Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза на Філіппіни для росіян, українців, білорусів в 2019 році

  1. Філіппіни - всі про в'їзд росіян, українців, білорусів
  2. деякі нюанси
  3. завчасне оформлення
  4. Продовження терміну перебування
  5. Документ для від'їзду з країни
  6. Відпочинок для жителів країн СНД
  7. Відпочинок з дитиною

Багато громадян, які планують емігрувати з Росії, займаються пошуком і підбором підходящих місць для переїзду. Має сенс не тільки роздобути інформацію про погодні умови та вартість проживання, а й дізнатися все про ставлення в обраному державі до приїжджих. Наприклад, подейкують, що при поїздці на Філіппіни, навіть для довгострокового перебування віза для росіян в 2019 році не потрібно. Варто докладніше розібратися у всіх тонкощах, оскільки питання: «Чи потрібна віза на Філіппіни?» Дуже актуальне. Багато громадян, які планують емігрувати з Росії, займаються пошуком і підбором підходящих місць для переїзду

Маніла, столиця Філіппін

Філіппіни - всі про в'їзд росіян, українців, білорусів

До складу унікального держави входить близько 7-ми тисяч островів. Для росіян, українців, білорусів, казахів основними місцями відвідування стали кілька островів, а саме: Бохол, Себу, Боракай. Багато жителів, крім свого основного мови, прекрасно володіють англійською, що значно знижує мовний бар'єр між місцевими та приїжджими.

Мета приїзду в це воістину райське місце у будь-якого з туристів своя. Це і дайвінг, і відвідування місцевих закладів громадського харчування з чудовою кухнею, і бажання отримати чудову засмагу на тутешніх пляжах. Однак процедура видачі візи на Філіппіни, незалежно від мети прибуття, для всіх подорожуючих однакова.

деякі нюанси

Переваг відпочинку в цій місцевості чимало: це і цілорічна 30-ти градусна спека, і доброзичливе місцеве населення. Крім іншого, віза на Філіппіни видається за спрощеною схемою, що безсумнівно є перевагою.

Охочих відпочити і провести в країні свій місячну відпустку сміливо можна вітати. Суть в тому, що віза в Філіппіни для росіян їм не знадобиться. Потрібен лише актуальний закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше, ніж через 6 місяців після прибуття на територію держави.

В аеропорту туристу з Росії відразу поставлять позначку про можливість проживати без офіційного дозволу. При цьому варто мати з собою, крім паспорта, квиток на зворотну дорогу. Особи, які проживають на території держави більш покладеного терміну без продовженого штампа, в аеропорту повинні будуть заплатити штраф за порушення правил. Сума пені - 23 $ за кожну добу нелегального перебування.

Варто мати на увазі, що час роботи імміграційного офісу - денний, а значить, в разі пізнього вечірнього вильоту порушнику ніде буде оплатити штраф. Тому краще приїхати в аеропорт в робочий час, інакше без оплати пені покинути країну в цей же день не вдасться.

Якщо достеменно відомо про необхідність пробути тут довше, ніж передбачалося, варто продовжити дозвіл до 59 днів.

Якщо достеменно відомо про необхідність пробути тут довше, ніж передбачалося, варто продовжити дозвіл до 59 днів

Туристична / бізнес віза 9а на Філіппіни

завчасне оформлення

Для туристів, охочих залишатися тут невизначений термін, є свій вид дозволу. Якщо на руках буде заздалегідь оформлена довгострокова віза, Філіппіни дозволено відвідувати досить довгий проміжок часу.

Оформити цей вид дозволу можна в посольстві Філіппін в Москві або в генеральному консульстві в Пітері або Владивостоці.

Для отримання документа потрібно наступні папери:

  • Оригінал і ксерокопія першого розвороту закордонного паспорта (де фото).
  • Заявка-анкета, заповнити яку треба англійською мовою.
  • Кольорове фото на світлому тлі, розмір 30х40 мм.
  • Довідка про те, що у заявника є бронь в готелі. Можна зателефонувати туди або відправити електронний лист.
  • Квиток на зворотну дорогу.
  • Банківська квитанція про оплату держмита.

Анкета для заповнення

Для поїздки на Філіппіни віза для росіян може бути туристичною. Вона також буває різного терміну дії і коштує відповідно по-різному.

  • Вартість позначки на 3 місяці - 40 $. Допуск на в'їзд відкривається для одноразового використання, тому покинувши країну раніше зазначеного терміну, повернутися за тим же документом вже не вийде.
  • 80 доларів - вартість піврічної позначки, відкривається для багаторазового використання протягом встановленого часу.
  • Багаторазовий річний допуск обійдеться туристу в 120 доларів.

Терміни оформлення кожній із зазначених паперів - близько 10 днів.

Продовження терміну перебування

Бажають затриматися на місцевих землях можуть прямо по прильоту продовжити допуск на проживання з 30 до 59 днів. Коштує ця послуга 75 $.

У місцевих імміграційних офісах турист може продовжити будь-яку візу. При цьому потрібно звернути увагу на деякі моменти:

  • Допуск продовжується на 59 днів. В сумі таке проживання на території країни допускається протягом 16 місяців.
  • Перше продовження обійдеться туристу в 200 доларів, всі наступні - вполовину менше.
  • При процедурі першого продовження туристу видається спеціальний ідентифікаційний документ. У ньому вказуються особисті дані, адреса проживання, вклеюється фото. За це задоволення доведеться заплатити 15 доларів.

Документ для від'їзду з країни

Пробувши на відпочинку більше півроку, турист повинен оформити спеціальний дозвіл на виїзд. Без цього документа в аеропорту мандрівника оштрафують.

Процедура оформлення коштує 10-15 доларів, при цьому варто підготувати додаткові папери:

  • Копії розворотів закордонного паспорта: розворот з фото, все розвороти, де є місцеві позначки.
  • Ксерокопія отриманого раніше ідентифікаційного документа.
  • Чек про оплату держмита за попереднє продовження дозволу.
  • Кольорове або ч / б фото, розмір 3040 мм.

При в'їзді на Філіппіни більше не ставлять штам в паспорт, а вклеюють на його місце симпатичну наклейку, яка менше штампа

Відпочинок для жителів країн СНД

Росіяни можуть похвалитися наявністю права безвізового відвідування Філіппін протягом місяця. А ось, представники інших пострадянських територій повинні заздалегідь отримувати в посольстві дозвіл на в'їзд. Список документів залишається той же. Жителям України папір оформляється на період від 3-х місяців до 1-го року. Для цього потрібно звернутися до Києва в посольство Філіппін.

Представникам Білорусі доведеться трохи складніше, так як в своїй країні отримати допуск на в'їзд неможливо. Для отримання документа білорусу доведеться або самостійно поїхати в Москву або найняти людину, яка займеться паперами. При цьому оформити допуск можна строком на 59 днів.

Відпочинок з дитиною

Це держава - прекрасне місце для відпочинку з дітьми. Якщо дитина не повнолітній, потрібно передбачити деякі нюанси:

  • Для завчасного отримання дозволу варто надати копію свідоцтва про народження.
  • Для продовження візи потрібно закордонний паспорт дитини.
  • Якщо поїде тільки один батько, другий повинен надати довіреність на дитину, попередньо перевівши її на англійську і нотаріально завіривши.
  • Приїхати на відпочинок дитина може тільки в компанії будь-кого з батьків або офіційних опікунів. Винятків немає.

Іноді для прибуття в країну необхідно надати свідоцтво про розлучення, свідоцтво про смерть кого-небудь з батьків. Папери так само буде потрібно перевести.

Відвідати Філіппіни і отримати дозвіл на в'їзд з Росії відносно легко. Досить дотримуватися необхідні вимога і надати повний пакет документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Узбекистан - це дуже гостинне і самобутня держава з досить лояльними візовими законами для жителів Росії, України, Республіки Білорусь. Багатьох з них, ця країна цікавить не тільки з туристичної точки зору, але і привабливими умовами ...

Щоб відвідати Пуерто-Ріко необхідна віза для росіян, як і для інших іноземців. Щорічно сюди з'їжджаються велику кількість туристів і бізнесменів з різних куточків світу. Це обумовлено теплим кліматом, самобутньої і непростою історією держави, стабільним економічним ...

Варто докладніше розібратися у всіх тонкощах, оскільки питання: «Чи потрібна віза на Філіппіни?

Новости