Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Страховка в Болгарії: яку купити для візи?

  1. Навіщо потрібна медична страховка в Болгарії
  2. Яку страховку треба купити для відкриття візи
  3. Які додаткові опції бажано придбати?
  4. Вартість страховки - де знайти найдешевшу страховку для виїзду до Болгарії?
  5. Альтернативні способи купити страховку

Як оформити дешеву страховку для відпочинку в Болгарії? Які додаткові опції використовуються, а які тільки марна трата грошей? Де купити дешеву медичну страховку онлайн?

туристам, самостійно організовують свій відпочинок в Болгарії, ми рекомендуємо купувати страховку через інтернет . Так вийде дешевше, швидше і надійніше. Особливо якщо вибрати страховку правильно - купивши її у компанії, яка дійсно допоможе в разі чого.

Якщо ж Ви купуєте пакетний тур в Болгарію , Швидше за все в нього вже буде включена і страховка теж. В нашу, наприклад, входило навіть страхування від дощу і буревію. Страшно уявити скільки грошей ми за неї переплатили.

Навіщо потрібна медична страховка в Болгарії

Медична страховка є обов'язковою в переліку документів для відкриття болгарської візи . Її наявність буде перевірятися митниками на кордоні. Без страховки Вас просто не пустять.

Є й друга причина - з 2016 року Російська держава офіційно відмовилося оплачувати лікування своїх громадян, які потрапили в неприємності закордоном. Якщо раніше Ваші родичі могли підключити МНС і «вибити» оплату лікування, тепер таке вже не пройде. Офіційна позиція влади: «Якщо Ви не придбали страховку, значить всі ризики берете на себе і оплачувати лікування повинні з власної кишені, а не за рахунок інших платників податків». В принципі, цілком справедливо.

Середня вартість лікування наших туристів в Болгарії перевищує 2 000 000 рублів. У Вас є такі гроші? Можете їх вільно витратити? Якщо немає - обов'язково придбайте хорошу страховку.

До речі, для дитини теж необхідно оформляти окремий страховий поліс.

Яку страховку треба купити для відкриття візи

для відкриття болгарської візи достатньо придбати страховку на 30 000 Євро або більше. Страховка повинна починатися до в'їзду в країну і закінчуватися - після. В страховці не може бути франшизи - мінімальної суми, яка не виплачується страховою компанією.

Але не все так просто. Стандартна страховка не покриває багато видів витрат, їх необхідно включити додатковими опціями (це не обов'язково, але бажано).

Які додаткові опції бажано придбати?

Страховка з додатковими опціями буде коштувати помітно дорожче «мінімальної», але вона дійсно допоможе в разі чого. Давайте розглянемо основні опції, які можуть Вам знадобитися:

  • Поїздка на особистому автомобілі - необхідна в разі, якщо плануєте в'їжджати до Болгарії на машині.
  • Страхування цивільної відповідальності - потрібна, якщо плануєте займатися гірськолижним спортом на випадок, якщо раптом Ви не навмисно завдасте травму іншим людям. На деякі схили без такої страховки не випускають.
  • Страхування для займаються спортом - щоб Вам оплатили травми, необхідно вказати види спорту, якими плануєте займатися (гірські лижі, сноуборд, дайвінг і т.д.).
  • Страхування від нещасних випадків - потрібно, щоб Ви не тільки оплатили витрати, але і виплатили компенсацію.

Звичайно ж, є й інші додаткові опції. Наприклад, популярні страхування скасування поїздки, втрати багажу або документів. Якщо вони Вам потрібні, рекомендуємо придбати і ці опції.

Як жарти: для російськомовних туристів корисною може виявитися оплата допомоги при алкогольному сп'янінні. Ця та інші рідко використовувані опції за замовчуванням приховані, в сервісі Cherehapa треба натиснути кнопку докладніше під обраною страховою сумою.

Вартість страховки - де знайти найдешевшу страховку для виїзду до Болгарії?

Купувати страховку через інтернет набагато вигідніше, швидше і простіше, ніж в офісі у страхової компанії. Ми рекомендуємо скористатися сервісом Cherehapa , Який співпрацює тільки з перевіреними страховими компаніями і максимально докладно описує включені в страховку опції. За рахунок великих обсягів продажів, ціна страховки для Вас буде дешевше, ніж в офісі:

  • Найдешевша страховка близько 500 рублів на людину (за 7 днів).
  • Хороша страховка обійдеться Вам близько 1000 рублів на людину.
  • Страховка з додатковими опціями виходить від 1500 до 2500 рублів з людини на тиждень.

Важливим буде і той факт, що при спілкуванні «вживу» страховий агент може переконати Вас купити страховку з непотрібними опціями або навпаки, пообіцяти, що страховка покриває набагато більше, ніж насправді. Купуючи страховку в інтернеті, Ви чітко бачите від чого вона захищає, а від чого - ні.

Альтернативні способи купити страховку

Звичайно ж, Cherehapa - не єдиний сайт, де можна купити страховку. Просто ми з Аліною найчастіше користуємося саме їм, так як здався самим простим і зрозумілим. Але справедливості заради розповімо і про інших:

  • Strahovkaru.ru - головна фішка в тому, що вони шукають кращі пропозиції страхових компаній і дозволяють купувати страховки безпосередньо. З одного боку це надійніше, так як немає посередника, але з іншого - сайти у страхових різні і не завжди зрозумілі.
  • Порівняй - особливих плюсів і мінусів в порівнянні з Черехапой ми не бачимо. Але тут трохи інший набір страхових компаній.

Інші послуги для відправляються в Болгарію

Вартість страховки - де знайти найдешевшу страховку для виїзду до Болгарії?
Які додаткові опції використовуються, а які тільки марна трата грошей?
Де купити дешеву медичну страховку онлайн?
У Вас є такі гроші?
Можете їх вільно витратити?
Які додаткові опції бажано придбати?
Вартість страховки - де знайти найдешевшу страховку для виїзду до Болгарії?

Новости