємо в прекрасному осінньому парку і зігріваємося кави або глінтвейном в кафешках.

Руда дівчинка Осінь ступає нечутно, розфарбовує листя ночами ... А музика все звучить і звучить, зігріваючи наші серця. Наповнюючи наші осінні сни казками.

Давайте послухаємо цю мелодію і помилуємося, кожен своєю восени ... Насолодимося кожним її миттю, не дамо осінньої хандри проникнути в нашу душу. Зігріємо тих, кому холодно і сумно, своїм теплом.

Окремо хочеться сказати і про саме відео. Боже, у мене серце завмирає від такої краси. Я не особливий любитель осені, але після перегляду цього відео я стала помічати самобутню красу осені.

Неймовірна мелодія, одна насолода слухати. Просто немає слів, одні почуття і приємні емоції.

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

Сподобався наш сайт?

Новости