Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найдешевший відпочинок за кордоном - як і де дешево відпочити за кордоном

  1. Переїзд або переліт?
  2. Безкоштовне проживання за кордоном це реальність
  3. Харчування і інші витрати

Багато хто вважає, що відпочивати за кордоном не кожному по кишені. Кого-то відлякує вартість проживання, кого-то вартість харчування, а для кого-то непідйомною виявляється вартість квитків. На ділі є кілька способів завдяки яким можна організувати бюджетний відпочинок за кордоном. Про те, як це зробити і піде мова в цій статті.

Найдешевший відпочинок за кордоном це той, який ви організуєте самостійно. Але це не означає що ви будете себе в чомусь обмежувати, навпаки - таким чином ви отримаєте величезну свободу дій. На питання де дешево відпочити за кордоном кожен знаходить свою відповідь, але сам процес зводиться до вирішення трьох питань:

  • транспорт
  • проживання
  • потокові витрати

зміст сторінки

Переїзд або переліт?

Літак - самий зручний і швидкий вид транспорту, але відносно дорогий Літак - самий зручний і швидкий вид транспорту, але відносно дорогий. Проте, якщо скористатися послугами авіаперевізників-лоукостерів , Можна за помірні гроші потрапити практично в будь-яку країну.

Щоб купити квиток за прийнятною ціною потрібно планувати поїздку як мінімум за три місяці. Але будьте готові до того, що вам доведеться займати місця в салоні літака як в звичайному автобусі - лоукостер рідко закріплюють певні місця за пасажирами. Що стосується багажу, то краще обмежитися ручною поклажею, так як за місця в багажному відділенні з вас візьмуть додаткову плату.

ПОРАДА:
Якщо потрібно взяти з собою багато багажу, можна заздалегідь переслати його туди, де ви зупинитеся.

Ви можете переглянути ціни авіаквитків в сюжеті вас напрямку, вибрати кращий варіант і замовити авіаквиток онлайн заповнивши цю форму:
Якщо немає можливості придбати квиток на літак або ви хочете заощадити, можна подорожувати наземним транспортом. При цьому не обов'язково купувати квиток на рейсовий автобус або поїзд. Є спеціальні ресурси, на яких люди шукають попутників за помірну плату.

Багато хто їде за кордон «порожняком» і хочуть хоч якось компенсувати бензин. Вони розміщують пропозиції про пошук попутника на спеціалізованих інтернет-сайтах. Послуги таких ресурсів повністю безкоштовні, коштувати така поїздка буде дешевше, ніж квиток на автобус або поїзд, а до місця призначення ви доберетеся набагато швидше.

Безкоштовне проживання за кордоном це реальність

В інтернеті є спеціалізовані ресурси, на яких знаходять один одного люди, які люблять подорожувати. Називають вони себе - каучсерфери . Вони приймають гостей з інших країн або регіонів, надаючи їм можливість пожити у себе вдома або переночувати. Іноді вони беруть гроші за їжу, але це рідкість - в їхньому середовищі це не прийнято.

Якщо ви плануєте поїздку, можете зареєструватися на спеціалізованому сайті і пошукати каучсерферов в тій країні і місті, які плануєте відвідати. Цей рух дуже поширене і знайти людину, який вирішив дати притулок у себе туриста на кілька днів не є проблемою.

Харчування і інші витрати

Якщо ви хочете заощадити, краще забути про туристичних екскурсіях, вечерях в ресторанах і поїздках на таксі Якщо ви хочете заощадити, краще забути про туристичних екскурсіях, вечерях в ресторанах і поїздках на таксі. Але це не негативна сторона, а позитивна. Туристи, які їздять за кордон самостійно, отримують набагато більше вражень і емоцій ніж ті, хто подорожує в складі туристичних або екскурсійних груп.

Що стосується харчування, найкраще скуповуватися в супермаркетах і готувати їжу самостійно. Причому в деяких країнах є свої особливості. Так, в Парижі ціни в супермаркеті, розташованому в центрі міста, можуть бути в два-три рази вище, ніж в магазинах на околиці. А в деяких азіатських країнах вартість «вуличної їжі» настільки низька, що простіше трохи переплатити, ніж займатися цим.

З приводу пересування по країні - відразу уточніть, який вид транспорту найбільш зручний і дешевий. Якщо ви збираєтеся відвідати багато різних місць і відпочиваєте компанією, варто подумати про оренду автомобіля. Так, при цьому витрати зростуть, але вони компенсуються тим, що ви не будете прив'язані до певних маршрутах і графіку руху транспорту.

Слідкуйте за нашими новинами і статтями ВКонтакте , Twitter і Facebook !

Сподобалася стаття? Ви визнали її корисною? Поділіться з друзями в соціальних мережах!

Переїзд або переліт?
Сподобалася стаття?
Ви визнали її корисною?

Новости