Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що можна побачити на Ко Чанг - пам'ятки острова

  1. Парк «Пригоди в вершинах дерев» (Tree Top Adventure Park)
  2. Ферма слонів Ban Kwan Chang
  3. Храм Wat Salak Phet
  4. Православний храм Сергія Радонезького
  5. Китайський храм Chao Por Koh Chang Shrine
  6. Рибальське село Банг Бао
  7. Водоспад Klong Plu Waterfall
  8. Водоспад Klong Chao Luam
  9. Шоу крокодилів & змій (Crocodile & Snake Show)
  10. Острів Ко Вай (Koh Wai)
  11. Острів Ко Мак (Koh Mak)
  12. Острів Ко Куд (Koh Kood)
  13. Пам'ятки До Чанга на карті острова

Третій за величиною острів Таїланду (після Пукета і Самуї), ліричний, пляжний, злегка ледачий. Центральна частина зберегла непрохідні джунглі. Але територія уздовж моря добре обжита. Маса готелів, бунгало, села, храми, слонячі ферми ...
Так що, вирушаючи на Ко Чанг за тишею і спокоєм, загляньте все ж в нашу карту пам'яток, не пошкодуєте. Вона в кінці поста. На острові є на що подивитися і куди сходити.

Парк «Пригоди в вершинах дерев» ;
ферма слонів ;
Храм Wat Salak Phet ;
Православний храм ;
Китайський храм ;
рибальське село ;
Водоспад Klong Plu Waterfall ;
Водоспад Klong Chao Luam ;
Шоу крокодилів і змій ;
Острів Ко Вай ;
Острів Ко Мак ;
Острів Ко Куд ;

Пам'ятки на мапі До Чанга .

Парк «Пригоди в вершинах дерев» (Tree Top Adventure Park)

Третій за величиною острів Таїланду (після Пукета і Самуї), ліричний, пляжний, злегка ледачий

Tree Top Adventure Park

Підійде для людей активних, енергійних і злегка відчайдушних. Тут і мотузкові стежки, і тарзанки, і багато чого ще - ціле містечко атракціонів на деревах. Місцеві стежать за безпекою, і ПП начебто не буває. Поруч пляж, кругом природа, - в загальному, емоцій вистачить на день.
Де знаходиться? На мисі в південній частині острова Ко Чанг.
Як працює? Щодня з 9.00 до 17.00
за попереднім замовленням можна відвідати і ввечері: з 18.00 до 22.00.
Вартість екстремальної розваги 1100 бат,
пропонується трансфер за 100 бат.

Ферма слонів Ban Kwan Chang

Катання на слонах на Ко Чанг

Кажуть, ферма з'явилася як спосіб підтримати цих прекрасних великих добряків, що опинилися на межі вимирання на острові і не тільки. як і в селі слонів в Паттайя , На слонах можна проїхатися, погодувати і навіть скупатися. Якщо не вибоїв, можете напроситися помити якогось великого друга.
Де знаходиться? На півночі острова, в джунглях.
Скільки коштує задоволення? Дорослий - 850 бат, дитина - півціни. Кожна додаткова послуга - платна. Наприклад, фото верхом на слоні - 100 бат.
Ферма слонів відкрита для туристів щодня з 8.00 до 17.00.

Храм Wat Salak Phet

Храм Wat Salak Phet

Мабуть, найпомітніший, неординарний храм на острові, і в цілому мальовниче місце. Акуратний різьблений храм оточений стіною з фігурками охоронців - міфічних змій. На вході зустрічають дві величезні птахи - Tanthima і Sintu Puksee. На самій території комплексу можна подивуватися і іншим загадковим істотам з азіатських міфів. Усередині храм багато прикрашений. Поруч, в огорожі, до речі, - невеликий цікавий музей.
Де знаходиться? У селі Salak Phet на південному сході острова.
Вхід безкоштовний, за винятком символічного пожертвування в розмірі 20 бат.
Музей - безкоштовний.

Православний храм Сергія Радонезького

Православний храм на Ко Чанг

Це зовсім свіже культову споруду. Було відкрито в січні 2015 го, освячене в лютому. Як завжди, храм з'явився завдяки пожертвам православних росіян.
Храм діючий, по буднях і святах тут проходять служби. Крім того, для туристів є оглядові екскурсії, з яких можна дізнатися про історію виникнення церкви, про православні традиції, архітектурі та ін. В якості оплати за працю храмових службовців - зробити пожертвування в будь-якому розмірі.
Храм відкритий з 8.00 до 20.00 щодня.

Китайський храм Chao Por Koh Chang Shrine

Китайський храм на Ко Чанг

Китайські храми зустрічаються повсюдно в Сіамі. дуже цікавий китайський храм на Пангані . Всі вони ненудні, нетипові, оригінальні та яскраві.
Китайська святиня на острові в перекладі означає «Святий отець Ко Чанг». Центральна будівля пережило чимало реконструкцій. Нинішня версія, дуже красива, - вівтар в інтер'єрі китайських божеств. Зовні їх спокій охороняють слони і дракони, - символи китайської релігійної культури.
Це дуже популярне на Чанг місце, ніколи не пустує. Одні приходять просити здоров'я і удачі, інші - просять благословити на добрі справи в майбутньому, треті заглядають як на екскурсію.
Де розташований? Між Ao Sapparod і White Sand beach.
Вхід безкоштовний, але пожертвування вітається.
Відкрито кожен день з 8.00 до 17.00.

Рибальське село Банг Бао

Ресторани в Рибальської селі

Це вже давно орієнтоване на туриста і туризмом підтримуване місце. Хоча дерев'яні будинки на палях історичні, старовинні і рибалки в них дійсно живуть. Флотилія з усіляких посудин, що бовтаються на воді, говорить про те, що старожили села як і раніше живуть рибою.
Але половина інфраструктури націлена на туриста: кафе з дивовижними видами на Сіам, безліч крамничок, сувенірних магазинчиків, рибний риночек. Дадуть і порибалити, якщо захочеш: є оренда човнів та снастей. А можна прямо звідси, з рибальського села, махнути на довколишні острови. Така послуга теж передбачена.
У селі дуже вигідно виявитися на заході. Види на море, пірс і маяк - відчайдушно красиві. А якщо милуватися ними, поїдаючи свіжовиловлених і свіжоприготовані морепродукти ... Чи залишиться маса вражень.
Де розташована? Південна частина острова.
Гуляти можна безкоштовно. Ціни в ресторанчиках середні.

Водоспад Klong Plu Waterfall

Водоспад Klong Plu

Найбільш повноводний водоспад на Ко Чанг знайдете на території національного парку, біля пляжу Klong Prao Beach. Місце охороняється. Про всяк випадок чергують рятувальники. Тут є природна чаша, наповнена прісною водою, де дозволяють скупатися і навіть пірнути (досить глибока). Навколо водоспаду - славні зелені інтер'єри. Так що водоспад рідко пустує.
Відвідування - 200 бат (дорослий) і 100 бат (дитина).
У 500 метрах - безкоштовна парковка.
Водойма відкритий для плескання з 8.00 до 16.30.

Водоспад Klong Chao Luam

Водоспад Klong Chao Luam

Ще одне симпатичне місце в джунглях. Знаходиться пам'ятка на південному заході Чанга. Це каскадний водоспад, до самого верхнього порогу якого можна дістатися пішки. Виходить інтенсивна, оздоровлююча прогулянка серед лісу. Кожен каскад має свою назву, про що говорять таблички по дорозі. А ще на них вказано відстань до наступного каскаду. (Щоб розрахували сили.)
Так що Klong Chao Luam - відмінне місце для тренінгу.
Плат за вхід - символічна - 40 бат.

Шоу крокодилів & змій (Crocodile & Snake Show)

Коли-небудь він відкусить йому голову

Атракціон, як зазвичай, розрахований на приїжджих. А для тайців - улюблена розвага. З традиційним набором фокусів з бідними звірятами. Особливо сміливим місцеві організатори пропонують взяти в ньому участь.
Знайдете шоу на пляжі Klong Prao. Вхід на майданчик виконаний у вигляді здоровенною голови крокодила.
Фото з хижаком - 150 бат.
Квиток - 450 бат (дорослий), 200 бат (дитячий).
Початок - з понеділка по п'ятницю о 10.30, 15.30. У вихідні - о 10.30, 13.30, 15.30.

Острів Ко Вай (Koh Wai)

Пляж на острові Koh Wai

Острів Ко Вай - зовсім поруч, за кілька кілометрів від Чанга. Краса цього об'єкта в тому, що він практично безлюдний. Правда, там є-таки невеликі готелі і гестхаузи, але зовсім жменька, і вільні місця в них швидко закінчуються. Подивитися можна).
Сам острів крихітний, практично бездорожних, пляжі порожні і чисті, вода навіть біля берега прозора. Можна побачити корали і зграйки квітчастих рибок. Є деяка інфраструктура: душова, туалет, кафе. Досить, щоб провести щасливий день комфортно, без суєти.

Острів Ко Мак (Koh Mak)

Один з пляжів острова Ко Мак

Теж небагатолюдний, але подалі від Чанга - приблизно в 30 км. Пляжна територія добре освоєна. Вибір готелів і бунгало великий. На острові є буддійський храм і музей.
З орендою скутерів і мотоциклів немає проблем. За 250-300 бат можна орендувати «колеса» на добу і об'їхати - общелкать весь Ко Мак. Якщо захочеться панорамного виду, то дорога на вершину гори Paen Thi освоєна, вперед! З розваг на острові відзначені також дайвінг, нічна рибалка, оренда човнів, катерів, велосипедні тури та ін.

Острів Ко Куд (Koh Kood)

Велика кількість кокосових пальм - особливість острова

До Куд - четвертий за величиною острів Таїланду. Притулився по суті біля кордону з Камбоджею. Місцевих, які постійно живуть тут не більше двох тисяч чоловік. Тому острів виглядає небагатолюдним.
При цьому він буквально напханий традиційними тайськими цінностями. Чисті куточки джунглів і водоспади, буддистські храми і стара рибальське село, пляжі з морем колір бірюзи. Козирна карта острова - кокосові й каучукові плантації. Цікаво.
В принципі, є все для екзотичного відпочинку. Хороший вибір готелів і бунгало, які дивіться.

Пам'ятки До Чанга на карті острова


Вдалого вибору!

Де знаходиться?
Як працює?
Де знаходиться?
Скільки коштує задоволення?
Де знаходиться?
Де розташований?
Де розташована?

Новости