Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Термін дії закордонного паспорта в Єгипет в 2019 році

  1. Вимоги до паспорту для Єгипту
  2. Нові правила
  3. Загальні вимоги до закордонного паспорту

Головний документ, який дозволить вам виїхати за межі своєї країни, - закордонний паспорт. Саме він найчастіше стає причиною відмови у видачі візи, якщо мандрівник не виявив належну пильність. Збираючись за кордон, в першу чергу перевірте термін дії вашого закордонних документів. В Єгипті термін дії закордонного паспорта в 2019 році теж має свої обмеження.

Вимоги до паспорту для Єгипту

Єгипет для росіян вже давно став зручним місцем відпочинку, багато в чому, звичайно, завдяки спрощеній візовій системі Єгипет для росіян вже давно став зручним місцем відпочинку, багато в чому, звичайно, завдяки спрощеній візовій системі.

Звичайна туристична путівка тривалістю не більше 14 днів дозволяє просто прилетіти в аеропорт Шарм-Ель-Шейха, пред'явити закордонне посвідчення особи, сплатити мито (25 доларів) і спокійно насолоджуватися теплою африканською країною.

До недавніх пір одним з вимог до виїзного документу був період його дії, який повинен був закінчуватися не раніше двох місяців після повернення на батьківщину. Варто, однак, відзначити, що Посольством Єгипту вже давно визначено зовсім інший термін - півроку. Але, оскільки необхідності отримувати візу в багатьох випадках немає, прикордонні служби поки закривають очі на цей нюанс.

Нові правила

Але дія закордонного паспорта для Єгипту в 2019 році офіційно буде закріплено як період не менше 6 місяців.

Нове правило ось-ось вступить в силу і принесе з собою деякі незручності, особливо тим туристам, які вже придбали травневі тури. Нове правило ось-ось вступить в силу і принесе з собою деякі незручності, особливо тим туристам, які вже придбали травневі тури

Цілком очевидно, що невідповідність вашого документа вимогам нового порядку перетину єгипетського кордону може стати причиною відмови у видачі візи або в дозволі на в'їзд в країну вже в аеропорту Єгипту. Саме тому, перш ніж почати планувати свою відпустку, не зайвим буде ще раз перевірити, щоб терміну дії вашого закордонного документа вистачило для здійснення цієї подорожі.

Загальні вимоги до закордонного паспорту

Відразу ж потрібно нагадати, що для перетину кордону цієї країни віза вам не знадобиться, якщо ви робите короткостроковий туристичний візит.

А в період з 15 січня по 30 квітня поточного року ще і скасований візовий збір по прильоту. Але розслабитися ви зможете тільки тоді, коли переконаєтеся, що всі інші документи не викличуть зайвих питань у співробітників митної служби.

Переконавшись, що термін дії закордонного паспорта для поїздки в Єгипет дозволяє вам відправитися в дорогу, перевірте так само і інші характеристики вашого документа, на які обов'язково звернуть увагу співробітники прикордонного контролю. Отже, документ може бути визнаний недійсним, якщо:

  1. У ньому більше немає незаповнених сторінки для віз.
  2. Ви змінили прізвище, а в посвідченні особи залишилася колишня.
  3. Документ порваний, забруднений, має інші дефекти.
  4. У ньому є рукописні позначки.

У разі виявлення хоча б однієї з цих характеристик вам необхідно подати заяву на оформлення нового документа закордонного зразка. Не забувайте, що в ньому повинна стояти ваш підпис. І останнє: діти, які не внесені до посвідчення особи батьків, повинні мати своє власне.

Віза до Єгипту: Відео

Новости