Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

arte gusto

Очищений від шкірки картопля, а також зелений горошок відварюємо до готовності. Поки картопля вариться, дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо його з яловичим фаршем до готовності. Окремо смажимо гриби печериці на вершковому маслі. Зливаємо з відвареної картоплі воду і даємо йому трохи охолонути - це потрібно для приготування пюре. Очищений від шкірки картопля, а також зелений горошок відварюємо до готовності

Розминаємо картопля Картоплем'ялки, додаємо одне яйце - тепер воно не згорнеться від високої температури. Солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо до однорідної маси. Відварену зелений горошок протираємо через сито і додаємо до картопляного пюре. Викладаємо в підготовлену жароміцний посуд гриби, зверху обсмажений фарш з цибулею і змащуємо зверху сметаною.

Викладаємо в підготовлену жароміцний посуд гриби, зверху обсмажений фарш з цибулею і змащуємо зверху сметаною

На яловиче-грибну «подушку» викладаємо картопляне пюре і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні. Надаємо картоплі фактурний малюнок столовою ложкою і відправляємо запікатися в духовку. Коли картопля покриється легкої підсмаженою скоринкою, запіканка готова! Ділимо блюдо на порції, прикрашаємо за бажанням мелконарубленнной зеленню.

Новости