Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Green House (4 зірки, Сочі)

Кращі готелі Сочі для молодят (4 зірки) Кращі готелі Сочі для молодят (4 зірки)   Готель Грін Хаус - це унікальний новий готель 4 зірки в Сочі з бездоганною романтичної подорожі

Готель Грін Хаус - це унікальний новий готель 4 зірки в Сочі з бездоганною романтичної подорожі. Закоханих порадує архітектура фасаду будівлі виконано в класичному стилі з рисами стриманої елегантності. Готель розташований в тихому місці, на території, що охороняється закритій території з елементами садово-паркового дизайну. Закрита територія забезпечує приватну атмосферу відпочинку, безпеки і усамітнення. Ми рекомендуємо цей готель для проведення медового місяця.

Місце розташування готелю Green House: м Сочі, Хостінскій район, мікрорайон БИТХІМ, вул. Дивноморське, 26

Номери готелю Green House:

Всі номери оснащені авторськими меблями, центральною системою опалення, кондиціонерами з індивідуальним регулюванням, сучасними LCD панелями, електронними сейфами, міні-барами. Ванна кімната обладнана душовою кабіною, укомплектована феном і предметами дрібного сервісу. Халати і тапочки надають компліментарно для номерів категорій Студіо з кухнею, супер, Люкс. В інші номери халати і тапочки надаються за доп. плату.

  • Стандарт 1-місний. Являє затишний одномісний номер площею 23 кв м, з балконом. Чудово підходить для усамітнення. Номери даної категорії знаходиться на першому, другому і третьому поверхах.
  • Стандарт 2-місний. Номер цієї категорії займає площу 27 кв. м .. Затишний, органічний номер з видом на околиці, налаштовує на відпочинок. Номери розподілені з 1-го по 3-й поверхи.
  • Студіо. Дана категорія номерів виконана в м'яких пастельних відтінках. Просторі комфортабельні номери площею від 31 до 34 кв.м. з усіма сучасними зручностями відрізняються один від одного елементами меблювання. Номери даної категорії розташовані на першому, другому і третьому поверхах готелю.
  • Студіо Твін. Являє собою комфортабельний і просторий номер, площею 37 кв м .. У номері два односпальні ліжка 1200x2000. З балкона номера відкривається приємний вигляд на внутрішній дворик з басейном і море. Номери даної категорії розташовані на першому, другому і третьому поверхах готелю.
  • Супер Студіо. Являє собою комфортабельний номер площею 44 кв м, з балконом. Меблювання номера включає м'який гостинний куточок і спальне простір. Інтер'єр виконаний в класичному стилі. Номери даної категорії розташовані на першому, другому і третьому поверхах готелю.
  • Студіо з кухнею. Затишний номер для всієї родини. Номер візуально розділений на простір для сну, відпочинку і зону кухні. Загальна площа номера 34-44 кв.м. Ексклюзивна обробка номера несе в собі індивідуальні дизайнерські й стилістичні рішення. Номери даної категорії розташовані на четвертому поверсі готелю, з балкона номера відкривається вид на околиці або на море.
  • Студіо Казанова. Являє собою комфортабельний номер, загальною площею 37 кв м. Інтер'єр номера виконаний в стилі ампір, простір органічно розділене на простір сну і відпочинку, і приватній ванни-джакузі. Номер даної категорії розташований на четвертому поверсі готелю. З балкона номера відкривається чудовий вид на море. В день заїзду гостей чекає комплімент від готелю.
  • Люкс. Являє собою комфортабельний двокімнатний номер, загальною площею 44 кв. м. Номер складається із спальні і вітальні з виходом на балкон з кожної зони, з видом на околиці. Простір відпочинку і сну облаштовано авторськими меблями в класичному стилі. Номери цієї категорії розташовані на першому, другому і третьому поверхах.
Послуги готелів Green House

Готель Грін Хаус пропонує своїм гостям: цілодобове обслуговування в номерах, послуги пральні, банкомат, замовлення авіа-і ж / д квитків, трансфер. Послуги копіювання, сканування, друку і факсу. Організація екскурсій. Цілодобова служба безпеки.

SPA готелю Green House

Це простір насолоди, де поєднуються краса і магія ритуалів, щоб подарувати Вам незабутні хвилини блаженства. Для гостей готелю створений чарівний світ культури водних процедур і ритуалів.

Філософія Наутілус Спа визначається гармонією між душею і тілом завдяки відновленню і стимулювання природних функцій організму.

Подорож почнеться в залі водних і термічних процедур, де ви зможете позбутися від стресу і зняти м'язову напругу.

Після відвідин термальною зони гості можуть відпочити в зоні релаксації, в спокійній обстановці за чашкою ароматного трав'яного чаю.

Пляж готелю Green House

Готель орендує упорядкований пляж Санаторно-курортного комплексу "Сочинський" (колишнього санаторію ім. Ворошилова), який розташований всього в 10 хвилинах від готелю.

Ресторани і бари готелю Green House

  • РЕСТОРАН "ЄВРОПА". Сніданок в нашому ресторані - це прекрасний початок дня. Шведський стіл, задовольнить всі запити гостей. Смачні страви, високий рівень сервісу, затишна атмосфера створюють ресторану бездоганну репутацію. Гості також можуть пообідати чи повечеряти в теплій і невимушеній обстановці, під звуки Білого Рояля "Віртуального піаніста». Шеф-кухар ресторану пропонує здійснити подорож в світ смаку і ароматів європейської кухні.
  • ЛОБІ-БАР Готелю пропонує своїм гостям широкий вибір кращих в світі сортів кави, чаю та інших напоїв на будь-який смак. Бар із затишною атмосферою знаходиться на першому поверсі в холі готелю. Це найкраще місце, щоб за чашкою чаю вдатися до спогадів або провести час з приємним співрозмовником.
  • РОМАНТИЧЕСКИЙ ВЕЧЕРЯ НА «БАЛКОНІ» Романтична вечеря при свічках з кращим видом на море, в оточенні пальм, свічок і легкого морського бризу з персональним обслуговуванням і смачними стравами - це кращий подарунок коханим.

Спеціальні пропозиції та акції для молодят і закоханих в готелі Green House

Представники готелю діють знижки та спеціальні пропозиції для закоханих і молодят. Ми рекомендуємо цей готель 4 зірки в Сочі для:

  • Для тих, хто вирішив організувати весілля в Сочі. Детальніше про організацію весілля в Сочі для жителів інших міст Росії дивіться за цим посиланням: Весілля в Сочі
  • Для тих, хто вирішив обвінчатися в Сочі. Детальніше про організацію вінчання в Сочі для всіх закоханих Росії дивіться за цим посиланням: Вінчання в Сочі
  • Для тих, хто вибрав Сочі для свого весільного або романтичної подорожі з коханою людиною. Детальніше про організацію весільних подорожей і романтичних турів в Сочі дивіться за цим посиланням: Медовий місяць в Сочі
Вартість проживанняготеліGreen House

Вартість за запитом. Орієнтовна вартість проживання на 2 осіб від 3 600 рублів на добу. Постійно діють акції та знижки. Про наявність спеціальних пропозиції уточнюйте у менеджера



Новости