Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Los Angeles Immigration Attorney | LA Immigration Lawyer | Immigration to the United States

Існує безліч шляхів імміграції в США, кожен з яких передбачає дотримання певних законом вимог. Ми допоможемо Вам розібратися у всіх тонкощах процесу і правильно підготувати необхідні документи, адже від цього залежить успіх Вашої справи. Наші клієнти знаходяться в різних штатах Америки і в багатьох куточках світу. Ми допоможемо Вам у вирішенні будь-яких імміграційних питань незалежно від Вашого місця знаходження. Існує безліч шляхів імміграції в США, кожен з яких передбачає дотримання певних законом вимог

Бізнес / робочі візи і Грін Карти (Green Card) Бізнес / робочі візи і Грін Карти (Green Card)

Бізнес імміграція дозволяє професіоналам в різних областях працювати і жити в США. Для тимчасового перебування і роботи в США існують кілька типів віз в залежності від виду діяльності (наприклад, H1-B, L-1, O-1 і ін.). Робочі візи, отримані професіоналами, дозволяють членам їх сімей також перебувати і працювати в США на термін дії візи. Для постійного проживання і роботи в США існує ряд варіантів отримання Грін Карти в залежності від здійснюваної діяльності. (Детальніше)

Інвестиційна Грін Карта (Green Card) Інвестиційна Грін Карта (Green Card)

ЕВ-5 віза є найбільш гарантованою можливістю імміграції для інвесторів, що вкладають в американську економіку $ 500 000- $ 1 000 000. В даному випадку можливо як створення власного бізнесу на території США, так і вкладення коштів у вже існуючі проекти через, так звані, регіональні центри . Зацікавленість США в залученні коштів в економіку країни дозволила багатьом особам, які не мають інших підстав, отримати посвідку на проживання - Грін Карту (Green Card). (Детальніше)

Подружжя і возз'єднання сім'ї Подружжя і возз'єднання сім'ї

Відповідно до законів США громадяни і постійні резиденти, які мають Грін Карту, можуть клопотати для отримання посвідки на проживання найближчими родичами. Термін отримання Грін Карти родичами залежить від ступеня споріднення, так як різним категоріям родственнііков присвоюється різна пріоритетність. Позачергово розглядаються петиції подружжя, батьків і неповнолітніх дітей громадян США. Для майбутніх чоловік (ів) громадян США, які перебувають за кордоном, також передбачена віза нареченого / нареченої K-1. (Детальніше)

отримання притулку отримання притулку

Америка є однією з найпривабливіших країн для осіб, чиї права та свободи порушуються за релігійними, расовими, політичними і інших причин в інших країнах. Законодавство США забороняє дискримінацію і захищає громадян інших країн від зазіхань на їх права і свободи шляхом надання таким особам притулку. На відміну від інших імміграційних категорій, даний вид імміграції не обмежений квотами і не враховує фінансовий стан іммігранта. (Детальніше)

Всі перераховані вище категорії імміграції ведуть до отримання Грін Карти (Green Card). Найчастіше, у Вас є кілька альтернатив з різною ймовірністю успіху. Тому рекомендується проконсультуватися з адвокатом для розгляду всіх можливих варіантів і вибору найбільш вигідного для Вас.

Також важливо враховувати, що отримання імміграційного статусу тягне за собою безліч правових наслідків. Особливо важливі податкові наслідки, що часто не враховується багатьма імміграційними адвокатами, і призводить до великих проблем з Податковою Службою США в майбутньому. У зв'язку з тим, що різні імміграційні статуси мають різне оподаткування, Ви повинні чітко розуміти можливі результати, щоб підготуватися до них ще до початку імміграційного процесу (Детальніше) . Більш того, імміграція в США може спричинити податкові наслідки для Вас і у Вашій країні, особливо при відкритті рахунків і проведенні фінансових операцій на території США. (наприклад) .

(наприклад)

Перевірка Вашої імміграційної петиції Перевірка Вашої імміграційної петиції

Якщо ви вирішили підготувати Ваші імміграційні документи самостійно, ми можемо їх перевірити на правильність перед подачею. Однією з основних причин затримки, а в деяких випадках навіть відмови, на Вашу імміграційній справі - це подача неповної або невірної документації. Ми можемо перевірити Вашу петицію перед її подачею. Більш того, ми можемо проконсультувати Вас, як зробити Ваше імміграційне справа сильніше і які додаткові документи подати разом з петицією. Це відмінний варіант для тих, хто хоче зменшити ризики відмови і уникнути затримок. При цьому, Вам навіть не потрібно призначити з нами зустріч в офісі.

Підготовка до імміграційного інтерв'ю Підготовка до імміграційного інтерв'ю

Ми також можемо підготувати Вас до імміграційного інтерв'ю по телефону або особисто. Співробітники Імміграційної Служби задають більшості людей одні і ті ж питання; проте в залежності від обставин Вашої справи, від Вас можуть вимагати відповісти на деякі досить складні питання. Крім того, співробітники Імміграційної Служби навчені "читати" мову тіла і ненав'язливо витягувати потрібну їм інформацію. Ми можемо допомогти Вам підготуватися до інтерв'ю за допомогою проходження потенційних питань і обговорення процесу інтерв'ю. Успішно пройти інтерв'ю значно простіше, коли Ви знаєте, що очікувати, і коли ви готові. Попереджений значить озброєний!

ЧЛЕНСТВО У

ЧЛЕНСТВО У

Новости