Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На кордоні без черги

19 вересня 2015

Поки існують межі на подобу тієї, що функціонує між Білоруссю і Євросоюзом, будуть існувати і черги на кордоні . Під'їжджаючи до "краю двох світів" можна спостерігати дві черги: одна з легкових машин, друга з вантажних автомобілів. Автобуси дійсно не стоять у черзі біля кордону. Вони відразу під'їжджають на в'їзд до пункту автомобільного пропуску та їх впускають на територію КПП, а ось всередині ..

Для кожного типу транспортного засобу слід розрізняти дві черги: одна вибудовується перед кордоном, а друга формується в самому пункті автомобільного пропуску для проходження митниці і паспортного контролю. Шопінг намиста в'їжджаючи в КПП стають для оформлення на кордоні один за одним, іноді формуючи багатогодинну чергу.

Рекламний хід шоп-турів про те, що автобус не стоїть на кордоні - це розрахунок на людей ще не стикалися з подібною ситуацією. 100% шоп-турів не стоять у черзі біля кордону, але ці ж 100% туристичних автобусів стоять один за одним під час оформлення в митниці і у прикордонників.

Таким же правом, не стояти в черзі біля кордону перед пунктом пропуску при виїзді з Білорусі користуються сім'ї з дітьми до 3 років, інваліди 1 групи і їх супроводжують, а також інші громадяни зазначені на сайті прикордонного комітету Республіки Білорусь . При виїзді з Євросоюзу таке право відсутнє у сім'ї з дитиною, але є у громадян Євросоюзу.

Варто згадати про пасажирських перевізників виконують рейсові маршрути: ці хлопці дійсно не варті в автомобільній черзі ні біля кордону, ні в КПП, тому що їдуть вони за розкладом від вокзалу до вокзалу, а й проїзд у них коштує дорожче, ніж шоп-бусами.

фото onliner.by

Розповісти знайомим в соціальних мережах:

Новости