Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Букінгемський палац шукає посудомийку

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 лютого 2011, 12:52 Переглядів: 21 лютого 2011, 12:52 Переглядів:   У Букінгемському палаці відкрилася вакансія посудомийки

У Букінгемському палаці відкрилася вакансія посудомийки.

У Букінгемському палаці відкрилася вакансія королівської посудомийки. Кандидат на посаду працівника з миття посуду повинен бути надійним, пунктуальним, здатним працювати в команді і виконавчим.

Посудомойке належить працювати в команді фахівців з ресторанного обслуговування королівської сім'ї і підтримувати чистоту посуду і столових приборів для того, щоб кухар і його помічники могли готувати і подавати страви без затримок.

Як заявив представник Букінгемського палацу, при дворі працює невелика і дуже дружна команда фахівців з харчування та сервіровці столу королівської сім'ї, в яку і належить влитися посудомойке.

"Це офіційна посада, і робота цієї людини буде оплачуватися з суми, що виділяється парламентом Великобританії на утримання королівської сім'ї і двору", - заявив він.

Здобувач, який отримає роботу, повинен буде витрачати на виконання своїх обов'язків 40 годин в тиждень. При цьому працювати посудомойке має бути не тільки в палаці, але і в інших резиденціях королівської сім'ї (в цілому за межами Лондона фахівець з миття посуду повинен буде проводити близько трьох місяців на рік). За свою роботу посудомийка буде отримувати 14 тисяч 200 фунтів на рік (майже 17 тисяч євро ).

Ознайомитися з оголошенням про вакансії можна на офіційному сайті Букінгемського палацу, а також на сайтах агентств з підбору персоналу. Вакансія буде закрита 27 лютого.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Букінгемський палац шукає посудомийку". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости