Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крит - острів радості і щастя посеред Середземного моря.

Мабуть, немає ніде такої прекрасної і безхмарним погоди, як на Криті. Саме його вибирають численні туристи в якості свого місця для відпочинку. Звичайно, тури в Туреччину з Нижнього Новгорода з екскурсіями вважаються дуже цікавими і привабливими. Але Крит вражає своєю античністю і прекрасної обстановкою. Справа вся в тому, що він розташований найближче до екватора з усіх європейських земель. При цьому, до нього існують рівні відстані від Азії, Африки та Європи. Серед грецьких островів цей є найбільшим і великим. Крит складається з чотирьох районів або ж округів. У кожному з них мандрівник знайде щось індивідуальне.

Незважаючи, що тутешні зими дуже теплі і вражають своїм приємним м'яким кліматом, більшість мандрівників люблять прибувати сюди саме влітку. Точніше, самий пік сезону відкривається вже в травні і закінчується тільки в кінці жовтня. Але спекотне та сухе літо стає самим відвідуваним періодом для багатьох європейців. Спека абсолютно не відчувається. Адже ви проводите час у теплого Середземного моря.

Острів Крит притягує не тільки своїми древніми будівлями. Дивує і те, як сучасна цивілізація може так прекрасно існувати поруч зі старовинними замками і палацами. Неможливо перестати милуватися красивими і мальовничими природними місцевостями. Та й сучасні, комфортабельні готелі створюють непогані умови для зручного і приємного проведення часу.

приїжджаючи на екскурсію до Греції з Нижнього Новгорода , Ви можете здивуватися, що весь острів ви проїдете на машині за пару днів. Але, незважаючи на це, будете зупинятися в невеликих містах, щоб відвідати цікаві зібрання музею або ж для того, щоб чудово провести час, прогулюючись по руїнах чергового пам'ятника архітектури.

Острівна частина покрита здебільшого горами. Тут можна прокладати маршрути повз глибоких печерних западин або ж пробиратися крізь плоскогір'я. В основному, ви будете милуватися кам'янистими місцевостями. Такі пейзажі притягають увагу людей з рівнинних територій. Та й гори створюють часто тихі і відокремлені місцевості, озера, навколо яких природа не зворушена людиною і все розвивається за своїми природними правилами.

Загалом, на Криті ви будете займатися екологічним туризмом і зможете організувати першокласний пляжний відпочинок. Все тут привертає увагу. А місцеві жителі залишаються доброзичливими для всіх гостей острова.

Переглядів: 3516


Новости