Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Еміграція в Чилі з Росії та України в 2019 році

  1. Основні варіанти оформлення громадянства
  2. порядок оформлення
  3. Укладення шлюбу
  4. Віза для пенсіонерів і рантьє
  5. Для представників бізнесу
  6. етапи процесу

Еміграція для росіян в Чилі не представляє особливих проблем. Обумовлено в першу чергу тим, що республіка надає досить лояльні умови для швидкого переїзду, не тільки докорінно нащадкам, а й іноземним громадянам. Плюс безвізовий режим в'їзду. Еміграція для росіян в Чилі не представляє особливих проблем

Сантьяго - столиця Чилі.

Основні варіанти оформлення громадянства

Для підданих інших держав імміграція в Чилі здійснюється наступними способами:

1) Через возз'єднання сім'ї.
2) Маючи візу пенсіонера або рантьє.
3) За допомогою інвестицій в місцеву економіку.
4) Відкривши власну справу.

Кожен з цих варіантів дає право на оформлення ВНЖ і ПМЖ, який здійснюють в Департаменті у справах іноземців. Останній розташований в Сантьяго. Особи, які проживають в інших містах, подають клопотання в імміграційні відділи місцевих адміністрацій.

Особи, які проживають в інших містах, подають клопотання в імміграційні відділи місцевих адміністрацій

Віза в Чилі.

порядок оформлення

Сьогодні з Росії в цю республіку можна спокійно приїхати, без оформлення візи, виняток - випадки, коли основна мета поїздки є працевлаштування. Між цією державою і РФ укладено договір про безвізовий режим.

Для того, щоб людині з України, Молдови, Республіки Білорусь, Росії та інших держав колишнього СНД іммігрувати потрібно підготувати пакет документів. При цьому слід враховувати, що для певного варіанту імміграції необхідно надавати різні довідки і свідоцтва.

Сантьяго

Особливість отримання чилійської візи - можливість подачі запиту поштою. Але тут слід враховувати, що завжди є ймовірність втрати документації. Тому кращим варіантом є самостійне оформлення.

Легалізація консульським департаментом МЗС РФ.

Легалізація консульським департаментом МЗС РФ

Легалізація консульським департаментом МЗС РФ (остання сторінка).

Коли весь пакет буде зібраний, слід записатися на прийом в міграційний відділ і подати їх на розгляд. У різних містах, правила запису можуть відрізнятися, тому краще заздалегідь дізнатися всі особливості та нюанси.

Легалізація Торгово-промислової Палатою РФ.

Легалізація Торгово-промислової Палатою РФ

Завірений переклад консульством РФ в Сантьяго (остання сторінка) - є ймовірність, що чилійські інстанції його можуть не прийняти як повноцінний легалізований документ.

На прийомі, здобувач подає співробітнику імміграційного відділу пакет документації, вказує фактична адреса проживання (необхідно, щоб він був дійсний протягом наступних 3-х місяців) і оплачує держмито. Натомість йому видають довідку, що підтверджує розгляд клопотання на отримання візових документів.

При позитивному вирішенні питання, претендент отримує ВНЖ (віза резидента). Потім йому видають направлення до:

  • паспортний стіл;
  • міжнародну поліцію.

Людина повинна їх відвідати не пізніше одного місяця з дня видачі ВНЖ. Там відбувається реєстрація, відповідно до реальним місцем проживання і видають карту іммігранта, проводять процедуру дактилоскопії і вбивають в загальну базу даних.

Укладення шлюбу

Одним з найбільш поширених способів імміграції вважається одруження з підданим цієї держави.

Одним з найбільш поширених способів імміграції вважається одруження з підданим цієї держави

Свадба в Чилі: священик проводить весільну церемонію і зачитує відповідні уривки з Біблії.

Для цього необхідно надати:

  • спеціальну форму на отримання;
  • фотографії, що відповідають певним вимогам;
  • закордонний паспорт;
  • свідоцтво про народження;
  • туристичну карту;
  • свідоцтво про шлюб;
  • документ, що підтверджує фінансову спроможність чоловіка / дружини

Паспорт громадянина Чилі.

Віза для пенсіонерів і рантьє

Для оформлення ВНЖ, зазначеним категоріям громадян необхідно підготувати такий же перелік документації, плюс посвідчення пенсіонера та завірену в консульстві Чилі, довідку про регулярні пенсійні виплати. Рантьє повинні надати офіційне підтвердження отримуваного прибутку.

Для представників бізнесу

Еміграція в Чилі приваблює інвесторів і підприємців.

Цій категорії претендентів слід до основного пакету документів додати:

  • план відкриття власної справи;
  • опис діючого бізнесу;
  • виписки з банку підтверджують фінансові вкладення в розвиток наявного підприємства або на відкриття нового.

Тут повинна міститися інформація: про загальну суму вкладених коштів, очікуваного прибутку, кількості робочих місць, розташування. Заповнюється на іспанською мовою.

етапи процесу

Умови еміграції в 2019 р практично не змінилися. Список документів аналогічний попереднім рокам. В середньому, весь процес займає не більше 5 років і виглядає наступним чином:

  1. Отримання ВНЖ на 12 місяців.
  2. Продовження і подача заяви на ПМЖ.
  3. Після 4-х років проживання в країні, маючи ПМЖ можна подавати клопотання на отримання підданства.

Аналізуючи плюси і мінуси чилійського паспорта багато хто відзначає: можливість безперешкодно відвідувати 132 країни, не оформляючи попередньо візи, також, читаючи численні відгуки наших співгромадян дана Республіка входить в число країн, де простіше і швидше за все можна отримати ВНЖ, ПМЖ і стати громадянином цієї держави. До того ж тут високо цінують кваліфікованих фахівців в сфері управління, програмування, сільського господарства. Список професій найбільш затребуваних і високо оплачуваних очолюють: фахівці IT, програмісти, інженери, керівники великих комерційних проектів.

Підтвердження громадянства в Чилі займає не так багато часу, в порівнянні з іншими країнами. Дозволяє перебратися в латинську Америку з перспективою працевлаштування не тільки в цій республіці, але і багатьох інших розвинених державах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Є кілька способів придбання ВНЖ в сонячної Греції, найперспективніші з них - в'їзд заможних людей і імміграція через покупку нерухомого майна вартістю від 250 тисяч євро. Через 5 років безвиїзного проживання можна отримати статус ...

Маленька держава, що загубилося на південному сході Європи, все більше завойовує визнання у російських туристів і деякі з них, побувавши в Монтенегро, починають замислюватися про те, щоб поміняти місце проживання. Їм варто поквапитися, поки умови не змінилися. ...

Новости