Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза на Маврикій

  1. - А чи є особливості у митниці на Маврикії?

Віза на Маврикій - це легко! При бронюванні у нас нерухомості для відпочинку - ми висилаємо вам підтвердження для митниці (яке потрібно буде роздрукувати) про те де ви будете жити. Саме ж отримання візи (штампа) на острів Маврикій досить просте для громадян Росії і СНД. під час перельоту на Маврикій стюардеса в літаку видасть вам для заповнення дві форми. Вони необхідні, щоб отримати «візу» - штамп в'їзду. Перша форма - міграційна декларація, друга - карантинна. Віза на Маврикій - це легко

Віза на Маврикій. міграційна декларація

міграційна декларація

Віза на Маврикій. Карантинна декларація

Їх потрібно правильно заповнити, щоб не було проблем на митниці. Нижче наведені приклади заповнення цих форм - подивіться відео:

Важливо! Ми надішлемо Вам підтвердження бронювання, яке потрібно для міграційного контролю. Також Ви використовуєте дані звідти для заповнення форми + потрібно буде пред'явити зворотний квиток з острова Маврикій. Після цього підійдете на карантинний контроль і віддасте там другу декларацію. Тоді у вас буде віза на Маврикій!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Зазвичай на Маврикій летять через Дубай компанією Емірейтс. Але іноді туристи летять через Париж або Лондон. Так ось Франція в 2010-му році розширила список країн, після прильоту з яких транзитним пасажирам - громадянам РФ потрібна віза категорії А (так звана «аеропортова» віза) навіть в тому випадку, якщо вони не збираються покидати транзитну зону аеропорту. Відповідно до загальних шенгенських правил, російським туристам, які прямують транзитом через аеропорти шенгенських країн в нешенгенські країни і не залишають транзитної зони аеропорту, віза категорії А не потрібно. Наприклад, якщо турист летить з Росії в країни Латинської Америки з пересадкою в Мадриді, зробити це можна без будь-якої шенгенської візи, в тому числі і транзитної.

Франція - єдина країна, яка робить виняток і в ряді випадків вимагає від російських громадян аеропортову візу. Увагу акцентовано на країні вильоту. Таким чином, якщо власник російського паспорта летить через Францію в будь-яку неШенгенської країну (в даному випадку Маврикій), не збирається покидати транзитну зону аеропорту, але починає маршрут з України, Білорусії, Єгипту, Туреччини, Молдавії, Вірменії, Грузії чи Азербайджану, йому обов'язково заздалегідь оформляти в консульстві Франції «аеропортову» візу категорії А.

- А чи є особливості у митниці на Маврикії?

На жаль так. Тут є кілька нюансів. На Маврикій заборонено провозити:

  • овочі, квіти і паростки рослин
  • тварин
  • золото в монетах
  • рушниці для підводного полювання
  • водні мотоцикли
  • папір для самокруток
  • табак для кальяну

Після того як ви забрали багаж, вас зустріне наш водій на легковому автомобілі або мінівені і відвезе до місця відпочинку .

А далі - залишається тільки відпочивати і насолоджуватися! : -)

А чи є особливості у митниці на Маврикії?
А чи є особливості у митниці на Маврикії?

Новости