Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Греція: Круїз по островам

Маршрут: Крит - Санторіні - Афіни - Міконос - Кушадаси - Патмос - Крит (відпочинок)

Дата початку: по четвергах
Тривалість: 4 н відпочинок на Криті + 4 дня / 3 ночі круїз
Виліт з: Москви
Віза: оформлення Шенгенської візи (дворазовою), оформлення для громадян РФ в консульстві заздалегідь
Розміщення і харчування: DBL, в готелі по обраному типу, в круїзі - AI
Готелі: 3-5 * на Криті, круїзний корабель Celestyal Olympia
Ціна від 42 476 руб. (1/2 DBL)

Тур пропонується туроператором TEZ TOUR

Для детальної інформації Натисніть тут

Круїз по грецьких островах в складі програми «FLY-CRUISE-STAY» з посадкою на борт круїзного корабля в порту м Іракліон (о. Крит)

Крит)

День 1. Крит - Санторіні

Об 11:30 відправлення круїзного корабля від порту міста Іракліон.
На борту «Celestyal Olympia» панує весела атмосфера. Тут ніколи не буває нудно. На кораблі активна 24-годинна анімаційна програма. Вдень гості колекціонують враження, відвідуючи один грецький острів за іншим, а ввечері і вночі можуть активно відпочивати на кораблі.
Різноманітна анімаційна програма: вокальні концерти і концерти класичної музики протягом дня, вечірнє кабаре-шоу і навіть виступи зірок грецької естради на запрошення круїзної компанії.
Зали для відпочинку, два ресторани, три бари, казино, дитяча ігрова кімната, магазини, два басейни, джакузі, SPA і фітнес-центр. На борту є невеликий конференц-центр, супутниковий телефон і факс. Всі приміщення оснащені системою кондиціонування. Є медичний персонал.

О 16:30 прибуття на о. Санторіні. Санторіні - «перлина Кикладского архіпелагу» і одна з візитних карток Греції. Санторіні - це ожила легенда з розсипом унікальних різнокольорових пляжів (червоних, чорних, білих), вулканічних пейзажів, могутніх скель і живописних білих міст. Фіра і Ія здаються завислими високо над морем, на стрімких чорних схилах велетенської кальдери. Жак-Ів Кусто називав Санторіні "загадкової Атлантидою". Зустрівши захід на острові, ви не забудете його ніколи! Казкове видовище являє собою Санторіні і в місячну ніч, а вузькі вулички, на яких з настанням темряви запалюють ліхтарі, схожі на вогненну річку, яка тече з вершини пагорба в море.

У 21: 00 - відплиття

День 2. Афіни - Міконос

О 6:00 прибуття в Афіни. Афіни - столиця Греції, з безліччю пам'яток античної культури. Парфенон, храм богині Ніки, стародавні театри і олімпійські стадіони знаходяться пліч-о-пліч з сучасними будівлями і пам'ятниками XIX-XX століть.

Парфенон, храм богині Ніки, стародавні театри і олімпійські стадіони знаходяться пліч-о-пліч з сучасними будівлями і пам'ятниками XIX-XX століть

Об 11:00 відплиття.

о 18:00 прибуття в Міконос. Міконос - «острів млинів» і модний богемний курорт, який вибирають зірки кіно, музики і спорту світового масштабу. Більшість світових модних брендів відкрили тут свої бутики. Тут наймодніші клуби та ресторани з креативним меню від шеф-кухаря. Міконос не вдарить вас природною красою або ландшафтами. У цього острова зовсім інша атмосфера - богемна. А безліч вітряних млинів - це його візитна картка. Міконос - це молодість Греції!

Відплиття о 23:00

День 3. Кушадаси (Туреччина) - Патмос

О 7:00 прибуття в порт м Кушадаси. Кушадаси (Туреччина) - відомий турецький курорт з такими пам'ятками Античності як Ефес, Приена і Пергам. Стародавнє місто Ефес є найяскравішим туристичним на острові, його обов'язково потрібно побачити. Відвідайте також будинок Богородиці, бібліотеку Цельса, театр, в якому апостол Павло читав свої проповіді, а також храм Артеміди Ефеської - одне з семи чудес античного світу О 7:00 прибуття в порт м Кушадаси

Відплиття о 13:00.

О 16:00 прибуття в Патмос - «острів Апокаліпсису», куди в кінці першого століття нашої ери був відправлений на заслання Іоанн Богослов, згодом написав саме на Патмосі знамените одкровення «Апокаліпсис». Острів має багату історію і просочений релігійністю: тут побудовано більше 50 церков і монастирів. Патмос вважається островом для любителів спокійного відпочинку, проте кожен турист знайде тут все, що душа забажає: таверни і ресторани з грецькою музикою, кафе, бари та багато іншого. Одним словом, Патмос - це острів на будь-який смак!

Відплиття о 21:00

Відплиття о 21:00

День 4 Крит

О 7:00 прибуття на Крит - «острів Лабіринту Мінотавра», батьківщина першої в Європі цивілізації. Це найбільший грецький острів, до того ж найпівденніший серед європейських. Крит не потребує реклами, саме з нього починається Греція для мільйонів туристів з усього світу!

День 5-8 Крит

Відпочинок в обраному готелі

Екскурсійна програма

У всіх портах-зупинках буде запропонована велика екскурсійна програма., В тому числі і для сімей з дітьми. Для більшого комфорту використовується спеціальна аудіоапаратура з навушниками. При наборі групи більше, ніж з 16 осіб і наявності російськомовного гіда на місці екскурсії, є можливість організації окремої екскурсії для російської групи.

У вартість включено:

  • авіапереліт,
  • проживання в готелі вибраної категорії з обраним типом харчування,
  • круїз (харчування під час круїзу по програмі «все включено»: з алкогольних напоїв включені (по меню): віскі, горілка, джин, ром, текіла і бренді, пиво, винна карта (червоне, біле, разове), лікери, коктейлі, чай і кава. напої з меню наливаються в стакан (по одному напою в руки). Обслуговування в номерах і напої з міні-бару не включені в «All Inclusive» і оплачуються додатково.)
  • трансфер і медична страховка.

Додатково оплачується:

  • Страхування від невильоту,
  • Оформлення візи


Фотострічка

    Must see: Porto Carras

    Цей знаменитий готель продовжує дивувати своїх гостей не тільки прекрасним сервісом, але і своєю незабутньою аурою, адже на цьому легендарному грецькому курорті любили відпочивати знамениті персони XX століття - від політиків і членів королівських сімей, до артистів і художників. Побродити по тим же доріжках, де колись гуляли Джон Кеннеді, Сальвадор Далі, Рудольф Нурієв і багато інших - це додає відпочинку на морі особливу чарівність екскурсії по цікавих місцях.

    Детальніше всі події

Новости