Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Корпоратив за кордоном

Корпоративний відпочинок за кордоном з кожним роком набуває все більшої популярності. Якщо раніше корпоративні виїзди за кордон носили діловий або дипломатичний характер, то зараз подібний формат заходів досить часто використовують повсюдно для всіх категорій співробітників.

Хочу більше

Хочу більше

Навіщо проводити корпоративні заходи за кордоном?
1. Мотиваційна поїздка. Цікава і захоплююча поїздка в Грецію, корпоратив в Таїланді або Йорданії може носити характер заохочення відзначилися співробітників. Компанія перевиконала план і вирішила кілька надзавдань за підсумками року? Особистим способом підкреслити турботу про колектив може спільна поїздка за кордон. До цієї поїздку можна включити екскурсії, спільний спортивний відпочинок або відвідування галузевих об'єктів виробництва закордоном, пов'язаних з діяльністю Вашої компанії. Ваша компанія займається продажем устаткування? Відвідайте завод виробника або офіс іноземної компанії, що займається подібною діяльністю. Таким чином Ви зможете не тільки разом провести відпочинок, а й показати співробітникам досвід зарубіжних колег.

Таким чином Ви зможете не тільки разом провести відпочинок, а й показати співробітникам досвід зарубіжних колег


2. Командоутворення. Основним інструментом командоутворення є формування емоційних спогадів. Але отримати ці спогади можливо за допомогою переживання спільних емоцій. В абсолютно незнайомій але позитивній обстановці, ви зможете домогтися ефекту колективної ейфорії набагато легше, ніж в умовах проведення тімбілдінга в Москві або Підмосков'ї. Цікавий квест по місту з відвіданням об'єктів історичної та культурної спадщини залишить незгладимий слід у вашій корпоративній історії. Подорож по Чорногорії, регата уздовж берегів Середземного моря, Джипінг по Ісландії, підкорення гірських вершин, рафтинг в Африці - вибір залишається на Ваш смак, завдання і бюджет.
3. Виведення із зони комфорту для топ-менеджерів. Іноді, керівникам необхідна струс і перезавантаження, для того що б вони могли кілька оптимізувати роботу своїх відділів на власному емпіричному досвіді. Для цього їх необхідно занурити в певне середовище і створити умови, при яких вони будуть змушені шукати відкривати для себе нові канали комунікації і взаєморозуміння. Для цього ідеально підходить організація корпоративу за кордоном, коли ви зможете не тільки зробити осбвтенние висновки про якість взаємодії топ-менеджерів в умовах незнайомої обстановки, але і зблизити їх? налагодивши процеси комунікації.

Вартість новорічних пакетів:

Якщо Ви вирішили для себе, що організація корпоративу закордоном це те, що зараз необхідно Вашої компанії, то безумовно Вам необхідна допомога професійного організатора. Підготувати всі необхідні документи, забронювати трансфер, проживання, організувати харчування, розробити маршрут і організувати професійний супровід заходу - це лише базові елементи, які Вам будуть потрібні. Ми готові взяти на себе опрацювання концепції, цілей і завдань заходу, створивши з простого і якісного відпочинку даний ефективне мотиваційний захід. Ми володіємо необхідним пулом надійних партнерів в 67 країнах світу, які готові надавати цілодобову підтримку в наданні транспорту, екскурсійного супроводу, харчування, командоутворення, спортивних заходів. З нами ваш корпоратив за кордоном буде легким і безпечним заходом, який доставить вам і вашим співробітникам безліч позитивних емоцій.

Ми готові відповісти на всі Ваші питання по електронній пошті Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. або по телефону +7 (499) 340-82-32.

Замовити послугу

Компанія перевиконала план і вирішила кілька надзавдань за підсумками року?
Ваша компанія займається продажем устаткування?

Новости