Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Особливості реєстрації приїжджих в Сочі на час ЧС-2018

Процедура реєстрації іноземних громадян і постановки їх на міграційний облік зміниться на час проведення чемпіонату світу з футболу, повідомили в прес-службі ГУ МВС РФ по Москві.

- Безпека під час чемпіонату світу з футболу - один з головних пріоритетів Росії як країни - організатора турніру. У зв'язку з цим на виконання указу президента РФ «Про особливості застосування посилених заходів безпеки в період проведення в Російській Федерації чемпіонату світу з футболу в 2018 році і Кубка конфедерацій в 2017 році» на територіях міст Волгограда, Єкатеринбурга, Казані, Калінінграда, Москви, Нижнього Новгорода , Ростова-на-Дону, Самари, Санкт-Петербурга, Саранська і Сочі в період з 25 травня по 25 липня 2018 року запроваджується новий порядок реєстрації громадян », - повідомили в ГУ МВС.

Передбачається, що громадян РФ і іноземців, які зупиняться в готелях, санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах, кемпінгах і туристських базах, реєструватимуть безпосередньо в цих місцях розміщення. Росіянам і іноземцям, які вважатимуть за краще тимчасове житло в приватному секторі, необхідно буде особисто звернутися в територіальні органи МВС РФ для реєстрації.

Громадян РФ будуть реєструвати протягом трьох днів, іноземцям оформлять реєстрацію протягом доби.

Список та контакти територіальних відділень МВС доступні на офіційному сайті міністерства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Візити 7 930

Візити 7 930

Новости