Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лікування за кордоном



Пошук по сайту



Лікування в Європі

Будь-яка хвороба - це завжди фізичні і душевні страждання. Стаціонарне лікування закордоном або в Росії, можлива операція і подальше період реабілітації, або відновлення - весь цей процес займає досить великий проміжок часу. Сьогодні кожен російський громадянин вже може вибирати - де йому проходити лікування - в Європі або ж у вітчизняній клініці або санаторії. Чим відрізняються ці два напрямки і наскільки "вигідно" лікування в тому чи іншому випадку - ми зараз і розберемо докладніше.
Отже, найтриваліший період в ході лікувального процесу - це відновлювальний. Лікування за кордоном в цьому випадку пропонує масу можливостей щодо допомоги при будь-яких захворюваннях. Якщо пацієнт страждає серцево-судинних захворюванням, і переніс інфаркт міокарда - йому можуть бути протипоказані одні санаторії, але вкрай необхідне перебування в інших. Звичайно, лікування в Росії, також як і лікування закордоном класифікується за основними профілями впливу на органи і системи людини, і дозволяє відновитися після важких захворювань. Однак, наприклад, лікування в Європі виграє за багатьма показниками, серед яких і високий професіоналізм співробітників і медичного персоналу, і відмінна технічна оснащеність санаторіїв. А фінансова сторона майбутнього лікування в Європі практично не відрізняється за своїми характеристиками від такої для російських санаторіїв.
Ще одна відмінна риса європейських оздоровчих курортів - їх позитивний вплив випробувано на протязі століть використання в оздоровчій практиці. Лікування в Європі на сьогоднішній день - це сотні санаторіїв, які використовують різні природні чинники в лікувальному процесі. Тут і термальні водні джерела з їх різноманітним впливом на людину, тут і високогірні умови з чистим повітрям. Згадайте, як в позаминулому столітті всі російські дворяни намагалися пройти курс лікування в Європі при самих різних захворюваннях. І адже позитивний ефект від цього лікування був досить значним. Оздоровлюючий ефект зберігався протягом багатьох років.
Основними "курортними" країнами, що пропонують ефективне та багатопрофільне відновне лікування в Європі, є традиційно: Німеччина , Австрія і Чехія , Словенія . Саме ці країни багаті на різні природні оздоровлюючі фактори.

Лікування в Німеччині

Будучи великою європейською країною з високорозвиненою системою охорони здоров'я, Німеччина сьогодні пропонує всі можливості для повного оздоровлення. І в не меншому ступені це обумовлено також одними з кращих в Європі курортів.
лікування в Німеччині - це не тільки високорозвинена хірургія, не тільки краще лікувально-діагностичне обладнання. Це ще і максимальні можливості для відновлювальної терапії, для реабілітації та доліковування на базі різних курортів. Треба сказати, що на лікування в Німеччину щорічно відправляються сотні тисяч пацієнтів з різних країн світу, в тому числі і з Росії. І пов'язано це також з доступністю в ціні цих процедур. Навіть в порівнянні з кваліфікованої і спеціалізованої допомогою в Москві лікування в Німеччині виглядає не таким вже й дорогим, і, часом, навіть більш доступним для багатьох категорій хворих. Особливо це стосується такого сегмента в охороні здоров'я, як санаторно-курортне лікування в Німеччині . Адже, вирушаючи на такий курорт, ви не тільки отримаєте максимум фізіотерапевтичних і розслаблюючих процедур, а й зможете досліджувати стан свого організму на новітньому обладнанні, яким оснащені багато курортні клініки.
лікування в Німеччині - це в більшості своїй завжди комплексний вплив на організм людини, доповнене сучасними методами обстеження, по праву вважаються кращими у всій Європі і одними з кращих в світі. Відновлює і санаторне лікування в Німеччині відомо з давніх часів. Так, ще за часів римської імперії тут були організовані різні купальні для тодішньої знаті. Їх популярність була досить високою завдяки позитивному ефекту на здоров'я людини.
В середні віки лікування в Німеччині на мінеральних джерелах, втім, як і по всій Європі, не практикувалося через усталених в той час стереотипів про шкоду водних процедур. Однак, починаючи з 15-16 століть, поряд з іншими країнами, тут стали знову відкриватися закриті курорти. Лікування в Німеччині знову набуло колишню популярність, стали забудовуватися нові території поблизу нових мінеральних джерел. Особливе зростання такого будівництва припав на 18-20 століття, коли було відкрито більшість сучасних курортів, що пропонують лікування в Німеччині.
Які ж основні напрями впливу на організм людини німецьких термальних курортів, і які найбільш відомі з них? Отже, сьогодні лікування в Німеччині пропонує більше десятка різних курортних регіонів країни. У їх число входить знаменитий курорт Баден-Баден. Розташований в гірській місцевості, це місто-курорт пропонує відпочиваючим десятки різних термальних джерел, як відкритих, з температурою води до 68 С, так і артезіанських, які подають мінеральну хлоридно-натрієву воду в труби. лікування в Німеччині - в санаторіях Баден-Баден - показано для страждаючих серцево-судинними захворюваннями, патологією нервової системи, шкіри та опорно-рухового апарату. Грязьові ванни, обгортання, та й просте купання - ось те лікування в Німеччині в Баден-Бадені, яке дозволить відновити сили як після серйозної операції, так і при хронічних захворюваннях.
Ще один, може бути, навіть більш відомий регіон, що пропонує всім бажаючим пройти курс лікування в Німеччині - це Бад Кіссінген. Знаходиться цей регіон в гірській Баварії, багатою на термальні джерела вуглекислотного, залозистого і просто хлоридно-натрієвої характеру. До речі, сольові відкладення дозволили створити соляні печери в місцевих санаторіях, що позитивним чином впливає при захворюваннях дихальної системи. Лікування в Німеччині в санаторіях Бад Кіссінген показано пацієнтам із захворюваннями органів дихання, серця і судин, травної системи, а також кісток і суглобів. Треба також сказати, що майже всі санаторії та готелі в Бад Кіссінген оснащені сучасною діагностичною і лікувальною апаратурою. Так що, вирушаючи на лікування до Німеччини в цей регіон, ви зможете пройти повноцінне обстеження всіх систем організму і об'єктивно оцінити ефективність проведеного лікування.
Ще один великий курорт, що пропонує всебічно бальнеологічне лікування в Німеччині - це Бад-Кроцінген. Він знаходиться практично на кордоні з Францією і має найбільш концентровані в Європі вуглекислотні мінеральні джерела, причому термального характеру. Температура води досягає 40 С. Такі переваги дозволяють проводити лікування в Німеччині в санаторіях Бад Кроцінгена всім хворим, що страждають захворюваннями сполучної тканини, ревматизм, серцево-судинною системою і нервовими розладами.

Лікування в Чехії

Країна з найбільш відомими не тільки на всю Європу, а й на весь світ санаторіями і курортними зонами відпочинку - це Чехія. Лікування в Чехії користувалося величезною популярністю здавна. Основними природними чинниками, що лікувальний ефект, є в цій країні водні мінеральні джерела. Причому більшість з них розташована в західній частині держави.
Лікування в Чехії почалося, за переказами, майже тисячу років тому. Саме тоді в околицях сучасного курорту Карлові Вари місцевими селянами було виявлено джерело з мінералізованою водою. Однак аж до середньовіччя лікування в Чехії з використанням цих вод було не поширене через різноманітні причини. І тільки лише в 14 столітті відпочиваючим в цих місцях королем Карлом IV був виявлений подібний джерело, що послужив підставою для початку санаторно-курортного лікування в Чехії. На честь офіційного першовідкривача цього способу оздоровлення за допомогою водних джерел тут був заснований, мабуть, найвідоміший курорт цієї країни - Карлові Вари.
Починаючи з 14 століття, багато європейських монархів неодноразово відвідували в цій країні різні термальні джерела, створивши довкола них особливі зони відпочинку. Так, вже через 200 років в Карлових Варах налічувалося понад 200 різних санаторіев.Леченіе в Чехії ставало досить популярним і рекомендувалося багатьма лікарями того часу. У минулому столітті відомі політичні діячі та творчі особистості також відвідували ці санаторії. Були засновані інші, не менш популярні сьогодні курорти - Маріанські Лазні, Подебради, Лугачовице і інші, де використовувалися різні за складом води мінеральні джерела.
Лікування в Чехії допомагало хворим в разі найрізноманітніших захворювань. Чехія дивовижне місце для відпочинку. Тури в Чехію мають велику популярність. Клімат країни привертає до спокійного і розміреного проведення часу. Десятки і сотні різноманітних мінеральних джерел мають різні властивості, що дозволяє виділити лікування в Чехії в окремий напрям державної охорони здоров'я. До речі, відсутність різких перепадів температури, м'які зими і спекотне літо ріднять цю місцевість з особливостями середньої російської смуги, що сприятливо для будь-якого росіянина, особливо страждає серцево-судинними захворюваннями і відправляється на лікування до Чехії.
Треба сказати, що основними лікувальними процедурами на всіх курортах цієї країни є: грязелікування, купання і вживання мінеральної води, різні бальнеологічні процедури. Крім того, лікування в Чехії включає в себе також різноманітне фізіотерапевтичне вплив, який чиниться в будь-якому санаторії спеціалізованим персоналом. Тут і голкорефлексотерапія, і різні види гімнастики, електрофорез, УВЧ, магнітотерапія і т.д. Для того, щоб лікування в Чехії надало позитивний ефект у разі наявності захворювань, необхідна попередня консультація з лікарем з метою вибору певного курорту і санаторію.

Лікування в Австрії

Поряд з іншими європейськими курортами, знаменитими своїми термальними і мінеральними джерелами, що пропонують всім бажаючим ефективне лікування за кордоном, австрійські курорти також мають велику популярність серед пацієнтів зі всієї Європи.
Лікування в Австрії показано практично при всіх захворюваннях організму, що вимагають бальнеологічного впливу або вживання мінеральної води. Найбільш відомі курорти цієї країни розташовуються в районах з гористою місцевістю. Тому, крім різних лікувальних процедур, ви зможете прогулятися лісовими стежками, подихати свіжим гірським і лісовим повітрям, відвідати навколишні визначні пам'ятки, на які так багата провінція цієї країни.
Лікування в Австрії в курортному районі Бад Татцмансдорф показано при багатьох захворюваннях. Тут і гінекологічні, і захворювання серця і судин, і порушення обміну речовин. До речі, навіть ендокринологічні захворювання, при яких протипоказані фізіопроцедури, з успіхом лікуються в санаторіях Бад Татцмансдорф. Але ще більш відомим курортом, який прославив термальне лікування в Австрії на всю Європу, є Баден. Він багатий своїми сірчаними мінеральними джерелами, температура яких сприятлива для лікування різних захворювань опорно-рухової системи та сполучної тканини. Поблизу цього курорту знаходиться т.зв. "Віденський ліс", а з іншого боку - австрійські виноградники.
Лікування в Австрії на курорті Баден - це не тільки цілий комплекс бальнеологічних процедур, а й приємні прогулянки по лісу, і відвідування місцевих визначних пам'яток. Третій за популярністю курорт, що пропонує природне лікування в Австрії - це Бад Гаштайн. Він знаменитий своїми радоновими джерелами. До того ж, розташований на рівні 1000 метрів, цей курорт сприятливий для лікування цілого комплексу захворювань організму, починаючи від серцево-судинних і закінчуючи порушеннями чоловічої потенції.
Наша компанія, пропонуючи різноманітні курортні напрями, допомагає всім бажаючим пройти повний курс лікування закордоном з відвідуванням основних європейських курортних зон. У нашому асортименті представлені практично всі відомі на сьогоднішній день центри. Ви зможете відправитися на лікування до Австрії або в інші держави по найбільш вигідною ціною. Індивідуальний підхід і унікальні пропозиції дозволяють нам гарантувати найбільш якісний сервіс і максимальний позитивний ефект для вашого здоров'я.

Природні фактори і медичні показання
У порівнянні з іншими європейськими країнами Словенія має найбільш багату карту природних джерел і мінеральних вод, які активно використовуються для лікування і реабілітації, і як наслідок - самі великі можливості для ефективного лікування різноманітних захворювань!
Головним багатством країни є численні різновиди теплих термальних вод (32-73 ° C), знамениті мінеральні води «Донат Mg», «Раденська», морська вода, чорні Солинського бруду, а також клімат: в різних частинах країни переважає морський, паннонським або приальпійського серединно-гірський клімат.
Сучасні медичні методики у використанні перерахованих природних багатств, а також розвинена інфраструктура багатопрофільних курортів і термальних комплексів допомагають досягти істотних успіхів у лікуванні хронічних захворювань органів травлення, ендокринної системи, гінекологічної та урологічної сфер, захворювань опорно-рухового апарату і шкіри, різних видів алергій, порушень кровообігу.
Невисока вартість відпочинку і лікування в словенських курортах і санаторіях, можливість поєднання відпочинку «на водах», на морському узбережжі і в горах в рамках однієї поїздки, відкритість і дружелюбність жителів, що наближається до європейських стандартів сервіс - все це забезпечує популярність Словенії для оздоровчих поїздок з дітьми або для тривалого відновного лікування клієнтів різного віку.
Клімат, пейзажі та гастрономічні традиції Словенії ідеально підходять для російської людини, мовної же бар'єр практично відсутній.

Порторож. Ідеальний варіант для сімейного та молодіжного відпочинку - в рамках одного літньої відпустки можна поєднати і плавання в морі, і курс лікувальних процедур в одному з найсучасніших інститутів таласотерапії в Європі, і бурхливе нічне життя.
Якщо ж головна мета - поліпшення самопочуття, подолання напруги, сезонних і вікових нездужань - найкращим часом для відпочинку в Порторожі вважаються осінь і весна.
Невимушена і динамічна атмосфера курорту в літні місяці змінюється умиротворенням і спокоєм «твідового сезону» - падають ціни, в повітрі відчувається прохолода, а прогулянки вздовж моря і сонячні ванни заспокоюють і піднімають настрій.
Відмінна і недорога морська кухня, виразність пейзажів, легкий італійський колорит, доступні ціни на косметичні та лікувальні програми, високий рівень медичного обслуговування визначають успіх і популярність Порторожа серед всіх вікових категорій в будь-який час року.
Курортна інфраструктура


Інститут Таласотерапії при готелі «Терме Палас»:
термально-рекреаційний центр з багатофункціональним басейном, саунами, вирами, гротами і джакузі (термальна вода).
відділення бальнеотерапії, масажне відділення, відділення фізіотерапії, центр краси, фітнес-центр з кардіо- та силовими тренажерами;
басейни з морською водою в комплексі готелів «Морьє» - мультифункціональний басейн, два закритих плавальних басейни, 1 басейн для дітей, джакузі, відкритий басейн.
Східний SPA-центр «Вай-Тай» в комплексі готелів «Морьє» - традиційний тайський масаж, східні антистресові методики, SPA-процедури по догляду за обличчям, тілом, волоссям; антицелюлітні програми, поліпшення контурів тіла, ароматерапія, обгортання з використанням лише натуральних інгредієнтів (мед, ефірні масла, трави, бруду, водорості та ін.).
Про відпочинок на курорті
Порторож - це ідеальне місце для оздоровчого сімейного відпочинку з ранньої весни до пізньої осені. М'який морський клімат, евкаліптові гаї, красива берегова лінія, довгі пішохідні променади вздовж моря, відсутність сильної спеки навіть в літні місяці - все це дає можливість відновлювати здоров'я, не перестаючи розважатися і вести активний спосіб життя.
Перебуваючи в Порторожі, варто зробити прогулянку в сусідній середньовічне містечко Піран, відправитися на велосипеді в Струньян або на поромі до Венеції. Дуже популярні автобусні екскурсії в Постойна Яму, Шкоцьянскіе печери, Любляну, поїздки за покупками до італійського Трієста.

Лікувально-оздоровчі процедури на курорті

  • Антистресові і релаксаційні програми, антицелюлітні курси, програми схуднення і краси для обличчя і тіла.

  • Терапевтичні програми - проти ревматизму, остеопорозу, псоріазу, респіраторних захворювань.

  • Процедури - ванни з водоростями, масажі (ручний, лімфодренаж, шиацу, тайський, рефлексотерапія), компреси з водоростями, підводний гідротерапія, масаж Віші, інгаляції, фанго, пресотерапія, знеболювальна електротерапія, лікувальна фізкультура, водна аеробіка, дієтичне харчування, терапія лікувальними чаями для схуднення та детоксикації організму.

Основні медичні показання для перебування
на курорті

  • Стану фізичного і нервового виснаження, ослаблення імунітету.

  • Часті респіраторні захворювання - хронічні синусити, бронхіти, астма.

  • Захворювання опорно-рухового апарату.

  • Неврологічні захворювання - пошкодження периферійної і центральної нервової систем.

  • Хвороби шкіри: псоріаз, хронічні екземи, вугри.

  • Гінекологічні захворювання - стану після гострих і хронічних захворювань геніталій, порушення гормонального фону і пост-операційні стану.

  • Урогенітальні захворювання.

  • Надмірна вага, целюліт, важкість у ногах.

  • Післяпологовий період і період менопаузи.

  • Необхідність проведення комплексного курсу косметичних процедур для обличчя і тіла.

Головні природно-кліматичні чинники

  • Природні чорні сольові бруду, морська вода (з високим вмістом йоду, брому і магнію).

  • Термомінеральна вода з високим вмістом натрію, хлору, сірки.

  • М'який середземноморського клімат.

нюанси

Порівняно високий для Адріатичного узбережжя рівень готелів.
Готелі відокремлені від пляжу жвавим шосе.


Лікування в Ізраїлі

Основна спеціалізація

  • Шкірні та шкірно-алергічні захворювання: псоріаз, вітіліго, склеродермія, акне, екзема, нейродерміт, дерматит, червоний плоский лишай

  • Захворювання опорно-рухового апарату: артрози, артрит, радикуліт, остеохондроз, вертеброгенні патології, хвороба Бехтерева

  • Захворювання органів дихання: бронхіальна астма, хронічний бронхіт, хронічна пневмонія, профзахворювання легких, бронхіт курця, ЛОР-патології

  • Захворювання сечостатевої системи: цистит, простатит

  • Гінекологічні захворювання: безпліддя, хронічні запальні захворювання, дісфункіцональние кровотечі, остеопороз, клімактеричний синдром

  • Неврологічні захворювання: невралгії, захворювання периферичної нервової системи, енурез

  • Зайве вага.

  • Трофічні виразки, рубці

природні чинники

  • води Мертвого моря (середньорічна температура + 25 ° С), на 33% складаються з солей і мінералів: хлорид, бромід, сульфат, бікарбонат, калій, кальцій, магнезії, натрій, що забезпечує високу щільність води і створює унікальний ефект невагомості;

  • сірководневі джерела;

  • лікувальні грязі, багаті мінералами і органічними компонентами;

  • найвище на земній кулі атмосферний тиск і вміст кисню в повітрі, що створює ефект природної барокамери;

  • особливий вид ультрафіолетового випромінювання, позбавленого шкідливого впливу через наявність фільтра з мінеральних аерозолів;

  • питна вода з високим вмістом селену - мінералу, переважної зростання аномальних клітин.

мертве море

Узбережжя Мертвого Моря, розташованого на 395 метрів нижче рівня океану, з першого погляду справляє незвичайне враження: пустельні берега, позбавлені рослинності, червоні скелі, жовтий пісок, насичений колір води, яскраве сонце ...
Білосніжні багатоповерхові готелі, дивним чином вписані в біблійний пейзаж. Це країна термальних джерел і мінеральних грязей, сухого сонячного клімату і найчистішого на планеті повітря. Це легендарне море, чарівним чином зцілює від найважчих недуг.
Це один з найдавніших осередків цивілізації, розташований в серці пустелі, і став сьогодні одним з найбільш затребуваних у світі курортів. Мертве море - це єдине місце на планеті, де ви зможете з користю для здоров'я перебувати на сонці до 8 годин на день, і де при цьому практично не буває хмарної погоди.
Якість і різноманітність готелів Мертвого моря, глибокі традиції курортного лікування, прекрасний медичний і готельний сервіс, рясна і різноманітна кухня, помірні ціни на оздоровчі, косметичні та медичні програми, професіоналізм лікарів, наявність російськомовного персоналу, а також найширший спектр захворювань, що піддаються ефективному лікуванню на курорті, безумовно, сприяють його розвитку і процвітання.
Курорту немає аналогів в світі в області лікування шкірних захворювань -
від 80 до 90% пацієнтів домагаються повної ремісії після проходження тритижневого курсу лікування. Найкращим часом для лікування шкірних патологій є найспекотніший час року - з березня по листопад.
оздоровчі можливості

  • Численні курортні клініки: «Дід Сі Клінік», «Паула» та ін., Де амбулаторно проводяться базові курси процедур по всім патологій під наглядом лікаря, а також застосовуються класичні та нетрадиційні методи лікування.

  • Оздоровчі та СПА-комплекси готелів курорту.

процедури

  • Дозовані сонячні і морські ванни (строго за призначенням лікаря),

  • бальнеотерапія,

  • гідромасаж,

  • лікувальний мінеральний пілінг шкіри,

  • піллоідотерапія - грязьові обгортання і аплікації,

  • кінезіотерапія, фітотерапія, масажі,

  • фізіотерапія,

  • сірчані ванни,

  • рефлексотерапія,

  • мануальна терапія,

  • електромагнітна терапія,

  • спеціалізовані процедури під постійним наглядом курортного лікаря.





Які ж основні напрями впливу на організм людини німецьких термальних курортів, і які найбільш відомі з них?

Новости