Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати відпочивати за кордон недорого взимку?

  1. Кращі готелі за найнижчими цінами. Замовити тур

Відправитися відпочивати взимку в іншу країну в самий пік холодів - відмінне рішення. Така відпустка надовго залишиться в пам'яті завдяки своєму контрасту, адже холодну погоду змінить ласкаве сонце, а похмурі калюжі змінить тепле море. Але найголовніше гідність зимового відпочинку - це економічність. У зимовий час багато країн, в яких влітку стояв туристичний сезон, скидають ціни на проживання і на відпочинок в цілому. Так що, це більш ніж відмінна можливість скористатися таким вигідним пропозицією.

Низькими цінами своїх гостей порадує Індія, а саме її найпопулярніший і улюблений туристами курорт - Гоа. Більш того, Гоа - це гарне місце для відпочинку всією сім'єю. На південній стороні можна зняти номер в комфортабельному готелі з хорошим сервісом, на північній частині штату дуже популярно відпочивати «дикуном». На території всього Гоа ціни на житло досить прийнятні. Тепла погода вдень і вночі, дозволяє взяти з собою тільки легкі речі.

Зима для відпочинку в Єгипті вважається низьким сезоном, і тому ціни на путівки знижуються в рази. Туристичний сезон залишається позаду, хоча на території зберігається досить тепла погода. Пляжний відпочинок припаде до смаку жителям, які приїхали з холодних регіонів. Вода в морі досить тепла, проте найкраще купатися в полуденний час, інакше є шанс потрапити під холодний вітер. Єгипет взимку - це відмінна можливість для тих, хто з дівоцтва мріяв відвідати великі піраміди. Збираючи валізу в поїздку, обов'язково упакуйте з собою парочку теплих речей.

Одне з найпопулярніших і бюджетних напрямків - це відпочинок в ОАЕ взимку. В такий час ціни на проживання в готелях значно знижені, а чартерних рейсів більш ніж достатньо. Температура повітря вдень досить оптимальна і стоїть на позначці 27 ˚ С, що надає чудову можливість спокійно походити по визначних місцях або з'їздити на прогулянку по сафарі або за національними заповідниками. Для пляжного відпочинку клімат цілком прийнятний. Температура води рідко опускається нижче 19 ˚ С. Однак необхідно знати, що в цей час можуть дути сильні вітри. Але найголовніша мета, заради якої сюди з'їжджаються безліч відпочиваючих - це, звичайно ж, шопінг. У зимовий період тут настає пора тотальних розпродажів. Тому, приїхавши взимку в ОАЕ, у вас є вигідна можливість придбати за приємними цінами якісний одяг, косметику або техніку.

Кращі готелі за найнижчими цінами. Замовити тур

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ, Ми підберемо для Вас КРАЩИЙ ВАРІАНТ ВІДПОЧИНКУ:

Вибрати готель в ОАЕ Зателефонувати: +7 (727) 267-11-87

Новости