Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тиждень в готелі: як люблять відпочивати росіяни

Фото: YAY / ТАСС

Росіяни вважають за краще їздити у відпустку з партнерами і зупинятися в готелях. До такого висновку прийшли фахівці міжнародного туристичного сервісу Momondo.

64 відсотки респондентів вважають партнера або чоловіка (дружину) кращим попутником. У готелях під час відпустки зупиняються 44 відсотки росіян. При цьому для 27 відсотків вирішальне значення має кількість зірок. Номери в готелях всередині країни росіяни, як правило, бронюють за 28 днів до поїздки, а за кордоном - за 45 днів.

При виборі варіанту розміщення ціна є вирішальним фактором для 63 відсотків наших співвітчизників, а при купівлі авіаквитків - для 51 відсотка.

Середня тривалість відпустки росіян становить сім днів. В цей тиждень половина опитаних вважають за краще займатися шопінгом (47 відсотків). Найменше наші співвітчизники готові економити на екскурсіях (9 відсотків), а також харчуванні і перекуси (9 відсотків). Також росіяни люблять фотографуватися: 36 відсотків завантажують фотографії з відпустки в соціальні мережі.

У дослідженні наголошується, що на подорожі гроші витрачають близько 26 відсотків росіян. У покупку одягу вкладаються 13 відсотків, а в ремонт квартир - 11 відсотків.

Дослідники також з'ясували улюблені напрямки наших співвітчизників. Найпопулярнішим містом у російських туристів залишається Бангкок. Там їх приваблює стабільно тепла погода, низькі ціни і природа.

Однак у 2017 році інтерес туристів почав зміщуватися в бік Європи. У цьому році кількість пошукових запитів по Ніцці зросла на 223 відсотка в порівнянні з минулим роком. Це дозволило їй вибитися в лідери серед 50 найбільш затребуваних напрямів, розповіла представник туристичного сервісу Ірина Рябовол.

В опитуванні взяли участь 996 росіян.

У травневому рейтингу у москвичів на першому місці залишається Росія, хоча в цьому році попит на поїздки всередині країни впав на 16 відсотків. З тих же москвичів, які вирішили відправитися за кордон, більшість поїдуть до Європи . Як і в минулому році, цієї весни лідирують Італія, Іспанія і Німеччина, які зайняли другу, третю і четверту позиції рейтингу.

В Італії цієї весни поїдуть на 32 відсотків більше москвичів, ніж в минулому році, в Німеччину - на 15 відсотків, а в Іспанії - на два відсотки.

Поділитися в соціальних мережах:

Новости