Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шенгенська віза 2019. Вартість шенгенської візи в Москві, Воронежі, Санкт-Петербурзі

  1. Вартість шенгенської візи і ризики її невідкриття в 2019

в Москві, Воронежі, Бєлгороді, Краснодарі, Новосибірську, Челябінську, Омську, Тюмені, Красноярську, Іркутську, Ростові, Єкатеринбурзі, Мінеральні Води, Нижньому Новгороді, Казані, Волгограді, Самарі, Уфі

в Москві, Воронежі, Бєлгороді, Краснодарі, Новосибірську, Челябінську, Омську, Тюмені, Красноярську, Іркутську, Ростові, Єкатеринбурзі, Мінеральні Води, Нижньому Новгороді, Казані, Волгограді, Самарі, Уфі

Незважаючи на що з'явилися в сучасному світі тенденції, які бажають перешкодити стрімко розвивається і всепоглинаючої глобалізації (наприклад, BREXIT в Великобританії, спроби закрити кордони окремих держав Європи для біженців із зон конфліктів) має ще пройти чималу кількість часу, щоб Європейський Союз перестав існувати, а відповідно, було б неможливо вільне пересування іноземців в зоні знаменитого Шенгенської Угоди. У такому випадку нам, росіянам (громадянам держав СНД) доведеться знову відкривати лише національні візи. Але нагадаємо також, що та ж Англія, так голосно і привселюдно заявити про своє небажання перебування в Євросоюзі, лише тільки на початку свого відходу. Більш того, в зону Шенгену вона ніколи не входила, тобто була потрібна і потрібно отримувати англійську візу, до речі, тільки з особистою присутністю в посольстві. Для скасування віз до Європи для РФ також поки підстав не видно. Таким чином, в найближчому майбутньому нам, росіянам, знову і знову доведеться стикатися з відкриттям шенгенської візи.

Таким чином, в найближчому майбутньому нам, росіянам, знову і знову доведеться стикатися з відкриттям шенгенської візи

Отримання шенгенської візи - процес, здавалося б, на перший погляд, неважкий і нестомлюючий. Ну що там? Перелік документів, та, фотка, та закордонний паспорт. Та й делов то. Однак на ділі можуть виникнути купа питань: до якого консульського округу Ви ставитеся? Через якусь країну Шенгенської зони простіше відкривати візу? А в'їжджати через іншу можна? А якщо була відмова по Шенгену? Що таке шенгенська віза з відбитками (біометрією) ? Почнемо з того, що отримати туристичну шенгенську візу (говоримо в даному випадку про цю категорію; адже є ще «робочі» або «бізнес - візи», а також «гостьові») можна трьома шляхами:

1) Відкривати шенгенську візу через турфірму (турагентство / туроператора). Т. Е. ви купуєте тур до Європи, а отриманням візи займається професійний учасник ринку. І Ваше завдання - лише примітивно надати документи і себе (якщо потрібні ще й відбитки).

2) Отримати шенгенську візу самостійно. Іншими словами, Ви самі перевіряєте пакет паперів, самі себе записуєте на співбесіду (при необхідності), і самі, звичайно, несете відповідальність в разі в відмови з візами.

3) Отримати шенгенську візу через так звані «візові центри» (!!! прохання не плутати їх з офіційними візовими центрами, які працюють безпосередньо від посольства будь-якого європейського держави). В такому випадку Ви, начебто, також доручаєте відкриття візи «комусь», як і в першому способі (див. Вище). Однак в першому випадку Ви їдете за реальними документами і заявляєте про це в посольстві, а в другому-невідомо з яких ... Так як ви купуєте «тільки візу».

Вартість шенгенської візи і ризики її невідкриття в 2019

Вартість шенгенської візи і ризики її невідкриття в 2019

Ціна шенгенської візи для росіян визначається, виходячи з того, яким шляхом Ви її відкриваєте. Будемо дотримуватися класифікації, наведеної нами вище:

1) При відкритті через турфірму від 65 до 85 євро (грубо, близько 5000 рублів за умови, що тур, за яким Ви їдете також Вами оплачений; зазвичай інакше документи на візу просто не приймаються). Ризики «відмови» в візі тут мінімальні.

2) При самостійної подачі вартість шенгенської візи близько 35 - 45 євро (близько 2500 руб), проте ризики «відмови» високі (особливо з урахуванням останньої політичної ситуації і положенням Росії на світовій арені), так як Ви подаєте особисто, як фізична особа, без акредитації юридичної особи-партнера, яке зазвичай мається на першому випадку.

3) При оформленні шенгенської візи через «візові центри» ціна складе від 5000 - 7000 рублів при наявності біометрії і від 12 000 руб при її відсутності у Вашому регіоні, тобто, коли доводиться замовляти спеціальне обладнання з Москви для зняття відбитків. Ризики відмови як такого тут невеликі, але значно зростають при подальші відкриття, так як часто туристи, не підозрюючи про можливі несприятливі наслідки купують візу окремо через тур країну, де простіше і дешевше і довгострокові. Наприклад, через Іспанію , В'їжджають через іншу і потім мають проблеми на кордоні або ж з подальшою подачею.

P / S Як післямови хотілося б відзначити наявність страхування від невиїзду, як додаткову гарантію виходу Вашої шенгенської візи.

Отримати юридичну консультацію онлайн (усну або письмову) з відкриття шенгенської візи 2019 Москві, Воронежі, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону та інших містах Росії можна по тел. +7 (473) 292-28-60 або по електронній пошті elentur @ list. ru. Вартість послуги 1000 рублів.

Ну що там?
Однак на ділі можуть виникнути купа питань: до якого консульського округу Ви ставитеся?
Через якусь країну Шенгенської зони простіше відкривати візу?
А в'їжджати через іншу можна?
А якщо була відмова по Шенгену?

Новости