Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів з Чехії, збірні вантажі з Чехії

  1. Наша спеціалізація - доставка вантажів з Чехії
  2. Доставка вантажу з Чехії до Росії
  3. Доставка збірних вантажів з Чехії

«Логістична компанія Мультітранспорт» виконує регулярні вантажоперевезення з Чехії в Росію з ввезенням через Санкт-Петербург.

вантажоперевезення з Чехії в Росію з ввезенням через Санкт-Петербург

Наша спеціалізація - доставка вантажів з Чехії

Компанія спеціалізується на автомобільних, морських і поромних перевезеннях (з відправленням з портів східній Німеччині - Росток, Засниц, Любек, або Польщі - Гданськ, Гдиня, Щецин, Свіноуйсьце). У комплекс послуг, що надаються входить безпосередньо перевезення, митне оформлення, оформлення дозвільної документації на ввезення товарів з Чехії, складські роботи.

Доставка вантажів з Чехії виконується за відпрацьованими маршрутами з терміналів і консолідаційних складів у Празі, Остраві, Брно, Пльзені, Оломоуці, Ліберці, Ческе-Будейовіце, Градец-Кралове, Пардубіце, Усті. Можлива відправка з консолідаційних складів сусідніх Німеччині (Дрезден), Польщі (Вроцлав, Краків).

Транспортна компанія «ЛК Мультітранспорт» здійснює перевезення будь-яких типів вантажів з Чехії, включаючи:

  • продукти харчування і сільськогосподарську продукцію,
  • сировина для виробництва добрив,
  • неорганічні добрива,
  • продукцію хімічної промисловості (в тому числі небезпечні вантажі),
  • промислове обладнання, машини, техніку і т.п.

Доставка вантажу з Чехії до Росії

Для доставки вантажів з Чехії до Росії «ЛК Мультітранспорт» надасть універсальні і спеціалізовані контейнери, автомобілі, зафрахтует судно. Наша компанія доставить вантаж з Чехії в Росію в термін до 3 - 6 діб автотранспортом і до 5 - 6 морем або поромами. В транзитний час не входить консолідація партії перед відправкою (зазвичай 3 - 7 діб), тимчасове і (або) відповідальне зберігання, подача машини і (або) контейнера на склад відправника (до 72-х годин).

Доставка збірних вантажів з Чехії

Щоб відправити вантаж з Чехії, фахівцям нашої компанії буде потрібно інформація за місцем його відправлення, найменування самого вантажу - про його кількості (вазі, обсязі). Зазначені відомості можна надати в формі опису товарів, специфікацій на них, посилань на каталоги (в тому числі Інтернет-каталоги) виробників (постачальників).

генеральний директор Корсуновська Людмила

+7 (812) 490-71-03

[email protected]

Задати питання

Новости