Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нова піца з морепродуктами. Піца на замовлення в Краснодарі

Піца одне з найдавніших страв людства. Кажуть, що ще стародавні римляни вживали в їжу скибочки хліба з начинкою зверху, що стало прообразом першої в світі піци.

Сьогодні можна збитися з рахунку, згадуючи про всі варіанти піци і її начинках. Але якщо говорить про найніжнішою і вишуканою піці, то це, звичайно, піца з креветками. Справжня італійська піца, адже саме в Італії морепродукти в приготуванні їжі використовуються найчастіше.

Піцерія з доброзичливим назвою Макітао приготує для вас піцу з морепродуктами за кращим рецептом італійської кухні у фірмовій інтерпретації. Вибираючи піцу з креветками, грибами, ковбасою, куркою або овочами, можна не обмежувати себе в бажанні поласувати смачною гарячою випічкою і замовити відразу кілька видів. Великі замовлення на велику компанію в вихідний або будній день - це вигідно і смачно.

І ось виникає бажання знайти щось смачне, при цьому звичне, але незвичайне. З кожним днем ​​ми все більше відчуваємо наближення осені. Спеціально для Вас Піцерія Макітао приготувала піцу морську Ді Марі, яка здатна продовжити смак літа. Тільки уявіть Ви проходите додому після важкого робочого тижня і починаєте мріяти про відпочинок на морі. Телефонуйте в Макітао і замовляєте піцу з морепродуктами, а точніше з морською креветкою. Адміністратор люб'язно розповість Вам про нашу новинку. Ді Марі з смачними морськими креветками наповнених сонячним промінням, чарівна вершковий соус, поєднання самих найніжніших сирів Гауді і моцарелли. Смак нашої новинки миттєво перенесе Вас на берег ласкавого Чорного моря. Насолоджуйтесь і пробуйте смачні страви від МакіТао. Спеціальна пропозиція чекає Вас на нашому сайті makitao.ru

Запечені роли - це вибір справжніх гурманів. На відміну від класичних ролів, запечені покриваються спеціальним соусом "лавою", який при запіканні акуратно покриває шматочок рум'яною скоринкою і просочує ніжним смаком рис і начинку.

На відміну від класичних ролів, запечені покриваються спеціальним соусом лавою, який при запіканні акуратно покриває шматочок рум'яною скоринкою і просочує ніжним смаком рис і начинку

У приготуванні запечених ролів ми використовуємо тільки свіжі продукти і фірмові соуси, завдяки яким страви розкривають свій унікальний смак. Доставляємо ваші замовлення максимально швидко, щоб зберегти тепло і апетитний аромат ролів та інших гарячих страв.

Доставляємо ваші замовлення максимально швидко, щоб зберегти тепло і апетитний аромат ролів та інших гарячих страв

День міста в Краснодарі - масштабний, яскравий і важливе свято. У святкуванні дня народження Кубанської столиці беруть участь практично всі жителі, муніципальні організації та кафе. Зазвичай день Краснодара триває кілька днів, але найголовніші заходи відбудуться 23 вересня 2017 року. В цей день в центрі пройдуть святкові та розважальні програми, а кульмінацією стане гала-концерт і феєрверк, присвячений Дню міста Краснодара.

Як святкувати день улюбленого міста, кожен вирішує сам. Але без сумнівів, ця подія буде супроводжуватися смачним столом або закусками на природі. А що є найпопулярнішим на свято? Піца! Так, це кращий спосіб відсвяткувати - замовити піцу з доставкою в Краснодарі. Макітао пропонує на вибір 20 піц з абсолютно різними начинками. М'ясна піца, піца з ковбасою, піца 4 сиру, овочева і вегетаріанська піца - вибирайте будь-яку в меню і замовляйте доставку на вашу адресу.

Важливо пам'ятати, що день міста - це спільне свято, і на замовлення піци 23 вересня буде багато охочих, і пробок в центрі міста. Щоб отримати свою свіженьку гарячу піцу під час, зробіть попереднє замовлення. У кошику на сайті вкажіть бажаний час доставки приблизно за 3 години до "години Х", і доставка піци на замовлення в будь-який район Краснодара буде пунктуальною.

Великий вибір піци з грибами, куркою, морепродуктами і ковбасою ви знайдете в нашому меню.

Великий вибір піци з грибами, куркою, морепродуктами і ковбасою ви знайдете в нашому меню

Макітао - це піцерія на Фестивальному в Краснодарі, де готують смачну італійську випічку і японські роли. У кафе на Тургенєва вас чекає затишний НЕ задушливий зал, простий і лаконічний інтер'єр, усміхнений і уважний персонал. Тут можна не тільки замовити доставку їжі, але і забрати замовлення в піцерії.

Подобається користуватися додатками на смартфоні? Тоді оціни новий сервіс від Makitao. Ми запустили додаток доставки їжі в Краснодарі, і вже готові прийняти ваше замовлення онлайн.

Розглядайте кожну страву в подробицях на яскравих фотографіях, в описі і складі інгредієнтів. Замовлення дуже просто оформити через корзину, де можна оплатити картою і вказати кілька адрес доставки.

Після надходження замовлення вам передзвонить менеджер і уточнить всі деталі і список обраних вами страв. Готовий замовлення негайно відправляється кур'єру, а він швидко доставляє замовлення за адресами.

Готовий замовлення негайно відправляється кур'єру, а він швидко доставляє замовлення за адресами

Цієї осені краснодарців особливо хочеться тепла. Холод швидко наздогнав Кубанську столицю, і настав час зігріватися смачним чаєм та гарячою їжею.

Ресторан доставки Макітао готовий привезти ваші будь-які страви, піцу, запечені роли в будь-який район Краснодара. Наша кур'єрська служба працює щодня і доставляє замовлення безкоштовно, якщо сума чека відповідає правилам доставки по місту.

Комбо - це ваш швидкий замовлення, який стає гарячим обідом або вечерею відразу для кількох людей. Ціна доставки піци і ролів в Краснодарі в наборі залишається нижче, адже купувати відразу на себе і своїх друзів вигідно. Діліться теплом смачної піци і ролів разом з Макітао.

А що є найпопулярнішим на свято?
Подобається користуватися додатками на смартфоні?

Новости