Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в ОАЕ для білорусів в 2019 році

  1. шукаємо посередника
  2. готуємо документи
  3. Час видачі анкет
  4. особливості процесу
  5. Чому можуть відмовити у візі
  6. Як діє електронна віза
  7. Це цікаво

Громадянам країн СНД для відвідин Еміратів потрібно отримати візу. Але самостійно зробити це вийде не у всіх. На відміну від багатьох інших іноземних посольств, Посольство ОАЕ в Мінську видачею туристичних віз не займається. Віза в ОАЕ для білорусів оформляється за допомогою посередників.

шукаємо посередника

Щоб отримати візу в ОАЕ, необхідно заручитися підтримкою посередника або спонсора, який перебуває в Еміратах Щоб отримати візу в ОАЕ, необхідно заручитися підтримкою посередника або спонсора, який перебуває в Еміратах. Це може бути туристична компанія, готель в ОАЕ, ваш знайомий або родич.

Найзручніший варіант - звернутися в турагентство. За вас все зроблять, але, звичайно, за послуги доведеться заплатити додатково.

Віза в Дубай для білорусів з січня 2015 року став коштувати 81 долар США: це розмір консульського збору, без послуг туроператорів.

Якщо ви не хочете звертатися в турагентство і купувати готову путівку, зверніться в готель, який надає візову підтримку. Просто забронюйте апартаменти, в яких будете проживати під час поїздки, і вам як клієнтові нададуть послугу оформлення візи.

Якщо ж в Еміратах проживають ваші родичі, то спонсорами можуть стати і вони.

готуємо документи

Список необхідних документів при оформленні візи в ОАЕ для білорусів невеликий і цілком стандартний:

  • закордонний паспорт і копії сторінок з особистими даними;
  • одне кольорове фото, свіже;
  • заповнена анкета (її можна знайти на сайті посольства ОАЕ );
  • спонсорський лист.

Час видачі анкет

На сайті Посольства вказані дні роботи консульського відділу в Мінську, за адресою: п. Медвежіно, вул. Прівабная 6, 8. В цей час там можна взяти анкету для заповнення.

Дні тижня Час понеділок - четвер 09:30 - 14:00 П'ятниця 09:30 - 12:30 Субота, Неділя вихідний

особливості процесу

Всі ваші документи потрібно в електронному вигляді передати спонсору, який і оформить візу безпосередньо в Еміратах Всі ваші документи потрібно в електронному вигляді передати спонсору, який і оформить візу безпосередньо в Еміратах. Вам же надішле електронною поштою лист з підтвердженням отримання візи. Цей лист потрібно роздрукувати і разом зі своїм закордонним паспортом не забути взяти в поїздку. Саме ці документи ви будете показувати в аеропорту.

Чому можуть відмовити у візі

Обов'язково перевірте, коли закінчується термін дії вашого закордонного паспорта. Для отримання візи в Об'єднані Арабські Емірати потрібно, щоб в запасі було не менше півроку після закінчення поїздки.

Неохоче видають візи незаміжнім жінкам до 30 років, які їдуть без супроводу. З них вимагають довідки про доходи і заставу. Застава повертається, якщо мандрівниця вчасно покинула межі ОАЕ. Можуть бути проблеми і у заміжньої жінки, якщо у них з чоловіком різні прізвища. Дами старше тридцяти не викликають побоювань. Неохоче видають візи незаміжнім жінкам до 30 років, які їдуть без супроводу

Також є ймовірність випадково потрапити в «чорний список» арабських служб безпеки. Якщо у вас поширене прізвище, то вас можуть сплутати з кимось, небажаним для ОАЕ в якості гостя. Тому намагайтеся оформляти документи заздалегідь, щоб був час виправити непорозуміння і уникнути відмови у візі.

Слід пам'ятати, однак, що Посольство завжди може просто відмовити вам, не пояснюючи своїх мотивів. Консульський збір при цьому не повертається. Слід пам'ятати, однак, що Посольство завжди може просто відмовити вам, не пояснюючи своїх мотивів

Як діє електронна віза

Віза буде готова протягом п'яти робочих днів. В країну по ній можна в'їхати тільки один раз, на 29 днів. Термін дії візи - 60 днів з моменту отримання. Продовжити і змінити терміни не можна. Якщо ви під час попереднього візиту в ОАЕ пробули там 15 днів, подавати документи на наступну візу вам можна тільки через місяць.

Це цікаво

Громадянам країн Шенгенської зони, Великобританії, США, Австралії, а також деяких країн Азії (повний список можна знайти на сайті Посольства) туристична віза видається після прибуття в аеропорти Еміратів автоматично. Основна вимога: візит повинен тривати не більше місяця. Громадянам Ізраїлю в'їзд в Об'єднані Арабські Емірати закритий.

Топ 5 країн Азії для виїзду без візи для росіян в 2015 році: Відео

Новости