Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в березні закордоном, куди поїхати недорого?

  1. Де краще відпочивати в березні на море?
  2. Самостійно в Єгипет
  3. Куди злітати в березні на море ще?
  4. Індивідуальні та групові тури навесні
  5. Куди поїхати покататися на лижах в Європі?
  6. Екскурсійний відпочинок в березні
  7. Куди поїхати на море в березні без візи?

Куди поїхати відпочивати навесні разом з дітьми або в компанії друзів на море, де сезон в самому розпалі? Розглянемо кращі пляжні напрямки для відпочинку закордоном, дізнаємося ціни на путівки і особливості поїздки, які дозволять точніше вибрати місце для своєї відпустки.

Росія в БЕРЕЗНІ НЕ передбачає пляжний відпочинок. Закономірно виникає питання - де відпочити в березні закордоном на море. У Європі та Туреччині ще прохолодно. А ось в Азії погода на пляжних курортах навесні цілком комфортна.

Зміст статті

Де краще відпочивати в березні на море?

Поїздка в Таїланд

З популярних напрямків для відпустки всією сім'єю на весняний сезон є Таїланд. Там триває сухий сезон, але ще немає літньої спеки. У цю пору року у школярів наступають весняні канікули. Виникає питання - куди поїхати з дітьми в березні відпочивати і який вибрати курорт?

Можна традиційно провести відпочинок навесні з дітьми в Таїланді. Теплий клімат, перевірений сервіс і відносно недорогі путівки привертають в країну туристів з багатьох країн.

  • Наприклад, з особистого досвіду рекомендуємо розглянути тур в SPA-готель Bamboo Beach 3 * на Патонг-бич, поїздка з Москви обійдеться в 79 186 рублів з сніданками.

Готель розташований в 100 метрах від піщаного пляжу на березі затоки Розжарюємо. Безкоштовний трансфер на пляж Патонг. Сімейні номери з балконом і безкоштовний інтернет. Готель в 10 хвилинах ходьби від центру, де кипить нічне життя, безліч ресторанів, кафе і магазинів.

Довіряючи нашому досвіду сміливо вибирайте відпочинок на Самуї , Тільки тут можна відпочити від шуму і міської суєти. З дітьми ж краще вибрати Пхукет , Тут можна знайти величезну кількість розваг від аквапарків до морських прогулянок на весь день.

Самостійно в Єгипет

Якщо хочеться недорого відпочити закордоном де жарко і десь поруч море, то варто згадати про Єгипті. На жаль, поки авіасполучення з цією країною перервано.

Але якщо дуже хочеться, то є можливість відвідати цю країну через Мінськ або Калінінград самостійно . Деякі турагентства продовжують продавати путівки в Єгипет. Напрямок затребуваний враховуючи, що на Синайському півострові не так вітряно в цей час і там не потрібна віза. Температура води в середньому + 21 ° С, а температура повітря близько +27 ° С.

Спланувати поїздку до Єгипту:

Спланувати поїздку до Єгипту:

Єгипет

Куди злітати в березні на море ще?

Розглянемо менш популярні напрямки у росіян в цьому році, які ні трохи не поступаються за погодними умовами і вартості відпочинку.

  • Індія і Шрі-Ланка. Тури в Індію з вильотом з Москви на 6 ночей обійдуться приблизно від 46 246 рублів.

Для відпочинку навесні в Індії рекомендуємо розглянути екскурсійний тур «Золотий трикутник» - включає проживання в готелі 4 зірки, сніданки і екскурсії з російськомовним гідом.

Тури на море в Кералу, Гоа і Шрі-Ланку дорожче. Так екскурсійна путівка «Золотий трикутник і Гоа» на 12 ночей коштує 68 600 рублів і включає пляжний відпочинок. Середня температура повітря + 32 ° С, води + 27 ° С. У вартість турів не включено авіапереліт і віза.

  • Китай. Нове, стрімко розвивається напрямок. Поїздка в Пекін і Шанхай з проживанням в готелях 3-4 зірки, сніданками та екскурсіями обійдеться в 66 472 рубля. Авіапереліт і віза не включені у вартість.

Пляжні тури на острови ( Хайнань ) Починаються від 98 000 рублей за семиденний відпочинок. Вони, як правило, включають авіапереліт, трансфер, проживання та сніданки. Готелі розташовуються на 1 і 2 лінії від моря. У цю пору року в Китаї погода аналогічна індійської; тепло і сонячно. Гостинна країна з хорошим сервісом і традиціями.

  • ОАЕ. З особистого досвіду радимо бронювати тури з середини березня, справжнє тепло приходить в Емірати тільки починаючи з цього періоду. Дні незмінно сонячні, а море тепле. Ціни на відпочинок з дітьми в ОАЕ в березні починаються від 52 000 рублів. Якщо вас цікавить пляжний відпочинок, то важливо знати, що транспорт в ОАЕ дорогою. Краще підбирати готель ближче до пляжу.

Тур в готель Green House 2 * , Шарджа зі сніданком і вечерею коштуватиме 63 764 рубля. Пляж і стоянка для яхт знаходиться навпроти готелю. У готелі 2 басейни, фітнес-центр і сад з рестораном, обмінний пункт. Поруч розташовані парк Аль-Іттіхад, базар Шарджі Блю Саук і кілька торгових центрів. Персонал говорить російською.

Персонал говорить російською

ОАЕ

Індивідуальні та групові тури навесні

Тепер розглянемо варіанти відпочинку в березні закордоном, де можна покуштувати екзотичну кухню, побачити дивовижні місця і насолодитися морем. Такими напрямками можна вважати тури в Домінікану , Ізраїль, В'єтнам, на Кубу і в Мексику. Туроператори вже продають путівки по акції раннього бронювання, але ціни ще занадто високі, тому ці варіанти важко назвати масовими.

Тури на весняні канікули з Москви:

  • В'єтнам. CR Hotel 2 *, Нячанг . Вартість пляжного туру - від 93 929 рублів без харчування на 6 ночей. Готель розташований в тихому місці недалеко від центру міста і в 300 метрах від піщаного пляжу.

Середня температура повітря на початок весни + 32 ° С, води + 27 ° С. Пляжний відпочинок в березні на море закордоном - цим уже нікого не здивуєш. Але у туристів відпочиваючих у В'єтнамі є можливість відвідати легендарний Ангкор-Ват у сусідній Камбоджі або Маловідомі туристами Лаос.

  • Мексика. готель Krystal Urban Cancun Centro 5 * , В центрі Канкуна. Ціна поїздки зі сніданками - 158 040 рублів. У готелі є басейн і фітнес-центр. У кожному номері сейф і Wi-Fi. Туристів Канкун приваблює своїми знаменитими пляжами, найчистішим Карибським морем і близькістю унікальних археологічних об'єктів. Таких як піраміди майя в Чичен-Іца.

Наведена вартість пакетних пропозицій актуальна на момент публікації, спланувати відпустку всією сім'єю і дізнатися точні ціни з вильотом з вашого міста можна самостійно за допомогою популярного пошукача Travelata:

Куди поїхати покататися на лижах в Європі?

Де в березні покататися на лижах або провести відпочинок в горах на свіжому повітрі? За цим напрямком можна перерахувати величезну кількість курортів, одна тільки Австрія може вирішити дане питання і повністю задовольнити потреби гірськолижників.

В Європі є кілька країн, де можна займатися зимовими видами спорту аж до квітня. Це Німеччина, Іспанія, Чехія, Польща, Болгарія, Андорра, безумовно - Скандинавські країни.

Але все ж за статистикою велика частина туристів вибирає відпочинок в Австрії, Італії і Франції. Перш за все через рівень сервісу, можливості швидко дістатися до курорту і деяких привабливих пропозицій, які пропонують великі гірськолижні курорти.

так австрійські курорти заманюють туристів своїми розкішними spa-центрами з використанням термальних вод і басейнів на відкритому повітрі.

Франція і Італія - ​​пропозиціями на використання всього одного скі-пасу, який дозволяє кататися на різних трасах на величезній території. Причому, між курортними містечками курсують безкоштовні автобуси для лижників. Наприклад, в зоні «3-х долин» у Франції або зоні Суперский Доломіти в Італії.

А аеропорти Бергамо в Італії і Інсбрук в Австрії настільки орієнтовані на лижників, що на більшій частині рейсів дозволяють провозити гірськолижне спорядження безкоштовно.

Спланувати поїздку своїм ходом і заощадити на авіаквитках допоможе Aviasales , Підібрати готель і знайти найдешевший номер серед всіх готельних баз в інтернеті допоможе пошуковик RoomGuru .

  • Де покататися в березні на гірських лижах в Австрії?

Тих, хто любить гори в першу чергу притягують Альпи і федеральна земля Тіроль , Де зосереджені кращі гірськолижні курорти Австрії. Дістатися туди можна через аеропорт Мюнхена, Зальцбурга або Інсбрука.

Путівки в Австрію - від 55 000 рублів і вище. Тур в невеликий готель Pension Herzog, Цель-ам-Зеє . Вартість на двох з сніданками - 59 888 рублів. Готель розташований недалеко від красивого озера Целлер-Зеє і від зупинки лижного автобуса на траси в Кітцштейнхорне і Шмиттенхое. Гості відзначають доброзичливість господарів і наявність безкоштовного інтернету.

  • Гірськолижні тури в Італію

Березневі тури в Італію починаються від 72 000 рублей на двох.

Тур в сімейний готель Livigno 3 * на знаменитому курорті Лівіньо на 7 ночей обійдеться мінімум в 79 547 рублів. З вікон готелю відкривається панорамний вид. У номерах гіпоалергенні килими і дерев'яні меблі в альпійському стилі. Готель розташований в центрі міста. Свій ресторан і бар. У пішої доступності підйомники. Недалеко spa - центр.

  • Гірськолижні тури до Франції

Вартість весняних турів на гірські курорти починається з 89 000 рублів за двох.

тур в Apartments Avoriaz Apr 3 * в містечку Авориаз на 7 ночей - від 96 356 рублів. Аеропорт Шамбері в 143 км.

Готель знаходиться прямо на схилі. При оплаті пакетною пропозицією потрібно внести поворотний депозит в розмірі 300 євро. В апартаменті повністю обладнана кухня, є дитячі меблі. Поруч платна парковка.

Поруч платна парковка

Тіроль (Австрія)

Екскурсійний відпочинок в березні

Весна підходить для романтичних подорожей тим, хто любить сходження або паломницькі тури. Іспанія, Португалія, Греція, Ізраїль і Туреччина цілком підходять для цих цілей. Туристів в березні ще трохи, а погода майже літня. Такі умови дозволять не тільки легко зітхнути в дали від натовпу туристів, а й зробити відмінні фотографії без зайвих силуетів в кадрі.

Екскурсійні тури за кордон пропонують багато туроператорів, але ви можете придумати тур самостійно. Досить продумати маршрут і забронювати житло. Варто попередньо ознайомитися з відгуками і візовою політикою країн, які ви вибрали для подорожей.

Куди поїхати на море в березні без візи?

Для росіян віза не потрібна в Ізраїль, Таїланд, ОАЕ, Туреччину, Домінікану, Кубу, Перу і Бразилію , Філіппіни і Індонезію, на Багамські і Сейшельські острови.

Перебування в цих країнах обмежена періодом від місяця до півроку, але цілком достатньо для того, щоб провести там свою відпустку. Є ще ряд країн, які можна відвідати без віз, але вони менш популярні у туристів.

Перу

Де краще відпочивати в березні на море?
Куди поїхати відпочивати навесні разом з дітьми або в компанії друзів на море, де сезон в самому розпалі?
Виникає питання - куди поїхати з дітьми в березні відпочивати і який вибрати курорт?
Де в березні покататися на лижах або провести відпочинок в горах на свіжому повітрі?
Де покататися в березні на гірських лижах в Австрії?
Куди поїхати на море в березні без візи?

Новости