Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Принц Гаррі і Меган Маркл поїдуть до Греції на весільну подорож

Принц Гаррі і Меган Маркл.

Фото: AFP

19 травня принц Гаррі і Меган Маркл обвінчаються в каплиці святого Георгія у Віндзорському замку. Куди після відправляться молодята в медовий місяць, поки невідомо, проте в ЗМІ з'явилися повідомлення, що незадовго до церемонії пара вже запланувала поїздку до Греції.

У планах у Гаррі і Меган одноденний тур по острову Закінф, повідомляє dailymail.co.uk. Пара вже забронювала номер в готелі Castelli і замовила екскурсію з особистим гідом. Швидше за все, принц і колишня актриса відвідають пляж навазі, який знаменитий тим, що недалеко від нього в 1980 році відбулося корабельна аварія, і судно до цих пір лежить в піщаній бухті, оточеній скелями.

Для британського принца і його нареченої - це не перше спільне подорож. Майже відразу після знайомства вони вирушили разом в Ботсвану, а різдвяні канікули провели в Ісландії. Також вони їздили на Ямайку, на весілля друзів Гаррі.

Раніше Кенсінгтонський палац оприлюднив нові деталі майбутнього торжества принца Гаррі і Меган Маркл, зокрема, розповів, як буде виглядати головний десерт .

Нагадаємо, принц Гаррі відмовився від шлюбного контракту з Меган Маркл .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости