Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Безкоштовна віза в Таїланд до 31 серпня 2017 року

Візові пільги для туристів продовжені ще на шість місяців

Кабінет Міністрів Таїланду у вівторок продовжив на шість місяців термін видачі безкоштовних віз в тайських консульствах і посольствах, а також знижки на візи по прибуттю для туристів з 21 країн.

Міністерство Туризму і Спорту запропонувало продовжити термін видачі безкоштовних віз для залучення іноземних туристів. Цей захід протягом трьох місяців з початку грудня до 28 лютого 2017 року підняли кількість прибулих туристів на 12,4%, повідомив прес-секретар Уряду Таїланду Sansern Kaewkamnerd.

Тому візовий збір не стягуватиметься в тайських консульствах і посольствах, а вартість візи після прибуття зменшується вдвічі, до 1000 батів.

Дана акція діє для туристів з наступних країн: Андорра, Болгарія, Бутан, Китай, Кіпр, Ефіопія, Фіджі, Індія, Казахстан, Латвія, Литва, Мальдіви, Мальта, Маврикій, Папуа-Нова Гвінея, Румунія, Сан-Марино, Саудівська Аравія , Тайвань, Україна і Узбекистан.

Відповідні органи будуть шукати рішення для компенсації втрат МЗС, який недоотримає за шестимісячний період близько 7,5 млрд. Батів консульських зборів, - заявив генерал-лейтенант Sansern.

Дана візова практика була розпочата в Таїланді, щоб компенсувати різке падіння китайських туристів в кінці минулого року. В результаті в грудні 2016- го потік іноземних туристів збільшився.

У минулому році було зареєстровано 32,6 млн. Прибуттів в Таїланд. У період з 1 по 20 січня, Таїланд відвідали 1,8 мільйона іноземних туристів, що на 6% більше, ніж в минулому році.

Читайте також:

Отримуй наші новини раніше за всіх ВКонтакте

Новости