Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Грецька мелодія острова Санторіні

  1. Можливо Вас зацікавить:
Версія для друку

Санторіні вже давно є візитною карткою острівної частини Греції, а також лідером серед п'яти найкращих, і прекрасних островів планети. Вражаючий краєвид столиці острова - Фіра (рус. Тіра), розташованої на західному узбережжі, привертає надзвичайною романтикою і традиційної грецької архітектурою. Тут, на вулканічних, крутих скелях розміщуються сліпучо-білі будиночки-печери з яскраво-синіми віконними віконницями, серед яких виділяються небесно-блакитні куполи церков.
Славиться Фіра (рус. Тіра) термальними джерелами, і чудовими пляжами. Туристи зазвичай прибувають на круїзних лайнерах з острова Крит в головний порт, до підніжжя скель. А в містечко, який являє собою суцільну пішохідну зону, піднімаються на фунікулері, віслюках, або ж пішки, подолавши близько 600 ступенів. Тут можна відвідати доісторичний і археологічний музей, а також Палац Гізі. Або ж просто прогулятися по вимощених бруківкою вулицями, де тягнуться нескінченні низки кафе і ресторанів, що пропонують найпопулярніше вино «Вінсанто» з терміном витримки кілька десятиліть.
Ще одним мальовничим і елітним селищем на Санторіні, вважається Ія. Тут зосереджені готелі з дивовижним краєвидом з вікон. І в будь-який з них, незалежно від рівня зірок, ви зустрінете зразок сервісу, гостинності, і привітності. Купуючи тури в Грецію на острів Санторіні, зверніть увагу, що багато готелів пропонують вигідні пакети відпочинку для молодят, які перетворять дні перебування на острові в суцільне свято. Тут ви зможете помилуватися старовинними млинами, древніми церквами, і незвичайними заходами.
Пляжі Санторіні відомі своїм чорним, вулканічним піском, і блакитним гладдю води. Найбільш відвідувані з них: Камарі, Монолітос, Перісса, а також пляж з червоним піском Ред Біч. Для відпочинку з дітьми підійде пляж Монолітос, з невеликою глибиною вод, до того ж тут не спостерігається гострих каменів, на відміну від Камарі, де купання при хвилях досить ускладнене. Також спокійне море спостерігається на пляжі Перісса. Це обумовлено тим, що від вітрів захищає скеля Меса Вуно.
Нічне життя острова досить різноманітна. Тут присутні пафосні вечірки, босоногі танці під грецьку музику, нічні прогулянки на катерах. Гарячі путівки до Греції - це прекрасна можливість ознайомитися з неповторною природою і колоритом країни, оспіваної ще в античні часи.

Гарячі путівки до Греції - це прекрасна можливість ознайомитися з неповторною природою і колоритом країни, оспіваної ще в античні часи

Можливо Вас зацікавить:

Ви можете пропустити читання запису і залишити коментар. Розміщення посилань заборонено.

Новости