Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Саратовські авіалінії (Saravia)

  1. Загальні відомості про компанію
  2. Літаки авіакомпанії «Саратовські авіалінії»
  3. Популярні напрямки авіакомпанії Саратовські авіалінії
  4. Провезення багажу на рейсах «Саратовских Авіаліній»
  5. Програма преміювання пасажирів Sputnik
  6. Онлайн реєстрація на рейс
  7. Введіть свій маршрут і виберіть найбільш доступний переліт від Aviasales.ru

Щоб отримати уявлення про авіакомпанію «Саратовські авіалінії", не обов'язково відвідувати офіційний сайт перевізника. Таку інформацію, як парк літаків, загальні та контактні відомості про компанії ви знайдете на цій сторінці.

Загальні відомості про компанію

Saravia є приватним авіаперевізником (головний хаб - повітряна гавань «Саратов-Центральний»). Авіакомпанія веде свою історію з довоєнних років (1931 рік) і в різні роки називалася по-різному - сельхозавіабазой, 242-им авіазагоном, 171-им об'єднаним авіазагоном, Саратовським об'єднаним авіазагоном.

У роки війни в обов'язки підприємства входила перевезення вантажів, а згодом і пасажирів.

Підприємство "Саратовські авіалінії" виникло в 1994 році, а 51% акцій володів «Аерофлот», які в 2012 році придбав приватний інвестор. Тоді ж змінили політику тарифів, зайнялися оновленням служби бортпровідників, будівництвом нової будівлі повітряної гавані і частковою заміною авіапарку «Саратовских Авіаліній».

У 2000 році авіаперевізник отримав титул "Крила Росії 2000".

Сьогодні пасажирам, які вдалися до послуг саратовського авіаперевізника влітку і восени, вдасться дістатися до знаменитих туристичних центрів (чеські, іспанські, італійські і грецькі курорти) чартерними рейсами і приватними перельотами. Сьогодні пасажирам, які вдалися до послуг саратовського авіаперевізника влітку і восени, вдасться дістатися до знаменитих туристичних центрів (чеські, іспанські, італійські і грецькі курорти) чартерними рейсами і приватними перельотами

Літаки авіакомпанії «Саратовські авіалінії»

Авіапарк Saratov Airlines представлений 11 одиницями техніки - 9 лайнерами ЯК-42 (вони мають 2 конфігурації: одні розраховані на 120, а інші - на 100 пасажирів) і літаками Embraer 190 AR (114 місць) і Ан 148-100 B (оснащений 83 місцями) .

Популярні напрямки авіакомпанії Саратовські авіалінії

Електронний авіаквиток

Переваги електронного авіаквитка (e-ticket) в порівнянні з паперовим бланком - неможливість його забути або втратити, а обзавестися їм можна в офісах продажів «Саратовских Авіаліній» або на сайті www.saratovairlines.ru , Сплативши банківськими картами MasterCard, EuroCard, Visa або JCB (в останньому випадку вартість e-ticket буде нижче).

Відомості, що стосуються польоту, завжди можна переглянути, роздрукувавши будинку або на роботі маршрутну квитанцію, яку після оплати квитка висилають покупцеві на електронну пошту, як підтвердження того, що електронний авіаквиток був придбаний.

Котрі збираються реєструватися на рейс не обійтися без документів, що підтверджують особу (паспорт та свідоцтво про народження дітей), але і не зайвим буде взяти з собою маршрутну квитанцію, яку можуть попросити пред'явити на паспортному контролі (закордонні поїздки) і на вході в аеровокзал.

Провезення багажу на рейсах «Саратовских Авіаліній»

У салоні літака класу "економ" можливо безкоштовно провезти багаж, не важчі 20 кг (одне місце), а «бізнес» -класу - 30 кг (два місця). Ручна поклажа не повинна важити більше 5 кг (її максимальний розмір - 45 * 35 * 15).

Птахів, кішок і собак можна провезти як ручну поклажу (контейнер / клітина поміщається під сидіння крісла, яке встановлено попереду) або багаж (тварин поміщають в багажне відділення авіалайнера в дерев'яний / пластиковий контейнер або клітку з металу, де їм буде надана можливість доступу повітря). Про те, що на борту будуть знаходитися домашні тварини, необхідно проінформувати АТ «Саратовські авіалінії" під час покупки авіаквитка і не пізніше доби до відправлення рейсу.

Програма преміювання пасажирів Sputnik

Тому, хто регулярно літає Saratov Airlines, доцільно взяти участь у програмі (за кожним учасником прикріплюється індивідуальний рахунок) преміювання пасажирів Sputnik. Пасажири отримують такі бонуси і привілеї:

  • привітальні 500 милею;
  • карту (класичну, срібну, платинову);
  • бонусні і статусні милі за польоти на "крилах" даного авіаперевізника (нагорода - преміальний авіаквиток або підвищення класу обслуговування);
  • інформація про пропозиції і новинах,
  • самостійне оформлення преміальних авіаквитків на сайті «Саратовских Авіаліній».

Інформацію про милях можна отримати в особистому кабінеті на сайті (24/7) або за телефонами +7 (8452) 696323 і 696295 (дзвонити в будні дні з 8 ранку до 17 вечора).

Онлайн реєстрація на рейс

Контактна інформація:

  • Адреса: 410010, Саратов, вулиця Жуковського, 25
  • Рік заснування: 1994
  • Телефони: +7 (8452) 696307 (приймальня), 696243 (бюро довідок), 260070 (call-центр)
  • E-mail: [email protected]
  • Офіційний сайт авіакомпанії «Саратовські авіалінії": www.saratovairlines.ru
  • Основний аеропорт: Саратов-Центральний (він оснащений готелем "Аеропорт", паркуванням, залами очікування, в тому числі, підвищеної комфортності, 3 кафе, здравпунктом, кімнатою матері і дитини, камерами схову, банком, туалетами, з центру Саратова до аеровокзалу їде автобус № 90 і маршрутні таксі № 89, 13, 8, 73, 108, 67, 45, 41, 31)
  • Код ІАТА: 6W
  • Код ІКАО: SOV

Введіть свій маршрут і виберіть найбільш доступний переліт від Aviasales.ru

Оцініть авіакомпанію:

Новости