Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інтерв'ю в посольстві США

  1. Інтерв'ю з співробітником імміграційної служби США викликає занепокоєння
  2. Про що запитують під час інтерв'ю в посольстві США?
  3. Інтерв'ю для гостьової / туристичної візи в США
  4. Інтерв'ю в посольстві для отримання шлюбної візи в США
  5. Інтерв'ю в посольстві для отримання інвестиційного візи / віза E2 в США
  6. Практичні поради - інтерв'ю в посольстві США в Ізраїлі - прибути під час, бути спокійним і відповідати...
  7. Коен, Декер, Пекс, Брош - адвокати з питань імміграції в США

Коен, Декер, Пекс, Брош - адвокати з питань імміграції в США, займаються всіма типами віз в США і часто стикаються з клієнтами, які задають питання з приводу інтерв'ю в посольстві США;  Що буде на інтерв'ю

Коен, Декер, Пекс, Брош - адвокати з питань імміграції в США, займаються всіма типами віз в США і часто стикаються з клієнтами, які задають питання з приводу інтерв'ю в посольстві США; Що буде на інтерв'ю? Як довго триває інтерв'ю? Як відповідати? У цій статті адвокат Джеймі Коен, відповідає на питання з приводу інтерв'ю в посольстві США.

Інтерв'ю в посольстві США - важливий крок для затвердження будь-якого типу американської візи.

Одним з етапів, необхідних для отримання практично будь-якого типу візи в США є етап проходження інтерв'ю в посольстві США. Існує дуже обмежена кількість віз, які видаються без необхідності проходження інтерв'ю в посольстві США (наприклад, віза в США для релігійних діячів).

Інтерв'ю з співробітником імміграційної служби США викликає занепокоєння

Етап співбесіди в посольстві США є одним з найнапруженіших з етапів для претендентів на візу США. Природно, що люди ставляться до інтерв'ю в посольстві США як до іспиту, а іспит супроводжується сильним почуттям напруженості. Велика частина занепокоєння, ймовірно, пов'язана з невизначеністю, відсутністю знань про те, що має відбутися на інтерв'ю в посольстві США. Що очікується від людини претендента на одержання на співбесіді в посольстві США? Що потрібно знати для проходження інтерв'ю в посольстві США? Чи можливо, і чи має сенс підготуватися до інтерв'ю? Намагаємося відповісти на цей список питань, і при цьому - розсіяти невідоме.

Про що запитують під час інтерв'ю в посольстві США?

Перш за все, необхідно прояснити, що інтерв'ю з різних видів віз зовсім іншої якості. Більшість ізраїльтян, стикаються з чиновниками імміграційної служби США під час інтерв'ю на отримання туристичної візи для відвідин Сполучених Штатів. Часто, особливо для молодих ізраїльтян, досвід інтерв'ю в посольстві США є негативним, в зв'язку з постійним підозрою, супроводжуючим питання імміграційного чиновника щодо бажає отримати візу в США, в бажанні нелегально працювати або залишитися в Америці. Разом з тим, слід зазначити, що інтерв'ю в посольстві США в Ізраїлі, також проводяться за іншими профілями візи в США, чиновники імміграційної служби там, як правило, більш толерантні та доброзичливі. Питання чиновників імміграційної служби США, звичайно ж, пов'язані з типом візи, запитаної опитуваним.

Інтерв'ю для гостьової / туристичної візи в США

Що стосується інтерв'ю в посольстві США для отримання туристичної візи в США, більшість питань, чиновника імміграційної служби спрямовані на з'ясування зв'язку заявника з Ізраїлем. Як правило, джерелом для питань чиновнику імміграційної служби є офіційні документи, які беруть інтерв'ю на отримання туристичної візи приніс на співбесіду в посольство США. Так, наприклад, можуть бути задані питання про зарплату заявника (платіжні квитанції, лист з роботи), про гроші на банківських рахунках (річний звіт), про нерухомість в Ізраїлі (виписка з земельного реєстру) тощо. В якості підготовки до інтерв'ю з отримання туристичної візи, потрібно зібрати якомога більше документів, які доводять сильну зв'язок з Ізраїлем.

Інтерв'ю в посольстві для отримання шлюбної візи в США

Інтерв'ю в посольстві США для отримання шлюбної візи, є одними з найбільш зворушливих. Коли ви думаєте про перевірку відносин подружжя, на думку спадають сцени з фільмів, де пара піддається перехресний допит, і ставлять запитання, такі як «Який улюблений колір вашого чоловіка?» Або «Яке блюдо він ненавидить? «. Можна відразу розслабитися, важливо уточнити, що такі питання є спадщиною світу кіно. Хоча, по правді кажучи, слід зазначити, що проходять інтерв'ю для отримання шлюбної візи в межах кордонів США, ймовірно, таки доведеться пройти через досвід подібного до того, що ви бачите в серіалах. Тут, в посольстві США в Ізраїлі, як правило, запрошений на співбесіду тільки ізраїльський чоловік. Слід зазначити, що якщо запрошені обоє (що відзначається як погана ознака) є ймовірність, що підозрюється фіктивний шлюб. В ході звичайної співбесіди для отримання шлюбної візи в США, співробітник імміграційної служби з'ясовує, чи має намір пара переїхати в Сполучені Штати. Як правило, на відміну від інтерв'ю для отримання туристичної візи, імміграційні чиновники дуже приємні по відношенню до опитуваному.

Інтерв'ю в посольстві для отримання інвестиційного візи / віза E2 в США

Наступний вид інтерв'ю в посольстві США, інтерв'ю для отримання інвестиційного візи / віза E2 в США. Це відносно довгий інтерв'ю, яке може зайняти до години (майте на увазі, що інтерв'ю проводять стоячи!). Звичайно, інтерв'ю проводиться англійською мовою і більшість питань, професійні, пов'язані з бізнес-планом заявника. В якості підготовки до інтерв'ю, настійно рекомендується знати бізнес-план в деталях. Адвокат має право супроводжувати заявника на отримання інвестиційної візи виду E2 в Сполучені Штати, але, як правило, дозволяється втручатися під час інтерв'ю, лише у виняткових випадках.

Практичні поради - інтерв'ю в посольстві США в Ізраїлі - прибути під час, бути спокійним і відповідати впевнено

І останнє, але не менш важливе, для всіх видів інтерв'ю в посольстві США, в посольство потрібно прийти спокійним, після належного відпочинку, трохи заздалегідь, щоб пройти перевірки з безпеки і постати перед співробітником імміграційної служби вчасно. Не відповідати на питання, недбало і не подумавши, але також, не давати неправильні відповіді, а в тих випадках, коли не знаєте відповіді, сказати, що не знаю. Це краще помилки. І найголовніше - не брехати, тому що імміграційна влада США дуже суворі з заявниками, на отримання візи спійманими на брехні.

Успішної співбесіди.

Коен, Декер, Пекс, Брош - адвокати з питань імміграції в США

Якщо у вас є питання з приводу інтерв'ю в посольстві США або ви в пошуках відповідей на питання про імміграцію до Сполучених Штатів, зв'яжіться з адвокатом Джеймі Коеном, з юридичної фірми Коен, Декер, Пекс, Брош - юристи з великим досвідом з питань імміграції в Америку :

: 03-3724722 : 03-3724722

055-9781688

:   office@lawoffice : [email protected]

Як довго триває інтерв'ю?
Як відповідати?
Що очікується від людини претендента на одержання на співбесіді в посольстві США?
Що потрібно знати для проходження інтерв'ю в посольстві США?
Чи можливо, і чи має сенс підготуватися до інтерв'ю?
Про що запитують під час інтерв'ю в посольстві США?
Коли ви думаєте про перевірку відносин подружжя, на думку спадають сцени з фільмів, де пара піддається перехресний допит, і ставлять запитання, такі як «Який улюблений колір вашого чоловіка?
» Або «Яке блюдо він ненавидить?

Новости