Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У московському візовому центрі Іспанії спростували проведення обшуків

За даними джерела, обшуки пройшли в компанії, розташованої в одній будівлі з центром За даними джерела, обшуки пройшли в компанії, розташованої в одній будівлі з центром   Архівне фото   Фото: ТАСС, Артем Коротаєв   Москва

Архівне фото

Фото: ТАСС, Артем Коротаєв

Москва. 13 листопада. INTERFAX.RU - У візовому центрі Іспанії на Калузькій площі в Москві стверджують, що обшуків у них не проводилося.

"Дана інформація не відповідає дійсності", - заявили "Інтерфаксу" в центрі.

Обізнане джерело агентства уточнив, що співробітники правоохоронних органів приходили в одну з компаній, розташованих в будівлі, де знаходиться візовий центр.

Джерело в іспанському консульстві в свою чергу заявив "Інтерфаксу": "Перевірки ніяк не вплинули на роботу візового центру".

Крім візового центру в будівлі знаходяться перукарня, компанії з надання страхових послуг, кафе, фітнес-центр та інші.

Раніше інформоване джерело повідомило "Інтерфаксу", що у візовому центрі Іспанії в Москві проходять слідчі дії , Перевіряються раніше видані візи. "У візовому центрі Іспанії на Калузькій площі сьогодні співробітники правоохоронних органів проводять обшук і виїмку документів за раніше виданими конкретним громадянам віз", - сказав співрозмовник агентства. Він не уточнив інших подробиць.

У свою чергу компанія-оператор візових центрів Іспанії в Росії BLS повідомила, що візовий центр на Калузькій площі в Москві у вівторок закритий через перевірки. "Шановні туристичні агентства / заявники! У зв'язку з непередбаченими обставинами візовий центр Іспанії BLS в Москві тимчасово закритий. Будь ласка, звертайтеся в колл-центр для отримання достовірної інформації", - говорилося в повідомленні.

На даний момент візовий центр відновив роботу .

Новости