Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини: грецька віза для росіян тепер на 5 років!

Відмінно: Греція видаватиме росіянам шенгенські мультивізи на п'ять років, а це ще зручніше і дешевше :)

Отже, Греція видаватиме російським туристам багаторазові дозволи на в'їзд в шенгенську зону терміном до п'яти років і розширювати мережу візових центрів. Про це було заявлено на восьмому Грецькому форумі для представників туріндустрії, який в цьому році пройшов в Афінах.

«З цього року почнемо практику видачі п'ятирічних мультивиз. З умовами можна ознайомитися в консульських відділах Посольства Греції. Але взагалі для отримання п'ятирічного дозволу треба, щоб в паспорті громадянина до цього вже була хоча б одна шенгенська віза, бажано багаторазова », - повідомив член правління Асоціації туристичних компаній Греції Александрос Ангелопулос.

Більш детальну інформаці з приводу необхідних документів для подачі на візу можна отримати на сайті - http://www.greecevac-ru.com/russia/ .

Як купити квитки на літак? Підібрати свої дати і купити квитки найпростіше через пошуковик aviasales.ru .

Де недорого жити в подорож?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com , Який дозволяють порівняти ціни по десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і вкрай задоволені :)

Хочете отримувати інформацію про акції першим? Підпишіться на нашу групу Вконтакте , на наш Facebook або twitter . Інформація про акції з'являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Ще більше акцій можна знайти на сайті vandrouki.by , Якщо Ви з України - Вам напевно буде цікавий сайт vandrouki.com.ua .

Приємних подорожей!

Як купити квитки на літак?
Де недорого жити в подорож?

Новости