Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Документи для Румунського громадянства. точний список

  1. Документи для Румунського громадянства Оригінали, які потрібні для отримання Румунського громадянства,...
  2. Документи для Румунського громадянства за тарифом «Вільний час»
  3. Навіщо отримувати Румунське громадянство?
  4. АДРЕСА ОФІСУ КОМПАНІЇ:
  5. ЗАЛИШИЛИСЯ ЗАПИТАННЯ?

Документи для Румунського громадянства

Оригінали, які потрібні для отримання Румунського громадянства, вам необхідно надати нам особисто на зустрічі.

ВАЖЛИВО! Жоден документ в вашому пакеті при подачі документів не повинен бути заламінована. Якщо ви виявили такий документ, то вам необхідно запросити його дублікат з синьою водяний чести, яка може бути підвернена аналізу простим візуальним способом при прийомі документів.

Будь ласка, не треба лякатися всього списку документів, необхідних для отримання Румунського громадянства. Для попередньої оцінки, ви можете надіслати нам скановані копії всіх документів на адресу електронної пошти конкретного менеджера, який буде вами займатися.

Зі свого боку МИ ГАРАНТУЄМО, що жоден ваш документ не буде переданий третім особам і знаходиться під дуже серйозним захистом. Як ви бачите, ми тут навіть не публікуємо адресу менеджера, щоб максимально НЕ показувати адресу і щоб зловмисники не намагалися його зламати.

Всі паролі на поштових скриньках наших співробітників згенеровані спеціальною програмою, містять не менше 128 символів і змінюються щотижня. На жаль, сучасний світ диктує такі жорсткі заходи обережності і захисту.

Список оригіналів для отримання Румунського громадянства:

  • російський паспорт (внутрішній паспорт громадянина Російської Федерації)
  • закордонний паспорт громадянина Російської Федерації (на 5 або 10 років)
  • довідка про несудимість на території Російської Федерації (уточніть у менеджера, про яку саме судимості йдеться, тому що не всі судимості грають роль в отриманні Румунського громадянства)

Документи для Румунського громадянства

Документи, що встановлюють спорідненість, що підтверджують ваше історичне походження, надаються у вигляді копій або в електронному, відсканованому вигляді.

Якщо ви збираєтеся подавати документи для Румунського громадянства в Москві, то вам необхідно ВСЕ документи надати в справжньому вигляді, тобто оригінали.

Список документів, що встановлюють спорідненість, який буде потрібно для отримання Румунського громадянства, у відсканованому вигляді (або фото відмінної якості на дзеркальному фотоапараті):

  • всі сторінки Вашого внутрішнього паспорта;
  • перша сторінка закордонного паспорта;
  • ваше свідоцтво про народження;
  • свідоцтво про народження вашого батька;
  • свідоцтво про народження вашої матері;
  • свідоцтво про укладення шлюбу ваших батьків;
  • свідоцтва про народження / шлюб / смерті ваших бабусь і дідусів.

УВАГА: зараз вам може це здатися неможливим. Однак не варто переживати і боятися, тому що всі ці питання вирішуються досить просто.

Якщо свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу загублені (не отримані, втрачені, знищені, ви їх ніколи не бачили в очі), то всі ці документи можливо отримати шляхом запиту на відновлення і отримання дублікатів через ЗАГС за місцем проживання!

З урахуванням того, що вони могли бути народжені в різних регіонах країни, в різних країнах, процес отримання затягнеться на 1-2 місяці, але ви отримаєте всі документи в РАГСі за місцем свого проживання без всяких турбот.

Залишилися сумніви? Просто наберіть нам по телефону +7 (985) 997-88-41 або залиште заявку і отримаєте таку детальну консультацію, що ви зможете консультувати своїх родичів і знайомих з питання отримання громадянства Румунії.

Всі необхідні переклади документів і вартість нотаріальних дій з перекладами ваших документів вже включені у вартість наших послуг.

ПС: після закінчення процедури отримання громадянства всі ваші надіслані документи і листи безповоротно видаляються з поштової скриньки менеджера і з поштових серверів. Ми більше не зберігаємо ваші дані і скановані документи.

Документи для Румунського громадянства за тарифом «Вільний час»

Якщо ви подивилися на список документів для отримання Румунського громадянства і вас це повалило в зневіру, бо треба виконати стільки роботи, то у нас для вас є пропозиція, яке заощадить вам величезну кількість часу, сил, грошей і підвищить ваш емоційний настрій для отримання Румунського громадянства Якщо ви подивилися на список документів для отримання Румунського громадянства і вас це повалило в зневіру, бо треба виконати стільки роботи, то у нас для вас є пропозиція, яке заощадить вам величезну кількість часу, сил, грошей і підвищить ваш емоційний настрій для отримання Румунського громадянства.

Тариф «Вільні руки» дозволить вам за незначну суму використовувати наших співробітників, щоб вони виконали всю роботу за вас. Все що вам потрібно - зателефонувати з нами по телефону +7 (985) 997-88-41 або залишити заявку в будь-якій формі на цьому сайті.

Наш фахівець зв'яжеться з вами і все дуже докладно розповість, як ви зможете отримати Румунське громадянство просто і доступно з нашою допомогою.

Отримати друге громадянство

Навіщо отримувати Румунське громадянство?

Довідкова інформація: для того, щоб отримати громадянство таких країн як Іспанія, Франція, Німеччина, вам необхідно прожити в цих країнах не менше 10 років маючи на руках робочий контракт або постійний вид на проживання.

Отримуючи Румунське громадянство ви зможете: Отримуючи Румунське громадянство ви зможете:

  • вільно пересуватися по планеті в безвізовому режимі з більш ніж 150 країнах земної кулі
  • економити до 75% на «горящих» путівках - тепер у вас завжди відкритий в'їзд в Європейські країни
  • жити і отримувати всі соціальні і правові гарантії як громадянин Євросоюзу
  • навчати своїх дітей за цінами для громадян Євросоюзу, а часом і безкоштовно
  • влаштуватися на самим і спокійно влаштувати дітей після навчання на роботу на підприємствах Євросоюзу
  • купувати нерухомість і отримувати кредитні пакети (в тому числі лізинг і іпотеку) за ставками Європейських банків: від 1 до 3% річних!
  • багато іншого

Просто уявіть і підсумуйте всі вигоди які ви отримуєте і порівняйте з тієї незначною вартістю придбання громадянства Румунії, яку існує на даний момент.

Просто залиште заявку, клікнувши кнопку нижче, або зателефонуйте +7 (495) 997-88-41 і отримаєте розгорнуту консультацію з отримання Румунського громадянства.

ПС: Пам'ятайте, що діти до 18 років отримають громадянство абсолютно безкоштовно.

Дати дітям європейське майбутнє

АДРЕСА ОФІСУ КОМПАНІЇ:

115093, Москва, вул. Щипок, д. 2, офіс 403

ЗАЛИШИЛИСЯ ЗАПИТАННЯ?

ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ЗАРАЗ ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ

Залишилися сумніви?

Новости