Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Мінську відкрився другий офіс грецького туроператора «Музенідіс Тревел»

Туристична компанія «Музенідіс Тревел» успішно працює на туристичному ринку вже більше 18 років. В рамках програми по розширенню регіональної мережі представництв в Білорусі, Росії, інших країнах СНД та Європи, в столиці Білорусі - Мінську, 15 січня 2013 року було відкрито другий за рахунком офіс провідного туроператора по Греції. Туристична компанія «Музенідіс Тревел»   успішно працює на туристичному ринку вже більше 18 років

Символічно розрізають червону стрічку Майя Ньорба, директор "Музенідіс Тревел Білорусь" і Світлана Шелег, директор нового офісу компанії "Музенідіс Тревел"

«У зв'язку з постійно зростаючим попитом на відпочинок в Греції виникла необхідність відкриття ще одного офісу в Мінську, що дозволить підвищити оперативність і якість обслуговування, - розповідає директор «Музенідіс Тревел» Білорусь Майя Ньорба. - Комфортний офіс, оснащений за останнім словом техніки, розташований в самому центрі Мінська (вул. Кальварійська, 17), що є запорукою продуктивного і оперативного співробітництва з агентствами з Мінська та інших міст Білорусі ».

Святковий торт

Розібратися у величезному асортименті пропозицій допоможуть висококваліфіковані співробітники нового офісу, вони проконсультують колег по будь-яких питань, що стосуються подорожей до Греції, забронюють тури, допоможуть агентам з вибором готелів, курортів і програм відпочинку, а також зроблять все можливе для створення сприятливих умов для довгострокового співробітництва. «У 2013 році білоруський ринок чекає збільшення пропозиції по Греції. В першу чергу до майбутнього сезону ми підготували нові напрямки, - продовжує Майя Ньорба. - З 30 травня 2013 р здійснюватися рейс з Мінська на півострів Пелопоннес, а з 3 червня 2013 року - на острів Закінф. Незважаючи на те, що для білорусів це новинки, на світовому ринку вони користуються заслуженою популярністю серед відпочиваючих ».

Світлана Шелег, директор нового офісу компанії "Музенідіс Тревел"

острів Закінф - дуже мальовничий острів з блакитними лагунами, відокремленими бухтами і відомий тим, що тут мешкають рідкісні черепахи карета-карета. Тут відмінна інфраструктура, розвинена готельна база і створені всі умови, як для сімейного відпочинку, так і для активного молодіжного відпочинку. Півострів Пелопоннес, з одного боку, це шикарні піщані пляжі, середземноморська природа і всесвітньо відомі готельні ланцюжки, серед яких готелі Aldemar і Grecotel. Вони пропонують високий рівень сервісу і європейські стандарти якості. З іншого боку, це місце, де оживають міфи Стародавньої Греції: легендарні міста Олімпія, Мікени, Коринф, Спарта, Епідавр - тут все просякнуте духом історії, що відкриває широкі можливості для екскурсійного відпочинку.

Урочисте розрізання торта

У новому сезоні також буде тривати користувалася великою популярністю в минулому році програма на острів Корфу: польоти будуть виконуватися з частотою 10/11 ночей, починаючи з 6 червня 2013 г. Для тих, хто обере для відпочинку півострів Халкідікі і острів Тасос, компанія також підготувала оновлену польотну програму, що дозволяє формувати відпочинок практично будь-якої тривалості: перший рейс в Салоніки стартує 21 квітня 2013 року, далі чартери літатимуть по неділях, і поступово частота рейсів збільшиться до чотирьох днів на тиждень. Польоти будуть виконуватися на літаках національної компанії «Бєлавіа» на в / с Боїнг 737.

«Греція безумовно стане одним з фаворитів нового сезону, - додає Майя Ньорба. - Це ми бачимо вже зараз, попит в січні на відпочинок по акції «Раннє бронювання» порівняємо з попитом в найактивніші літні місяці. Зараз компанія «Музенідіс Тревел» пропонує і додаткову акцію: при оплаті туру до Греції протягом 5-ти днів, надається додаткова знижка на тур 10% ». Нагадаємо, акція «Раннє бронювання» надає величезну перевагу в 10-30% від ціни, дійсної напередодні високого сезону або в його розпал. Такий варіант дозволяє не тільки значно заощадити на відпочинку, але і є гарантією наявності номерів в готелі і надійним страхуванням від збільшення вартості поїздки. До того ж у вартість програм на півострів закладений низький тариф на авіапереліт, який буде діяти тільки для акції.

Колектив туристичного порталу Holiday.by вітає туристичну компанію "Музенідіс Тревел Білорусь" з відкриттям нового офісу! Нових вам звершень, цікавих людей навколо і нехай у вас завжди все виходить!

Дорога редакціє Holiday.by

Фото: Надія Макарова

Новости