Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 приводів поїхати на Крит. Тури в Грецію з Пермі 08 вересня від 24600 руб!

  1. 1. Спробувати місцеву кухню
  2. 2. Побачити колиска Зевса
  3. 3. Захиститися від злих духів
  4. 4. Закупитися оливковою олією
  5. 5. Подоїти козу і зварити сир
  6. 6. Поплисти на сусідні острови
  7. 7. Викупатися в озері з черепахами
  8. 8. Побувати на острові з привидами
  9. 9. Побачити грецьке Сен-Тропе
  10. 10. Погладить котиків
  11. Пропонуємо гарячі тури на острів Крит 08 вересня від 24600 руб.

Побувавши на цьому грецькому острові одного разу, хочеться повертатися сюди знову і знову Побувавши на цьому грецькому острові одного разу, хочеться повертатися сюди знову і знову. Тут абсолютно особлива атмосфера, налаштовує до хорошого настороеніе, здорового способу життя і тільки до позитивного образу думок. Для тих, хто ще не бував на Криті, ми підготували 10 переконливих причин відправитися у відпустку саме туди.

1. Спробувати місцеву кухню

Багатьом відомо, що крітяни живуть до ста років, і їжа відіграє тут не останню роль. Грецький салат, джадзікі (соус з йогурту, часнику і огірка), креветки і домашнє вино - ось місцевий рецепт довголіття. Врахуйте, що місцеві ніколи не замовляють їжу на кожного, тут прийнято ділити страви, тому сміливо замовляйте собі по тарілці всього і пробуйте.

2. Побачити колиска Зевса

За легендою, головний бог грецького пантеону з'явився на світло в печері Козячої гори на Криті. Саме в цю печеру, по доданню, спустилася коза Амалфея, яка вигодувала майбутнього бога своїм молоком. Сама печера дуже містична і давня, тому прогулянка в гірку по непростий дорозі того варто, тим більше, що види відкриваються величні.

3. Захиститися від злих духів

За допомогою браслета комбоскіні. «Комбос» - «вузол», «скіни» - «мотузка», відповідно, «комбоскіні» - мотузка з вузлів. Намисто комбоскіні - це вузлики, які плетуться за особливою технологією одночасно з читанням молітви.Ізначально комбоскіні почали плести монахи Афона, і технологію його плетіння повторити практично неможливо. Кажуть, що людину, у кого на зап'ясті надітий комбоскіні, не злякає жодна жива істота. Цей браслет захистить вас від злих духів і поганих думок, а якщо порветься - не турбуйтеся: комбоскіні рветься, коли відводить від людини біду.

4. Закупитися оливковою олією

У багатьох критян є свій маленький садок з оливами, де вони, і швидше за все не в першому поколінні, роблять домашнє оливкова олія. Привітні господарі розкажуть все секрети виготовлення і покажуть, де і як зберігається масло. Вам же залишиться тільки вибрати відповідний сорт і вже на батьківщині, заправляючи салати, згадувати про Грецію.

5. Подоїти козу і зварити сир

На південній стороні Криту на березі Лівійського моря живуть прості пастухи, які століттями пасуть гірських кіз і варять сир з їх молока. Премудростями свого ремесла вони завжди готові поділитися з туристами.

6. Поплисти на сусідні острови

Крит - ідеальна точка відправлення на інші острови Греції, а їх, до речі, більше двох тисяч. Порт Іракліон - найважливіше місце острова і одна з головних зупинок для круїзних лайнерів всього світу. Ви і самі можете зробити круїз по грецьких островах і помилуватися їх різноманіттям. Наприклад, всього за три години ви можете дістатися до Санторіні і подивитися на один з найкрасивіших заходів в міре.Ілі всього за ніч можна доплисти до Афін і помилуватися на найвідвідуваніший місто країни.

7. Викупатися в озері з черепахами

Озеро Курнас найбільше прісноводне озеро Криту. З ним пов'язано безліч легенд, особливо через колір води: у берега озеро має яскраво-бірюзовий колір, а на глибині - насичений синій. У давнину тут височів грецький храм на честь Афіни Коресійской і озеро називали Корес. Сьогодні тут водиться рідкісний вид хвостатих черепах.

8. Побувати на острові з привидами

Залив Мірабелло, або, як називали його венеціанці «затоку з прекрасним видом», давно став улюбленим місцем забезпечених і люблячих розкіш путешественніков.Главним місцем тяжіння затоки став таємничий острів Спиналонга. В середині XVII століття Крит був захоплений Османською імперією, але ще 35 років крихітна Спиналонга не здавалася і зберігала свою незалежність посеред чужої держави. У 1715 році острів все-таки здався. Для того, щоб через багато років вигнати турків зі своєї території, греки придумали хитрий, але вельми жорстокий план: на острів почали відправляти людей з проказою. Перелякані турки буквально за один день втекли зі Спиналонга, залишивши своє майно і будинки. Сьогодні Спиналонга відкрита для відвідування туристами, але жоден охоронець не залишається тут на ніч. Критяне вірять, що душі неупокоенних хворих до сих пір живуть тут і не залишають ці древні стіни.

9. Побачити грецьке Сен-Тропе

Місто Агіос Ніколаос, названий так на честь Святого Миколая, спочатку був побудований для захисту від турків. Однак сьогодні цей мальовничий містечко перетворився в один з найкращих курортів острова, за що і отримав порівняння з Сен-Тропе. Крім затоки Мірабелло, тут є нічне життя, комфортні готелі та знамените озеро, в яке спускався Жак-Ів Кусто. Місто Агіос Ніколаос, названий так на честь Святого Миколая, спочатку був побудований для захисту від турків

10. Погладить котиків

Кішки тут зустрічаються всюди. На вулицях вони ніжаться на сонечку і з задоволенням дають себе погладити всім бажаючим. Той, хто побував на Криті, скаже вам, що кішки такий же символ острова, як оливкова олія і вітряні млини плато Лассіті.

Пропонуємо гарячі тури на острів Крит 08 вересня від 24600 руб.

Ціна вказана за 1 людину при проживанні в двомісному номері. Інші готелі і варіанти розміщення уточнюйте у менеджера Вероніки Черноусова по телефону: (342) 259-95-21, 212-75-05.

Готелі 2 *
Готелі 3 *
Готелі 4 *
Без харчування Neon Hotel 2 * - 26800 руб., TSAMBIKA SUN 2 * - 27400 руб. PRINCESS IRIDA 3 * - 27300 руб., ILIOS MALIA APARTMENTS 3 * - 28200 руб., PANORAMA SEA VIEW STUDIOS & APARTMENTS 3 * - 28600 руб., IRINI STUDIOS 3 * - 29600 руб. CRETA SUITES 4 * - 30700 руб. сніданки Australia Hotel 2 * - 24600 руб., Anna Hotel 2 + * - 25600 руб., Lino Mare Hotel 3 * - 27400 руб., Gorgona Hotel 3 * - 28200 руб., GORGONA 3 * - 28200 руб., KASSAVETIS APART 3 * - 30900 руб., TSALOS BEACH HOTEL 3 * - 34800 руб. DIOGENIS PALACE 4 * - 35000 руб. Сніданок і вечеря Ntanelis Hotel 2 + * - 27000 руб., ELPIDA APT 2 * - 35800 руб. PANTHEON 3 * - 34800 руб., ANGELIKA 3 * - 37500 руб. AGRABELLA 4 * - 34100 руб. Все включено AQUA SUN VILLAGE (EX. ERI SUN VILLAGE) 4 * - 32900 руб., ERI BEACH APART HOTEL 4 * - 34600 руб., ELMI SUITES HOTEL APARTMENTS 4 * - 39100 руб., SUNSHINE CRETE VILLAGE ANNEX 4 * - 43200 руб.

У вартість туру входить: авіапереліт, проживання, харчування, мед. страховка, трансфер аеропорт - готель - аеропорт, послуги гіда.

Додатково оплачується: шенгенська віза - 6200 руб. на людину.

Новости