Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Волочкова і Ваєнга назвали крах російського лайнера не випадковим

Зірки російського шоу-бізнесу, яким доводиться багато літати, висловили своє ставлення до авіакатастрофи в Єгипті.

На своїх акаунтах в соціальних мережах артисти діляться переживаннями і висловлюють співчуття близьким загиблих пасажирів літака Airbus A321.

Анастасія Волочкова:

- Сумуємо за загиблими в авіакатастрофі ... Я більш ніж впевнена, що це спланована акція проти Росії ... А постраждали - люди !!!!

Олена Ваєнга:

- Щасливе хеллуіна ....... Всім ........ Сьогодні особливо видно, хто людина а хто ....... Щасливе ВЕСЕЛОГО хеллуіна ......... Бог всім суддя. Ось вже точно ..... Особливо у кого дітки ....... Веселого хеллуіна .. А душі страшно ....... Спаси Господи від раптової смерті .......... всіх. всіх. всіх. ................ А ті, хто наживається на відправку списаних літаків ............ живіть з цифрою 224 ......... все своє життя ....... а списаних літаків дуже. Дуже багато в небі ........ бридко від безвиході ............ Це не нещасний випадок .......... винуваті є.

Микола Басков:

- 224 загиблих! Немає слів від цієї жахливої ​​трагедії! Хочу висловити свої співчуття рідним і близьким загиблих.

Ксенія Собчак:

- Жахлива трагедія ... Співчуваю всім близьким ... Як ви пам'ятаєте, сама летіла два дні тому в Єгипет. Летіла на страшному літаку Оренбурзьких Авіаліній, летіла і лаялася сама на себе, так як страшно літати незрозумілими авіакомпаніями. Ніколи не знаєш, де і як зустріне тебе доля, але треба намагатися страхувати себе як ми можемо, вибираючи якомога більше перевірені авіакомпанії ... Шкода людей жахливо ... Моє рідне місто, я сьогодні з тобою!

Ірина Безрукова:

- Я знаю, що неможливо знайти слова розради для людей втратили своїх близьких ... Знайте, що я подумки з вами ... Просто обіймаю вас ...

Марія Кожевнікова:

- Відбуваються жахливі трагедії, яким немає пояснень і виправдань ... В небі і на землі скорботу і тиша ... Замість коментарів помолимося за їх душі: Упокой, Господи, душі рабів Твоїх і прости їм всі провини вільні й невільні, і даруй Царство небесне!

Алсу:

- Забути не можна, повернути неможливо. Залишається завжди одне питання. За що і чому? .. Всі наші думки і молитви сьогодні звернені до жертв цієї жахливої ​​трагедії та їх сім'ям. Сумуємо.

Євген Плющенко:

- Жахлива трагедія ... Рейс 9268 ... Рідним і близьким щире співчуття, ми з Вами.

Віра Брежнєва:

- Коли літаєш 4-6 разів на тиждень, практично забуваєш, що це всього лише машина, у неї є крила, але вони, часом, не рятують ... Ніхто не знає, що нас завтра чекає ... Є сьогодні. І тільки це важливо. Жити повноцінним життям кожен день. Скільки б їх не було відведено. Співчуття рідним і близьким. Сил перенести втрати.

Анфіса Чехова:

- Прокинулася серед ночі ... Сльози з очей! Серце стискається і болить! Життя така тендітна штука ... Так одномоментна вона, так від нас не залежить ... Ми весь час будуємо плани на майбутнє, все відкладаємо на потім! А Майбутнє це ж наша найбільша ілюзія! Це те, чого насправді, на сьогоднішній день, у нас немає! Є Тут і зараз! Тільки його можна відчути фізично, тільки в ньому укладено щастя! Думаю про пасажирів рейсу 9268 Хтось можливо посварився перед вильотом, заходили, сідали на місця, бурмочучи один на одного, діти, що мріяли похвалитися в школі своїм крутим відпочинком, молоді дівчата, що передчували швидку зустріч з коханими ... Ніхто не усвідомлював, що немає у них завтра ... Не буде вже часу помиритися, сказати найважливіші слова, когось пробачити, щось зробити, втілити в життя свої мрії. Є тільки мить між минулим і майбутнім ... Смерть, то як ми до неї ставимося, в рамках нашого менталітету і релігії - це найстрашніше що з нами може трапитися. Тоді як для Всесвіту - це всього лише кінець чергового Подорожі, повернення додому! Ніхто не знає, коли і яким чином його персональне Подорож закінчиться ... Все що мені хочеться зараз сказати: не відкладайте на завтра Життя! Живіть, дихайте на повні груди, цілуйте своїх дітей та коханих, говорите все що на серце і в думках ... говорите зараз! Завтра - це саме нестабільне, що у нас є! Любіть тут і зараз! Адже тільки Любов ми зможемо забрати з собою!

Літак Airbus А321 рейсу KGL9268 вилетів з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург в суботу в 6.51 мск. Через 23 хвилини після зльоту лайнер зник з радарів. Літак звалився в центральній частині Синая в горах поблизу міста Ель-Хасна.

Авіакатастрофа на Синайському півострові за кількістю жертв стала наймасштабнішою в історії російської авіації. Загинули 224 людини, з них 27 дітей.

В Єгипті розбилися чоловік та жінка , Що відзначали річницю весілля.

знімки молодих красивих туристів з Росії, які розбилися під час катастрофи Airbus A321, сколихнули соцмережі.

Опубліковані фото загиблих в Єгипті стюардеси і бортпровідника російського лайнера. При авіакатастрофі розбився російський екіпаж літака: командир Валерій Немов, другий пілот Сергій Трухачов, стюардеси Валентина Марцевич і Ірина Олару, а також стюарди Андрій Беломестная, Станіслав Свиридов і Олексій Філімонов.

Сьогодні Росія занурилася в траур за загиблими під час аварії Airbus A321 в Єгипті.

За що і чому?

Новости